Slik snakker du jevnt med kvinner

Innholdsfortegnelse:

Slik snakker du jevnt med kvinner
Slik snakker du jevnt med kvinner
Anonim

Pick up linjer og wannabe trekk er for sissies, sier Super Fella som han trekker ut sin svarte bok og deler med deg, den sanne kunsten å glatt snakke, flirte og vinne over kvinner. Vil du vite hvordan du snakker jevnt med kvinner?

Så … hva sier du når du må snakke med en attraktiv jente?

Du kan være en morsom fyr, eller noen som er uber kule og "alt det".

Men når du må gå opp til en jente på gaten, eller på kontoret, står du bare der … og stirrer.

Stare på det vakre synet, og fantasere om det øyeblikket du nettopp mistet.

Du forestiller deg havet, parken, helvete … du kan forestille deg henne under arkene dine, og føde dine babyer … (takk!)

Men har du prøvd å nærme deg noen jente i det siste?

Hva er det som får deg til å bli tunge og palmer din svette, og buksene dine er våte når du må gå og snakke med en jente som står i nærheten av kontorkafeteriet?

Hvis den samme personen var en fyr, ville du ikke bryte en svette for å gå rett opp og gjøre en samtale.

Nå er dette det viktigste du må forstå, at du kunne ha snakket med personen om det var en fyr, men det er ikke det samme om personen er en jente!

Faktum: Glatt snakker for single menn

Problemet som de fleste menn har, er "hvordan får man den første åpningslinjen". Du kan alltid bruke en pick-up-linje, men på kontoret eller et annet sted enn en klubb, er det ingenting som gjør at du ser cornier enn å bruke en pickup-linje. Enkelte menn oppfatter alltid kvinner for å være noe som en superhuman, spesielt når de skal snakke med dem for første gang.

Og det er også den andre delen, plukke opp linjer er patetiske og de kommer alltid med rebound linjer som kan gjøre ditt første trekk til en tur til guillotinen.

Vi vet alle dette, det første trinnet er det vanskeligste. Vi kan alltid rakke hjernen vår ut for den perfekte linjen, men overraskende tro det eller ikke, det er ingen perfekt første linje! Det er en av de elendige unnskyldningene som tapere bruker når de er blitt slått av en varm jente i baren.

"Jeg visste at jeg mistet henne da jeg brukte den linjen. Man, jeg kommer aldri til å bruke den linjen igjen. "Og så igjen … og igjen … Jeg liker ikke disse gutta som skildrer" pickup-linjen "som et stort verktøy for å vinne over den vakre damen. De forvirrer de allerede forvirrede dødelige.

En annen haug med gutter jeg ikke liker er wannabes. Kommer rett fra brannen i den dypeste delen av magen min, kan jeg ikke stå wannabes. De er gutta som smiler armene sine vilt og hopper som kenguruer mens de klubber, de som gir sitt corniest og bredeste glede når noen jenter gjengir første øyekast. Disse karene gir menn et dårlig navn, og de burde bli forvist til en annen verden.

Begge disse menneskene er der ute for å feilsomt hevde at du ikke kan tiltrekke seg en jentes oppmerksomhet uten uhyrlige uttrykk.

Men du kan lykkes der de har mislyktes, for når du er ferdig her, forstår du nøyaktig hva det tar å snakke jevnt og imponere noen jenter. Klikk her for å fortsette å lese om hvordan å tiltrekke seg en kvinnes oppmerksomhet til å lese de neste trinnene.

Populært emne