Hvordan snakke med kvinner og fang opp oppmerksomheten deres umiddelbart

Innholdsfortegnelse:

Hvordan snakke med kvinner og fang opp oppmerksomheten deres umiddelbart
Hvordan snakke med kvinner og fang opp oppmerksomheten deres umiddelbart
Anonim

Hvis du sliter med damene, kan det hjelpe deg å lære å snakke med kvinner på riktig måte. Slik får du oppmerksomhet og beholde den.

For de av dere som ikke er så gode til å snakke med jenter, er du sannsynligvis langt over å tenke på det. Tross alt er de bare mennesker. Du kan snakke med vennene dine, ikke sant? Jentene er egentlig ikke så forskjellige, men hvis du vil lære å snakke med kvinner, kan vi hjelpe.

Har du noen gang sett noen gutter gå opp til jenter og umiddelbart ha sin oppmerksomhet? Det er som om de har denne magiske kvaliteten som jenter ikke kan få nok av. Men i virkeligheten vet de bare hvordan man skal snakke med kvinner på måter de liker.

Hvis jenter ikke vil snakke med deg, er det sannsynligvis på grunn av noen feil du gjør

Du er ikke perfekt. Hvis du sliter med å snakke med kvinner, er det sannsynligvis på grunn av noen ting du kanskje ikke engang klar over at du gjør. Kvinner kan bli slått av en fyr veldig raskt, og det kan ha noe å gjøre med måten du behandler dem på.

Hvis du går opp til en jente og prøver å slå henne umiddelbart, går hun bort. Kvinner vil ikke bare bli sett på som byttet ditt. Og hvis du går opp til en jente og bare kompliment henne og forteller henne hvordan hun er den vakreste kvinnen du noen gang har sett, vil hun også gå, fordi den ikke er ekte. [Les: 10 største dating turn offs for kvinner]

Hvordan snakke med kvinner på en måte som gjør at de vil bli

Det er noen metoder som kan hjelpe deg å snakke med en jente og holde oppmerksomheten med en gang. Hvis du sliter og ikke kan finne ut hvorfor, følg noen av disse tipsene, og du vil ha den neste jenta hektet på kort tid.

# 1 Snakk med henne som en person. Ja, jeg vet hva du tenker: "Duh!" Men for å være ærlig, behandler de fleste gutter å snakke med kvinner som noe helt annet. Ja, de er jenter, men de er også folk, og du bør bare snakke med dem som om de er noen du aldri har møtt før.

Glem at de er jenter for et sekund. Jeg vet at det vil være vanskelig siden du kom hit spesielt for å lære å snakke med kvinner, men det er slik. Bare nærme henne som at hun er noen til bare å snakke med og ikke plukke opp.

Tro meg, hun vil legge merke til respekten for henne som en person, og det vil intrigere henne siden, dessverre er det store flertallet av menn ikke slik. [Les: 23 ting jenter ønsker at folk visste om en jentes sinn]

# 2 Ikke begynn med et kompliment. Jeg vet at du sikkert tror å gå opp til en jente og fortelle henne at hun er nydelig, vil få henne til å snakke med deg, men det gjør det ikke. Det gjør at du ser ut som du vil ha med henne. Og du kan faktisk ha det, men du kan ikke gjøre det klart.

I stedet, gå opp og presentere deg selv. Begynn med å si hei og kanskje referere til noe du så henne ser på eller noe som er på en TV på en sportsbar. Alt i tillegg til hvordan hun ser er det rette trekket.

# 3 Se henne i øynene. Ikke la øynene dine vandre til klyvingen. Jeg bryr meg ikke om hun har en brystvorte som popper ut av hennes skjorte, hold øynene på ansiktet hennes. Ikke bare er dette bare gode oppførsel, men hun vil føle seg respektert, og det vil få henne til å snakke med deg.

# 4 Vær respektfull. Bare vær ikke en dusj. Det er så enkelt. Hvis du går opp til henne og bare prøver å snakke på en respektfull måte, blir hun fascinert. Selv om hun ikke finner deg attraktiv med en gang, blir hun høflig og snakker i det minste litt.

