Slik snakker du med en fyr og gjør ham som deg

Vil du vite hvordan du snakker med en fyr og gjør ham som deg? De fleste jenter lurer på hva de skal si til en fyr i en samtale, men det er mye mer enn bare ord som betyr noe når du vil at han vil like deg tilbake. Finn ut her.

Å vite hvordan å snakke med en fyr kan være forskjellen mellom å være en dame som trekker gutter og en irriterende jente som ikke får oppmerksomhet.

Nå trenger du ikke å vite hvordan du snakker med en fyr bare for å imponere en fyr.

Egentlig, å lage en fyr som deg handler ikke bare om å imponere en eneste fyr.

Tross alt, liker hver fyr en jente som er populær, morsom og ønsket av alle gutter.

Så hvis du virkelig vil gjøre en fyr som deg og bli populær, må du kjenne disse ti fakta.

[Les: 20 omstendigheter når en fyr bare ikke vil like deg tilbake]

Hvordan snakke med en fyr

Neste gang du snakker med en fyr du liker, bruk disse ti tipsene.

Og vi kan garantere deg, disse tipsene vil gjøre deg mer ønskelig enn du noensinne kan forestille deg!

Hvis du lurer på hvordan du skal snakke med en fyr eller hva du skal snakke med ham, nei, du trenger ikke å endre samtalene dine for ham.

Du trenger bare å spille av noen få enkle regler. [Les: 30 super måter å holde en fyr interessert i deg]

Gutter som alle jenter, men de liker noen jenter mye mer.

Og gutter som disse jentene mer fordi de gjør fyren spesiell. Lær hvordan du snakker med en fyr og gjør ham som deg, og du vil se forskjellen.

Smil ofte

Neste gang du snakker med en fyr du liker, smiler oftere. Giggle ved sine vitser, smil nå og da uten spesiell grunn og brenn den gnisten i øynene dine. Når alt kommer til alt, når du er glad, viser den. Og ingen fyr kan motstå en jente med en vakker latter!

Vær coy og grasiøs

Gjennom tidene har kvinner elsket ridderlige menn, og menn har elsket grasiøse, koselige kvinner. Nå er det en stor forskjell mellom å være en sjenert, trist jente og en jente som er kjekk. Til og med i dag, kjærlighet elsker myke, grasiøse jenter. Så vær den ene. Twiddle håret ditt når du er gjennomtenkt, ha dine egne søte uttrykk, bat dine to ganger i stedet for bare én gang hver gang du lukker øynene dine.

Alle disse gjør deg veldig elskelig og aww-sho-søt! Lær å være en dame, og gutta vil elske å bli din ridder i skinnende rustning. [Les: Hvordan få ham til å tenke på deg hele tiden]

Berør ham

Menn har alltid blitt trukket til den blide, ømme berøring av en jente. Selv vitenskapelig forskning har vist at gutta ufrivillig begynner å vise mer interesse og flørt mer med jenter som berører dem midt i en samtale. Av og til berører du underarmen eller legger håndflaten på kanten av skulderen eller noe annet sted som passer for uformelle berøringer, og du vil se hvordan hans interesse for deg vil vokse på kort tid. [Les: Slik flirter du ved å røre]

Søk beskyttelse

Gjennom evolusjon har menn alltid vært jegere og beskyttere mens kvinner har vært bøndene og foragere. Når du rekindler dette primære instinktet hos en fyr, ville han sette pris på det og elske det. Rekk ut og hold armen mens du krysser gaten, smil skjegg og spør ham om han kan holde en tung bok i et øyeblikk, hold hånden som en stor, skummel hund kommer nær deg, etc. Du kjenner arbeidene, får ham til å føle seg som din beskytter. Og han vil alltid være ved din side hele tiden. [Les: Hvordan spille damsel i nød, flytte og få ham til å bli forelsket i deg]

Ikke dårlig eller tispe

Jenter som bruker feil språk hele tiden, er ganske slått av for de fleste gutta. Nå hvis du er Debra Morgan, er det en helt ny historie fordi hun vet hvordan å være sårbar, gråte og være sterk og uavhengig samtidig. Men for alle andre jenter, prøv å unngå å bruke dårlig språk hele tiden. I tillegg må du ikke tisse om andre jenter eller snakke nastily om kollegaer og forbipasserende når du går på gata.

Vær mystisk

Gutter finner mystiske jenter en smule irriterende, men de kan ikke hjelpe forelske seg i dem. Du trenger ikke å fortelle en fyr du er med hver eneste følelse eller tanke som går gjennom deg. Hvis du ser bort tapt, eller hvis han fanger deg smiler til deg selv, og spør deg om det, kan du bare fortelle ham at det ikke er noe. Ikke avslør alt som skjer i tankene dine, eller du blir bare kjedelig. En advarsel, men du kan ikke gjøre dette til kjæresten din. Han tror du har en affære!

Vær ondskapsfull

Det er ikke noe bedre enn en jente som kan være sjenert og koselig, og vise seg en stund av ondskap. Det er alltid hyggelig å lette opp ting nå og da med noen få pranks. Du kan rette ham, knuse ham ved skulderen, si noen vitser, eller alle de ovennevnte. Gutter som en jente som er søt, er søt og fin, men det kan bli ganske kjedelig etter en stund. Vis ham din stygg side også. [Les: 10 frie beveger seg for å gjøre noen fyr hardt nede]

Være høflig

Dette er en av egenskapene til en god natured, søt jente som alle gutter vil ha. Hvis du vil vite hvordan du skal snakke med en fyr, vær så oppmerksom på det. Vær fin, god natured og høflig. Husk P og Q, og vær snill, ikke bare for ham, men for folkene rundt deg. Du kan prøve å være pretensiøs og falsk når du er med ham, men da er det ikke lett. I stedet lærer du å være en virkelig hyggelig person, og det vil bare få ham til å ønske deg mer.

Setter pris på ham

Hvis du bruker alle de tipsene som er nevnt her, vil du være en veldig sympatisk jente som vil bli ønsket av alle gutta. Og den fyren som liker deg, kan prøve veldig hardt for å tilfredsstille deg og imponere deg. Og hvis noen fyr prøver å få deg til å føle deg hyggelig, setter pris på bevegelsen. De fleste jenter tar disse tingene for gitt, og over tid vil gutta slutte å ta hensyn til dem. Egentlig nå, hvis noen gjør noe bra for deg, tror du ikke de fortjener en takk, eller i det minste et smil? Aldri glem det. [Les: Få en fyr til å spørre deg på 9 lurvete måter]

Spill hardt for å få

Spill alltid hardt hvis du vil gjøre ham som deg. Å vite hvordan du snakker med en fyr er lett, men å vite hvor du skal tegne linjen, er det ikke. Snakk med gutta på en hyggelig måte, men la dem aldri ta deg for gitt. Og ikke noen gang være lett tilgjengelig. Det gjør bare at de tar deg lett. [Les: Den riktige måten å spille hardt for å få]

Bruk disse ti tipsene om hvordan du snakker med en fyr og gjør ham som deg, og du vil se hvor like og ønsket du vil være på kort tid!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar