Hvordan snakke med en jente på treningsstudioet uten å være så krype hun hater

Innholdsfortegnelse:

Hvordan snakke med en jente på treningsstudioet uten å være så krype hun hater
Hvordan snakke med en jente på treningsstudioet uten å være så krype hun hater
Anonim

En av de siste tradisjonelle måtene å møte en jente på er på treningsstudioet. Men du må vite hvordan du skal snakke med en jente på treningsstudioet uten å være det kryper.

Egentlig skjønt, jeg må være forsiktig med deg. Å regne ut hvordan å snakke med en jente i treningsstudioet er risikabelt, fordi noen jenter er super inn i det, og noen jenter * meg * er super IKKE i det. Jeg skulle ønske jeg kunne gi deg en idiotsikker måte å vite hvilke jenter som vil chatte på treningsstudioet, men det er ganske mye ingen måte å vite sikkert. Forsøk og feil, mine dudes, prøve og feil.

Jeg kan ikke stress nok hvor irriterende det er å være midt i en dødløft og å få øyekontakt i speilet med fyren bak meg. Han var helt sjekke ut rumpa, og oh bra, nå kommer han meg. Nei, herre, jeg vil ikke snakke. Jeg er ikke her, så du har noen til å flirte med - jeg er her for å se deg varm naken * for folk som ikke er deg *. Hallo. [Les: 10 typer gutter, alle jenter finner skumle]

Hvordan snakke med en jente på treningsstudioet uten å være den skumle fyren

Vel, nå som jeg har fått ansvarsfraskrivelsen ut av veien, la oss komme til de skitne detaljene. Ok, det er egentlig ikke skitent i det hele tatt, det hørtes bare kult.

# 1 Ikke gjør øyekontakt fra hele treningsstudioet. Å, min godhet, nei. Ikke gjør det til et mål å få øyekontakt med henne. Uansett, sjekk henne ut alt du vil, men ikke la henne se. Hvis du gjør øyekontakt en gang, bra.

Men vær så snill, hvis du gjør øyekontakt mer enn tre ganger, avbryte oppdraget fordi sjansene er at hun allerede tror du er skummel. Hvis hun smiler på deg, er du inne. Ellers? La mens du fortsatt har sjansen. [Les: 12 viktige flørtende tips hver mann trenger å vite]

# 2 Ingen smirking.Dette utseendet bringer meg alltid ut, og jeg vet at mange damer er med meg på dette! Hvis du ender med å få øyekontakt, ikke gi henne det brutto side smilet. Gi henne et fullt smil eller ikke noe smil i det hele tatt!

# 3 Ingen øye banging.Du vet hva jeg snakker om, gutta. Ikke gi henne noen "f * ck meg" øyne. Du N A S T Y, gutt. Kan du ikke bare være kult for som et sekund? [Les: 10 subtile øyekontakt flirtebevegelser som alltid vil fungere]

# 4 Husk at hun ikke er der for å møte dudes.Ok, kanskje har jeg feil her. Det er noen damer på treningsstudioet mitt som sannsynligvis er der for å møte dudes, men jeg vil si at 85% av dem er her for å bli varme for THEMSELVES. Dette er ikke en bar.

Hvis du vil vite hvordan du snakker med en jente på treningsstudioet og faktisk gjør det riktig, husk at jentene ikke går på treningsstudio for å få datoer; de går for å løfte vekter. Respekter det. Hvis du går inn i dette med det i tankene, vil du bli vellykket.

# 5 Bare vær vennlig.Det er en gruppe gutter på treningsstudioet mitt som er bokstavelig talt fantastisk. Og du vet hvorfor? Fordi de er kule gutter! De presser seg ikke på jentene der, de bare hangout og hjelper når det er nødvendig. Det er alltid hyggelig å se et vennlig ansikt på treningsstudioet, og hvis du ser henne på treningsstudioet ofte, vil hun gjenkjenne deg over tid. Så sørg for at hun husker deg som en vennlig fyr, ikke den skumle fyren som gjør øyekontakt fra hele treningsstudioet. [Les: 15 trekk alle jenter finner attraktive og tiltalende i en fyr]

# 6 Ikke opptre på den første dagen.Ikke slå på en jente første gang du ser henne der. Jeg mener, jeg er ikke din livs trener, gjør hva du vil, men jeg forsikrer deg, du vil få mer suksess ved å spille det lange spillet. Hvis du ofte er på dette treningsstudioet, og hun er også, vil du se henne igjen.

Ikke hopp på denne muligheten fordi du kanskje bare blåser den. Hvis du spør henne ut første gang du ser henne, kommer hun til å anta at du bare er inn i henne fordi hun har stramme bukser og hun gjør knep-C R E E P Y.

# 7 Sakte og stabil vinner løpet.Hver gang du ser henne, gjør du noemen ikke alt.Smil på henne første gang, så gjør et poeng til trening i nærheten av henne neste gang. Til slutt kan du bygge opp til liten snakk. Jeg lover deg, å være en vennlig fyr vil jobbe mye bedre enn å peke på henne som hun er fersk kjøtt. [Les: Den moderne mannenens veiledning til å tåle en dame]

# 8 Øyne på premien.For Guds kjærlighet må du ikke slå på hver varm jente på treningsstudioet, fordi du kommer til å få dårlig rykte, og jenter kommer ikke til å føle seg spesielle lenger. Hvis det er noen råd jeg kan gi deg, er det dette: Jenter snakker, så vær forsiktig.

Selv om jeg aldri har snakket med en jente før, hvis jeg ser en skumle fyr som rammer en jente i treningsstudioet eller andre steder, skal jeg gå inn og redde henne. Oh, og jeg skal gi henne alle detaljene jeg vet om den fyren. Det er jentekode, og det er hardcore. Jeg ville ikke rote med det hvis jeg var deg.

# 9 Finn en grunn til å snakke med henne.Det kan være lettere for deg å få mot til å snakke med henne hvis du har noen talepunkter. Når det gjelder å finne ut hvordan man skal snakke med en jente på treningsstudioet, er det enkelt å spørre henne om hun vet om en maskin i nærheten av henne er i bruk, eller hvis du kan bruke den. Dette er et spørsmål som er helt garantert, og vil ikke kaste opp røde flagg for henne. Hun vil legge merke til deg, og dette kan være starten på noe flott. [Les: 25 perfekte samtale forretter som fungerer i nesten alle anledninger]

# 10 Ikke prøv å imponere henne.Jeg kan ikke snakke for alle jentene, men når jeg ser en fyr som prøver å løfte seg langt mer enn han kan håndtere, eller slam ned vekter når han er ferdig med det, ruller jeg helvete ut av øynene mine. Det er ikke søtt, dudes. Jeg har aldri vært en fan av "macho man" karakteren, og jeg vet at mange jenter ikke er heller. Men hei, hvis det er din spillplan, ønsker jeg deg det beste.

# 11 Forbløtt ydmyk.Jeg tror mange mennesker er redd for å stille spørsmål - spesielt på treningsstudioet. Mange av oss er skremt på treningsstudioet fordi alle andre synes å vite hva de gjør, og noen ganger * spesielt i begynnelsen * føler vi seg fortapt.

Hvis hun gjør en øvelse som du synes ser interessant ut, vær ikke redd for å spørre henne om det. Spør henne om hun kan vise deg hvordan du gjør det riktig, eller hvilke muskler det målretter. Jenter liker å føle seg smart, og å se en fyr stille spørsmål er en god kvalitet til mange jenter. [Les: Hva du trenger å vite om koden for moderne ridning]

# 12 Ikke kompliment henne.Jeg vet at dette høres latterlig ut, men hvis du komplimenterer henne * igjen i sine stramme bukser mens hun gjør knebøy *, kommer hun til å tro at du er en stor perv. Selv om du komplimenterer hennes form eller kontroll, kommer hun til å tenke på ditt utsagn og tror du er ekkel. Bare unngå komplimenter helt. Utenfor treningsstudioet? Ja. Innsiden? Heck nr.

[Les: Gym etiquette - 13 faux pas som får deg til å se ut som et totalt asshole]

Å forstå hvordan du snakker med en jente på treningsstudioet kan være en vanskelig oppgave, men hvis du følger disse 12 tipsene, vil du være en pro på kort tid!

Populært emne