Det gir deg tid til å stille noen spørsmål og engasjere seg med henne på en måte som får tak i hennes oppmerksomhet. Hvis du bare stirrer på kroppen og sier offensive ting, går hun bort. [Les: Hvordan behandle en jente som en dronning]

# 5 Gi henne full oppmerksomhet. Det er alltid overraskende for meg hvor mange gutter vil vite hvordan man skal snakke med kvinner på en måte som får oppmerksomhet, men gir aldri jenta noen av deres. De spiller "vanskelig å få" og få jenter til å føle seg ubetydelig.

Hvis du vil få en jente oppmerksomhet, få henne til å føle seg spesiell. Du kan gjøre det ved å gi henne all oppmerksomhet. Fokuser på henne. Ikke bli distrahert mens hun snakker fordi en av vennene dine sa noe morsomt.

# 6 Gjør emnet om henne. Ikke bare waltz over og begynn bragging om hvor mye penger du lager eller noe annet om deg. Hvis du skifter fokuset til henne, vil du ha henne tilkoblet. Hvorfor? Fordi det viser at du har en interesse for henne spesielt.

Det gjør henne til å føle seg spesiell. Så lenge du holder spørsmålene og diskusjonen bort fra noe støtende og seksuelt, fungerer denne taktikken. [Les: 25 flørtende spørsmål å spørre en jente du liker å lage kjemikk]

# 7 Still spørsmål. Fortrinnsvis gjør disse åpne spørsmålene. Ikke spør noe hun kan svare med ja eller nei. Gjør henne til å tenke. Still spørsmål som tar henne en stund å svare slik at du kan komme inn i en dypere diskusjon.

# 8 Hvis hun er i en gruppe, adresser dem alle. Ikke sant ut en jente hvis hun er med en gruppe. Det vil avbryte alarmen hennes, og vennene hennes vil tro at du bare vil ta henne hjem. Og med jenter er deres venner viktige.

Snakk med hele gruppen.Du kan gi en jente du liker litt mer oppmerksomhet, men engasjere alle i samtalen slik at de ikke tror du er litt kryp. [Les: Hvordan snakke med jenter i en gruppe og la dem swooning]

# 9 Ta med en venn med deg. På baksiden kan du få en jente eller en gruppe jenter til å føle seg mer komfortabel hvis du tar med en venn. Normalt vil gutta ikke ha sin vennekode sammen hvis de ser for å gjøre et trekk på en bestemt jente. Det vil sette henne rolig og få deg til å virke mer uskyldig i dine intensjoner.

# 10 Ikke gjør målet å ta henne hjem. Den andre du gjør dette, vil hun vende og gå. Det bør ikke være klart at du vil ta henne hjem. Hvis alt du tenker på er at du vil score med henne, vil du ende opp med å komme over grusomme og rovdyrlignende.

# 11 Vær deg selv. Som cheesy og du tror dette er, er det sant. Bare vær det normale selvet ditt. La din personlighet komme gjennom så hun kan se hva du virkelig liker. Det vil hjelpe henne med å avgjøre om hun er i deg eller ikke - og hun er veldig bra, kanskje ikke. [Les: 14 trinn for å lære å være deg selv]

# 12 Bare vær vennlig. Nå, sørg for at din "vennlige" ikke kommer over som skumle fordi det er et stort problem med gutta. Å være vennlig handler om å være høflig og lage samtale som ikke har noe å gjøre med sex, utseende eller noe annet ekkel.

Smil, spør om dagen, snakk med henne litt, så spør om hun vil ha en drink. Ikke insistere. Bare spør. Dette presser ikke henne og det gjør at du virker vennligere.

# 13 Se og luk godt. For å være ærlig, kan det virke litt grunt, men jentene bryr seg om presentasjonen din. Hvis du er skitten, har på seg noe som ser dårlig ut, eller du lukter forferdelig, vil jenter sannsynligvis vende seg bort.

Det er bare et dårlig inntrykk. Så legg inn litt innsats for å se og lukte godt, og det vil øke sjansene dine for å få en jente oppmerksomhet når du snakker med henne.

[Les: Hvordan snakke med en jente du liker uten å være vanskelig]

Å vite hvordan å snakke med kvinner er faktisk ganske enkelt. Snakk med henne som en person, fokus på å respektere henne og ikke ta henne hjem, og deretter få en solid samtale startet. Du vil få all oppmerksomhet på denne måten.

Populært emne