Hvordan ta de beste bildene av barnet ditt

Innhold

Du er bare noen få klikk unna å skape de beste bildene av barna dine. Følg våre 10 raske tips for å forbedre din fotografering øyeblikkelig. Det spiller ingen rolle om du bruker en smarttelefon, et kompakt kamera eller en DSLR, disse tipsene vil fungere for alle.

Tenk på bakgrunnen

Når du fokuserer all oppmerksomhet på barnet i forgrunnen, er det lett å glemme hva som ligger bak dem. Bakgrunnen er like viktig når det gjelder å lage et godt bilde et godt bilde. Bruk vanlige vegger, løvverk og trær som bakteppe. Prøv å unngå forstyrrelser som mennesker og biler.

Gå ned til riktig nivå

Når du fotograferer portretter, er det best å komme ned til nivået på motivet ditt. Dette kan til og med bety å legge på bakken med haken din på gulvet. Fordelen er at den setter barnet eller pjokket på kameraets nivå, og gir nesten alltid et meget mer behagelig bilde med en mer profesjonell finish.

Prøv tidløs svart-hvitt

Svart og hvitt gir en vakker, tidløs kvalitet til bildene dine, og fjerner distraherende farger. Nesten alle kameraer har en svart-hvitt-funksjon som kan finnes i menyen under innstillinger som Fotograferingsstiler eller Bildekontroller. Ikke glem å endre innstillingen tilbake til farge når du er ferdig.

Ha det gøy

Måltider kan være rotete, men det betyr også en fantastisk fotomulighet. Når barnet ditt eller barnet er ferdig med å spise, ta et bilde når ansiktet dekkes i mat. Hele prosessen vil få deg til å le, de vil le, og du vil få et bilde av et bilde som vil få deg til å chuckle i årevis.

Bruk rekvisitter og uvanlige vinkler

Vi har allerede sagt at det er best å komme ned til barnets nivå, men det er ikke alltid tilfelle. Å bruke gulvet som bakgrunn åpner en verden av morsomme og kreative muligheter. Innlemme et barns favorittlegetøy, som bilene i vårt eksempel, kan gjøre en annen "kjedelig bilde" økt mye morsommere.

Vær spontan

Det er litt av en cliché blant fotografer når noen sier at du alltid skal holde et kamera til hånd, men med barn er det et must. Du vet aldri når en fotomulighet vil presentere seg, så ha alltid en i nærheten for å fange spontane øyeblikk når de utfolder seg.

Skyt nærbilde detaljer

Små hender og føtter forblir ikke så lenge, så ta et par bilder av din sovende baby mens de fortsatt er små. For å beskjære i tett, zoom inn med linsen og prøv å fylle så mye av LCD-skjermen som mulig. For en ekstra berøring kan du også forsiktig plassere et teppe for å ramme hendene eller føttene.

Bruk naturlig lys i stedet for flash

Flash kan produsere flatt direkte lys som mister en følelse av atmosfære. For imponerende enkle nyfødte bilder, plasser babyen ved siden av et vindu på et hvitt teppe for å lage en ren bakgrunn. Bruk et ark med hvitt papir for å sprette det myke vinduet lyset tilbake på babyen.

Det handler ikke alltid om ansiktet

Noen ganger er de beste bildene enkle stillbilder som fanger opp en aktivitet. I stedet for å bare snappe bort, kan du prøve forskjellige synspunkter og vinkler for å finne noe nytt som fungerer. Vi er alle skyldige i å være besatt av strålende smil i hvert skudd, men noen ganger kan en tilbakebetalt gjøre en mye bedre jobb.

Bruk sesongbasert inspirasjon

Uansett årstid vil det være aktiviteter, klær og leker som gir det perfekte temaet for et bilde. Ullhatter, skjerf og hansker gjør gode rekvisitter om vinteren. Om sommeren dra nytte av padlebassenger, telt og lang engegress. Mulighetene er endeløse.

Tips med lov av James Abbott fra Practical Photography magazine.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar