Hvordan snakke med ditt knus og gjør dem fall for deg!

Bruk disse 13 lurte måtene til å starte en samtale og snakke med din forelskelse. Før du vet det, vil din forelskelse ha en større crush på deg i stedet!

Å snakke med din forelskelse og bekjenne din kjærlighet til dem, er faktisk den enkle delen.

Bygg fundamentet perfekt for å sikre at din crush faktisk er like gal om deg som du er om dem, vel, det er den vanskelige delen.

Les første del å vite om 15 tips for å gjøre din forelskelse oppmerksom på deg og liker deg tilbake før du bruker disse tipsene om hvordan du skal snakke med din forelskelse.

Ved hjelp av tipsene for å få din forelskelse til å legge merke til deg, vil den riktige måten definitivt gjøre underverk i ditt forsøk på å få dem til å like deg.

Slik snakker du med din forelskelse

Tanken om å slå en samtale med din forelskelse kan få deg til å føle at du har sommerfugler i magen din.

Men hvis du tar ting sakte og fokuserer på de tre stadiene som er nevnt i introduksjonen, oppmerksomhetsstadiet, kjemisk scenen og til slutt konversasjonsfasen, skjønner du at selv før du begynner å snakke med din forelskelse, ville din forelskelse allerede ha en forelskelse på deg!

STEG 3 - 8 måter å starte en samtale

Hvis du fulgte de to første stadiene til t-skjorten, vil din forelskelse trolig likte deg allerede, og de antar at de er en som er forelsket på deg, og ikke omvendt. Nå er alt du trenger å gjøre, å starte en samtale subtilt, uten å gjøre det så klart at du ser etter unnskyldninger for å chatte dem opp.

Bruk disse 8 måtene til å starte en samtale med din forelskelse. Du kan bare bruke ett av disse tipsene, eller bruke mange av dem. Så lenge du ikke gjør det klart at du fakker en søtsak, er det alt perfekt for deg! [Les: Hvordan lage en romantisk møte søt med din forelskelse]

Men bare et ord med forsiktighet for å spille det trygt, ikke strek den første gangen du snakker med din forelskelse i en lang samtale med mindre det er en god mulighet til å gjøre det. Det skal være kort og raskt, og bør bare være lenge nok til å få dere begge til å føle seg som bekjente.

# 1 Be om hjelp. Den enkleste måten å chatte opp, er å spørre dem om hjelp. Hvis du legger merke til at din forelskelse står i nærheten, la som om du leter etter noe, en bok eller en bestemt person. Se deg rundt dramatisk og utålmodig, og la som om du nesten panikker fordi du allerede er sen for noe. [Les: 15 enkle samtalestarter du kan bruke på din forelskelse]

Og plutselig, lås øynene med din forelskelse, og spør dem et spørsmål, "hei", la du merke til en bok som ligger her? "Eller" Jeg beklager, men så du en jente gå forbi her akkurat nå?

Når din forelskelse svarer på spørsmålet ditt, fortsett å se deg om i noen få sekunder, og utveksle et flyktig blikk, nikk eller smil og gå bort som du er forvirret og opptatt. Ikke start en samtale her, eller det kommer til å virke som om du bare fakket det for å chatte dem opp. Det er alltid en neste gang å snakke med din forelskelse lenger.

# 2 Slip noe. Hvis du går forbi din forelskelse eller går forbi dem, * ved et uhell * slippe noe av liten verdi som en penn eller et stykke papir. Så lenge din forelskelse ser det faller, bruker de definitivt unnskyldningen for å få en samtale med deg. Og selv om din forelskelse ikke ser det faller, har du ingenting å tape. [Les: 15 subtile men veldig åpenbare tegn på flørting mellom en fyr og en jente]

# 3 Bruk sosiale medier. Kommenter på noe du har forelsket kommentarer på, så lenge du begge har en felles venn. Du trenger ikke å svare på ditt crush direkte, bare sees av dem. Din forelskelse vil sikkert sjekke din facebook-side og prøve å bli kjent med mer om deg.

Du må huske at hemmeligheten bak å bli forelsket for å være som deg, er å få dem til å tro at de er de som er mer nysgjerrige på deg!

# 4 Smil mens du går forbi din forelskelse. Når du går forbi din forelskelse og vennene dine, er det ikke rundt, bare smil flyktig eller si hei til din forelskelse. Ikke stopp og snakk om, bare si hei og gå forbi dem.

Så lenge du har bygd kjemien opp i de tidligere stadiene, vil din forelskelse vente på å snakke med deg neste gang begge støter mot hverandre. [Les: Er du forelsket som deg? â € "18 tegn til à ¥ bestemme sitt kroppsspråk]

# 5 Bli vennlig med vennene dine i crush. Deler dere begge felles venner? Prøv å bli kjent med dem bedre. Ikke fortell denne vennen om din forelskelse. I stedet prøver du bare å slå en samtale med vennen nå og da. Det er en fin måte å bli kjent med din forelskelse uten å nærme seg dem direkte.

# 6 Bruk vennene dine. Hvis du henger ut med vennene dine og dine gåtturer går forbi deg eller setter deg ned et sted i nærheten av deg, bruk vennene dine til å sende meldingen over. Når de plager deg eller stadig stirre på din forelskelse, vil det skremme din forelskelse mens du får dem til å bli vanskeligere. [Les: Slik bruker du vennene dine for å få din forelskelse å spørre deg ut]

# 7 Bumping inn i hverandre. Hvis du støter på din forelskelse, ved et uhell eller på annen måte, ikke vær sjenert. I stedet for å gå vekk eller se den andre veien, smil, bølge eller si hei. Begge har utvekslet blikk for lenge for å savne en mulighet som dette! Men hold samtalen kort første gang.

# 8 Send en facebook-forespørsel. Hvis dere begge har byttet flørtende blikk på gatene og kommenterer de samme innleggene på facebook, er det nok av en unnskyldning for å bli vennlig på nettet. Tross alt, chatter på facebook tar en stor belastning av ansikt til ansikt samtaler. [Les: Kunsten å holde en samtale går med det motsatte kjønet]

Etter den første samtalen - Overdriv det ikke

Når dere begge begynner å vifte Hellos og snakke med hverandre, kan din forelskelse gi deg mye oppmerksomhet, men ikke bli klamrende eller falle over din forelskelse. Spill det kult og gjør det til å virke som gjensidig interesse i stedet for en ensidig forelskelse. Unngå å gi for mye oppmerksomhet på en gang, og din forelskelse vil forfølge deg like mye som du forfølger dem.

Unngå å falle inn i vennssonen. Dette skjer vanligvis når du går ut av din måte for å hjelpe deg med å bli forelsket. Vær snill og vennlig, men rettsjør din forelskelse og la dem henge i stedet for å prøve å tilfredsstille dem hele tiden. [Les: Slik unngår du vennsonen, og gjør ditt forelsket fall til deg i stedet]

Ikke vær sjalu. Ikke bli sjalu eller uhøflig når du finner din forelskelse snakkende til noen andre. Husk at dere begge ikke er dating, og du har ikke rett til å fortelle denne personen som de kan eller ikke kan snakke med. Hvis du viser din misnøye til din forelskelse, vil de bare bli mer irritert med din oppførsel. Bare late som om det ikke bry deg.

5 tips for å bygge romantikken med alene tid

Den enkleste måten å gjøre din forelskelse bli tiltrukket av deg, er å tilbringe tid med hverandre når ingen er rundt. Hvis du legger merke til din forelskelse, og du er sammen med vennene dine, unnskyld deg selv og gå opp til din forelskelse og start en samtale. Jo mer alene tid dere begge får, jo raskere tiltrekningen vil bygge og jo sterkere infatuasjonen. [Les: 20 tegn på tiltrekning du kan merke i den aller første samtalen]

# 1 Øyekontakt. Gjør øyekontakt mens du snakker med din forelskelse. Se inn i øynene mens du sier noe, og hold blikket ditt. Det vil virke vanskelig i begynnelsen, men det vil sende meldingen om at du liker denne personen.

# 2 Smil og le. Ikke kjedelig når du tilbringer alene tid med din forelskelse. Smil, le og ret din forelskelse. [Les: Hvordan lage en jente smiler, ler og liker deg umiddelbart]

# 3 komplimenter. Komplimenter gjør underverk i en samtale. Det vil bringe dere begge nærmere, og det vil gjøre at du blir flink med deg selv om de ikke skjønner det selv. [Les: 25 søte komplimenter for gutta, de vil aldri glemme!]

# 4 Snakk om felles interesser. Prøv å finne felles grunnlag i samtaler. Finn ut mer om ting de liker, det være seg filmer, show eller noe annet. Når dere begge finner noe til felles, vil det gi dere begge en mulighet til å binde seg over felles interesser.

# 5 Tekst og ring til hverandre. Bytt telefonnumre og skriv hverandre. Og hvis du vil bli flørtig og stygg, skriv hverandre senere om kveldene eller om natten.

[Les: 11 ting å skrive en fyr og få ham til å flirte tilbake med deg]

[Les: 15 tips til tekst en jente og gjør henne som deg på kort tid]

Be om din forelskelse

Du kan følge alle trinnene her, men hvis du gjør en feil på dette punktet, kan alt du har bygget opp til dette punktet krasje ned som et korthus.

Ikke gjør feilen ved å fortelle deg at du er forelsket som dem, eller du vil danse dem for fort i flirten. Rushing denne delen kan ødelegge alt hvis din forelskelse ikke er klar til å date deg ennå. [Les: Hvordan fortelle noen du liker dem og vinne dem over]

I stedet kan du invitere deg til å tilbringe tid med deg. Spør din forelskelse hvis de vil bli med deg til lunsj eller kaffe en gang. Fortell dem om et nytt sted du har ventet på å sjekke ut, og at du vil gjerne ta dem der.

Det kan ta noen datoer for dere begge til å føle den romantiske forbindelsen. Men når det skjer, vet du bare at din forelskelse er klar til å svare jevnlig når du endelig spør dem om de liker deg også!

[Les: De beste måtene å fortelle deg at du er forelsket som dem og få dem til å gå awww!]

Det er veldig enkelt å bli forelsket for deg, så lenge du bruker disse tipsene om hvordan du skal snakke med din forelskelse, og spille den trygt og sakte. Ikke rush inn for tidlig, og jobbe med å bygge romansen først. Og før du vet det, ville din forelskelse ha falt for deg, like hard som du har falt for dem!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar