Slik snakker du på en fest og gir inntrykk

Lære å snakke på en fest kan være en tur i parken hvis du kjenner disse snødekte tipsene om festnettverk. Finn ut hvordan du enkelt kan imponere noen.

Klikk her for å lese introduksjonen på hvordan å nettverket på en fest.

Å vite hvordan du snakker på en fest og nettverk på riktig måte, kan gjøre en stor forskjell i livet ditt og karrieren.

En fest er ikke bare en unnskyldning for å møte det motsatte kjønn.

Det kan hjelpe deg med å skape en karriere også, som du har lest i introduksjonen om festnettverk.

Slik snakker du på en fest

Her er noen lurte trekk som er sikker på å få alle til å tenke sterkt på deg.

Men husk, en feil bevegelse, og du kan ende opp med å skyte deg selv i foten.

Vis opptatt

Vis opptatt når du går ut til en fest. Selv om du ikke har noen planer, ring noen venner fra telefonen og ta en prat med dem når du ikke har et selskap.

Har du noen gang sett Simon Cowell ut av turen på studiodørene?

Han har nesten alltid en telefon fast i ørene hans. Det er ikke at han er så opptatt, men han vet hvordan han skal holde seg opptatt.

Folk tenker alltid høyt på en person som virker opptatt selv når hun fester!

Så ring folk opp etter hverandre, til du har skapt nok av det jeg er den mest travle parti-dyr alter ego for deg selv.

Skryte

Dette kan enten være din Houdini-bevegelse for å bryte dine upopulære sjakler inn i rampelyset eller stedet under guillotinen. Men du må fortsatt lære å skryte når du er på nett.

Når du er på en fest, vil folk rundt deg høre interessante gjerninger av makt eller sladder. Hvis du er i stand til å støte på en haug med maktpartier, og hvis du kan blande inn i sin samtale og legge til noen poeng overbevisende, selv om de er ganske farfetched, har du alle menneskene rundt deg lapping det opp i glede.

Don? T tror du kan skryte for godt? Deretter legger du til biter av informasjon som du er sikker på, og venter på at noen andre tar det videre.

Du vet i hemmelighet at GloboCorp selger ut 40% av innsatsene sine, la de andre få vite om rykten om at organisasjonen selger seg selv, sammen med dine faglige synspunkter. Eller vet du at C.E.O i Imawanker Corp. har en affære med sin sekretær og hans kone vet ingenting om det, fortell hele verden fakta i dramatiske hushes. Selvfølgelig kan du legge til detaljene som du hørte det fra noen andre.

Tro meg, selv om de høres uinteressert, vil du sikkert se alle ører rundt deg dart ut som antenner! Party folk og socialites som ønsker å nettverket vil ha noe mer enn litt sladder. Stol på meg.

Se viktig

Å se viktig er en av de viktigste tingene i å vite hvordan man skal snakke på en fest. Party folk vil være rundt folk som er viktige. Og viktige mennesker bærer vanligvis sammen med dem, den utrolige utålmodigheten og et hint av arroganse. De donâ € ™ t alltid lede det til alle rundt dem, men på folk som gjør feil.

Selvfølgelig ble en rik, viktig person ikke rik på å være hyggelig for folk som gjør dumme feil. Så hvis du har bestilt en drink for fem minutter siden, og det har fortsatt ikke kommet til bordet ditt, ring ut til servitøren, lene deg tilbake og minne ham om din drikke, veldig tydelig.

Selv når du møter og snakker med din favorittkjendis, ser du interessert, men samtidig ser du rundt og slipper deg litt. Gjør samtalekamrene dine presse seg til å snakke med deg en gang til. Ingenting kan få folk til å tro at du er veldig viktig bedre enn denne en flytte!

Bli med i den indre sirkelen

Nå som du vet hvordan du får et viktig inntrykk og snakker på en fest, får vi til å bygge nettverkssamfunnet ditt.

Når du slår en samtale med noen, selv om det er verten, er du ganske mye en del av festen. Nå er det din jobb å være partiets liv.

Du vil møte folk

Hvis du kjenner minst en av partiets folk, kan du henge med dem en stund. Snakk om folkene rundt, og spør om din nye venn kjenner noen rundt. Hvis de kjenner noen, er det gode nyheter for deg.

Be vennen din om å introdusere dem til deg. På den annen side, hvis din kompis ikke kjenner noen, gjør du mentalt et notat om ikke å bruke for mye tid med dem igjen! Eller hvis det er en vert, tenk på hvem du liker å møte. Er de noen morsomme, noen sexy, eller noen som kanskje kan få deg en karriereforhøyelse? Din vert vil vite nøyaktig hvem du skal rulle deg over til.

Småprat

Når du har møtt opp med noen nye, begynner du å snakke. Donâ € ™ t gå til det vanlige grunnleggende som â € œnice sted, nei â € œ eller â € œh, så du drikker vodka?  € œGå power talk. Gå rett inn i deres profesjonelle liv. Spør dem om hva de gjør, og lær om deres arbeid. Å vite om alle arbeidsområder gir deg nok tillit til å snakke om alle aspekter uten å se dumt ut.

Folk liker vanligvis å snakke om seg selv og deres prestasjoner, så unngå å spørre noe som har et direkte "ja" eller "ingen" svar på spørsmålet ditt. Lær å snakke og trekke ut informasjon samtidig. Dette vil bidra til å skape interessante samtaler som til og med kan hjelpe deg.

Donâ € ™ t holde fast ved noen

Selv om du har det flott å sitte sammen med noen, ikke hang sammen med dem hele natten. Det er godt å ta en pause og snakke med andre mennesker.For å komme ut av samtalen uten å være brått eller uhøflig, si at du er ute etter å få en annen drink, eller at du må sjekke opp på din venn.

Du kan også finne at samtalen ville ende naturlig når du blir introdusert til en ny person, og du begynner å chatte med dem og gå bort med et smil. Ingen kommer til å bli fornærmet når du går rundt på en fest, alle med hjerner kommer til en fest for å møte mennesker.

Å bli full og danse som om du er på en fratfest, blir temaet for mange samtaler, og det er aldri en fin måte å møte folk på en fest. Hvis du vil feste, så fortsett og dans. Hvis du vil møte bigwigs og interessante mennesker, sashay i mengden og stopp av og til å chitchat.

Timing det riktig

På de fleste steder, med mindre det er spesifisert mot det, er det motefullt sent, er det i ting. Vi ser at alle gjør det, selv om noen skinner om det.

Det er alltid bedre å ankomme når festen er spredt til livet i stedet for å komme seg til stedet selv før lysene er på. Og et annet faktum å huske er at de fleste ikke ville ha kommet ennå, noe som gjør møte nye mennesker så mye vanskeligere. Når festen er ung, foretrekker folk flest å sitte ned i et hjørne enn å gå rundt. Å snakke med noen som bare slapper av, gjør at det ser ut til at du treffer på dem, når alt du har i tankene er nettverk! Vent til festen begynner å bli levende med folk og alles samtale og villig til å åpne opp.

Mot slutten av festet må du sørge for at du har telefonnumre til alle dine nye venner, og gå av før du blir festdreger eller en del av møblene.

Snakker med folk og bygger nettverket ditt

Å møte mennesker på fester er den nye ting. Borte er dagene da vi snakket med noen på en fest, mente at du slo på dem. I dag er festing mye mer om å kommunisere enn å hekte seg eller komme inn i dansevansen. Hvis du fortsatt tror å feste, er det bare ment å legge kyllinger eller møte søte blokker, vokse opp eller feste på noen tenåringsdanseklubber.

Bruk disse tipsene om hvordan du snakker på en fest og styrker bedriftens nettverkstilkoblinger. Det er lettere og kan åpne flere muligheter enn du kan forestille deg.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar