Hvordan snakke med jenter på Tinder? 20 tips for å forlate dem som ønsker mer

Innholdsfortegnelse:

Hvordan snakke med jenter på Tinder? 20 tips for å forlate dem som ønsker mer
Hvordan snakke med jenter på Tinder? 20 tips for å forlate dem som ønsker mer
Anonim

Hvis du passer sammen med en jente som er flott, men lurer du på hvordan du skal snakke med jenter på Tinder? Her er 20 fantastiske samtale tips for å komme deg i gang!

Å vite hva jeg skal si til en jente på Tinder kan være tøft. Du vil imponere henne og holde henne interessert, men du vil ikke komme over som desperat eller som du prøver for hardt. Hvis du vil ta ting til neste nivå, må du starte en samtale. Disse 20 tipsene gir deg mulighet til å snakke med jenter på Tinder på den riktige måten, og sjarme dem på kort tid!

Husk at du konkurrerer med alle de andre gutta hun kanskje har likt med. Flytt fort og bare gå for det - vent ikke på henne å gjøre det.

Hvordan snakke med jenter på Tinder - 20 små detaljer som gjør stor forskjell

Husk at hun selvfølgelig liker utseendet på deg og hva du sa om deg selv på profilen din. Ta tillit, det er allerede et godt tegn. Du vet at du er tiltrukket av hverandre, så nå handler det om chatten. Å forstå hvordan du snakker med jenter på Tinder er enkelt med disse testede måtene å gå om det.

# 1 morsomt. Jenter elsker bare en fyr som får dem til å le. Faktisk er det konstant vurdert som en av de viktigste egenskapene jentene ser etter i en fyr. Hvis du kan si noe morsomt som en isbryter, så vil hun straks vite at du er en vittig fyr - og det er super attraktivt.

Noe som "Hvordan skal vi fortelle folk vi møtte?" Er snill og søt og prøver heller ikke hardt. Å gå ned den morsomme ruten kan være litt risikabelt, så kanskje sjekke med en venn at det du skriver, faktisk kommer til å få henne til å le. Hvis hun ikke forstår det eller synes det er dumt, kan det gjøre det motsatte og sette henne i stedet! [Les: 15 Tinder åpnere å forlate en jente fengslet og umiddelbart interessert]

# 2 Glatt. Å forsøke å være jevne arbeider lurer på om du tror at du snakker med en stilig jente som liker å bli spist og spist. Å være glatt er ikke det samme som å være arrogant, men det er en fin linje. Si noe som er sjarmerende som "Jeg tror du er vakker, jeg vil gjerne ta deg ut til middag." Dette viser selvtillit som er en stor tur for mange damer.

# 3 Sexy. La oss være ærlige, mens mange mennesker er på Tinder for å finne kjærlighet, er det like mange som gjør det rent for hookups. Hvis det er alt du leter etter, er det ikke noe poeng å slå rundt bushen om det. Hun vil enten elske det eller hate det! Hvis du er forberedt på å ta risikoen, så bare gå for den. [Les: Hvordan finne den heteste tilkoblingen på kort tid med Tinder]

# 4 Videresend. Du ønsker ikke å tilbringe timer med den dyrebare tiden du går fram og tilbake, og skriver store essays til hverandre når du blir kjent med hverandre ansikt til ansikt. Så hvorfor ikke ta den mest fremadstilte tilnærmingen og spør henne straks? Det kan være litt pushy, men hei, er det ikke det du kom hit for i utgangspunktet?

# 5 Flirty. Hold ting morsomt og flørtende for en god respons. For å være flørtende, pek ut noe i et av bildene hennes som driller henne, men på en søt og åpenbart sjokkerende måte. Når hun svarer, komplimenterer du henne i neste melding og ser hvor samtalen går. Hvis hun begynner å flirte med deg tilbake, vet du at du er på en vinner. [Les: 15 Tinder tips du kan IKKE ignorere hvis du vil ha en date]

# 6 Direkte. Å være direkte kan være den enkleste måten å gå fra å chatte på Tinder til å møte personlig. Hvis du er den typen fyr som liker å få ting gjort, så spør henne bare direkte. Hvis hun er den slags dame som også foretrekker å bli kjent med noen ansikt til ansikt, vel, så blir du en kamp i himmelen.

