Slik snakker du snakken på en dato

Slik snakker du snakken på en dato - DATING 2023
Slik snakker du snakken på en dato - DATING 2023
Anonim

Kezia Noble (bildet) er en ledende kvinnelig dating trener for menn og forfatter av The Noble Art of Seducing Women. Hun var hyggelig nok til å dele noe av hennes kunnskap om det gode mennesket overalt.

1. Gjør henne spesiell, ikke idolisert. Dette betyr at du må unngå å gi ut den endeløse bølgen av vage komplimenter, som hun til slutt vil bli lei av, og erstatte dem med detaljerte komplimenter som føles som om de er helt skreddersydde for henne og ingen andre.

2. Lag en dyp tilkobling. I stedet for å prøve desperat å finne så mange "commonalties" som mulig, prøv i stedet å fokusere på spørsmålene dine om å finne ut hvorfor og hva hun føler om hva hun gjør, eller hva hun liker. Du må prøve å komme i kontakt med hennes følelser, ja jeg sa det, følelser. Når du har gjort den dypere forbindelsen, vil du oppdage at du vil kunne opprettholde sin oppmerksomhet for mye lenger.

3. Kontroller at samtalen er toveis. Mange menn ender opp med å enten spørre kvinnen en rekke spørsmål, som ender opp med å føle seg som en slags "forhør" eller de går til den andre siden av spekteret og til slutt bare snakker om seg selv. Vær alltid oppmerksom på hvor mye du snakker om deg selv og hvor mye tid du stiller spørsmålene sine, og gjør de nødvendige endringene for å holde en sunn balanse.

4. Kontroller at din verbale og ikke-verbale kommunikasjon er kongruent med hverandre. Dette betyr at du må være oppmerksom på at det du sier og hvordan du beskriver deg selv, blir støttet av kroppsspråket ditt. Det spiller ingen rolle hvor trygg du kan høres, eller hvor spennende og vellykket din livsstil er, hvis kroppsspråket ditt spekulerer på usikkerhet, ubehag og nerver, vil hun kunne fornemme det.

5. Vær frekk, kvinner elsker alltid en frekk fyr. Dette betyr selvsagt ikke uhøflig, og det er selvfølgelig en fin linje som du må overvåke noen ganger. Cheekiness viser tillit og humor, og det gir sjansen for at kvinnen kan nyte en leken skikkelse av seg selv.

6. Embrace stilhetene, ellers blir de ubehagelige. Det er uunngåelig at en død eller en stillhet kommer opp i samspillet. Dette skjer selv med folk vi kjenner og går godt på, så det er nødvendig å skje med noen du nettopp har møtt. I stedet for å desperat forsøke å fylle opp stillheten med uinspirerende spørsmål eller uanstrengt chatter, bare smil og være trygg nok i deg selv og strømmen av samtale for å enten la øyeblikket passere naturlig eller for kvinnen til å forsøke å få ting i stedet for du gjør alt hardt arbeid.

7. Bruk følelsesmessige beskrivelser fremfor fakta. Kvinner vil vanligvis ikke vite hvor mange timer det tok en fyr å komme til feriedestinasjonen, eller hvor mye hotellet var, eller hva de nøyaktige målingene av bassenget var. Vi ønsker å få en følelse av følelsene som er knyttet til ferien du gikk på, og hva opplevelsen av å spise nye retter og oppdage nye skikker eller kulturer var som for deg. Kvinner knytter seg langt bedre gjennom å føle seg basert på beskrivelser i stedet for de faktiske.

Se flere dating råd fra Kezia Noble her.

http://www.kezia-noble.com

Populært emne