# 7 Ærlig. Ikke skryt eller smin ting som ikke er sanne. Det kan være fristende noen ganger å pynte sannheten når vi prøver å imponere noen, men dette fungerer sjelden bra. Bare vær ærlig med henne, fortell henne du liker henne, og hun vil nok bli smigret og finne den forfriskende også. [Les: Good Tinder bios som får deg datoer: 12 tweaks for et perfekt bio]

# 9 slag. Vis henne hvor snill du er fra begynnelsen. Damer elsker en snill gentleman. Hvis du vil vite hvordan du snakker med jenter på Tinder på riktig måte, må du sørge for at du viser deg den søte siden, og du får henne til å swooning på kort tid.

# 10 Enkelt. Ikke tenk over ting for mye. Noen ganger en enkel, "Hei, hvordan går det?" Er den beste og enkleste måten å starte en samtale på. Hvis du spiller det trygt og holder ting enkelt i det minste vet du at du ikke vil gjøre noe for å sette henne av! [Les: Hva å si om Tinder - 27 samtaletips for å få deg til å skille seg ut]

# 11 Interessert. Det er ingenting galt med å vise henne du er opptatt fra begynnelsen. Tinder er laget for å samsvare folk sammen, og det faktum at du begge swiped riktig betyr at du kan være sikker på at hun er interessert i deg også.

# 12 Sakte. Kanskje du er den typen fyr som liker å ta ting sakte. På en måte er det noen ganger hyggelig at dere begge skal bli kjent med litt om hverandre før dere faktisk møtes. Så, du kan prøve å fortelle henne litt om deg selv, og spør henne om å gjøre det samme. Bare vær sikker på at du ikke går tom for ting å snakke om før din første date!

# 13 Kort og søt. Å holde ting kort og søtt betyr at du ikke trenger å bruke for mye tid på å bekymre deg for hva du sier.Bare vær uformell, hold det enkelt, og se hvor det går.

# 14 Ikke tenk over det. Egentlig bør du ikke tilbringe timer å komme opp med en fantastisk en-liner. Det vil få deg stresset før du selv har begynt. Bare bite kulen og gå for den. [Les: Tegn en jente som liker deg på Tinder: 15 ting å holde øye med]

# 15 Still spørsmål. Pass på at du stiller et spørsmål eller to, slik at hun vil være mer sannsynlig å svare.

# 16 Besvare spørsmål. Hvis hun har spurt deg, ikke noe, vis ikke bort fra det. Det gjør det til å virke som om du ikke lytter til henne, noe som alltid er avskyende.

# 17 Vær forsiktig med emojis. Emojis-noen mennesker elsker dem, noen hater dem. Spill det trygt og la dem ut med mindre hun begynner å sende dem til deg.

# 18 Ikke vær for fremover. Hvis du ønsker å danse denne jenta, er det kanskje ikke en god idé å være for mye frem fra begynnelsen. Hvis du legger for mye press på henne eller slår samtalen seksuelt med en gang, kan hun finne dette litt off-putting. Du har blitt advart!

# 19 Husk sluttmål. For de fleste er Tinder en plattform for å prøve å møte noen de kunne starte et forhold med. Hold deg i mål, hvis samtalen fortsetter i dager og dager, er det nok en god tid å spørre henne før hun mister interesse. [Les: Hvordan starte en Tinder-samtale og heng en date hver gang]

# 20 Ha det gøy! Husk at over alt annet, dette er ment å være morsomt! Så ikke bli for stresset om det, og ikke bekymre deg hvis ting ikke trener - det er nok mer fisk i sjøen.

[Les: 21 Tinder samtale forretter som vil intrigere en jente umiddelbart]

Å forstå hvordan du snakker med jenter på Tinder er varierende, og det kan være vanskelig å vite hvilken tilnærming som fungerer best til du prøver noen av dem ut. Eksperimenter med noen og finne ut hvilken tilnærming du føler deg mest komfortabel med. Så kom deg ut og glad Tindering!

Populært emne