Hvordan ta vare på en syk kjæreste uten å miste den

Innholdsfortegnelse:

Hvordan ta vare på en syk kjæreste uten å miste den
Hvordan ta vare på en syk kjæreste uten å miste den
Anonim

Kjæresten din er syk og du har bestemt deg for å sette på din hvite ridderhjelm som hennes vaktmester. Det eneste problemet? Hun kjører deg galskap!

Mens du spiller lege med kjæresten din, kan du gi deg de fuzzy tingles som bare er et resultat av å gjøre en virkelig god, givende og veldedighetsakt, kan du føle at din glede blir mindre som dagens løp for kyllingsuppe og ingefær alebunke oppe, spesielt hvis du bor sammen.

Du må suge det opp når hun krever ting som vil få henne til å føle seg bedre, om det er et glass vann, en bolle med varm suppe eller ferske puter for å legge sitt slitne hode på. Du har også å takle rotet av snotty vev, tomme foliepakker med medisinering og en potensielt irritabel kjæreste som bare kan plukke en plutselig kamp i sin smerteberørte situasjon.

Ta vare på en syke partner

Så hvordan håndterer du din syke kjæreste på en kjærlig måte, uten å kjøre deg selv galskap? Frykt ikke, det er måter du kan håndtere med din sykefelle som ikke resulterer i en følelsesmessig lobotomi på slutten din. Faktisk kan disse tipsene bare score deg litt brownie poeng!

# 1 Embrace din rolle som vaktmester. Første ting først, du må omfavne din vaktmester rolle. Husk, det er mer lykke med å gi enn å motta! Så omfavn din kjærlige rolle, og gjør det morsomt. Du kan gjøre dette ved å være ditt sjarmerende, søte selv og dukke opp på hennes sted med kyllingsuppe og en overdimensjonert bamse.

Du kan også velge å lage en vaktmester gavekurv. Dette er også flott å gi henne på en dag du ikke kan være med henne mens hun er syk! Fyll hennes kurv med søte vevbokser, Toms, Kyllingsuppepakker, Gatorade, Ginger-Ale, Nyquil, Candies, og noe søtt som en sjokoladekasse, håndskrevet brev eller et personlig element som representerer en innvendig vits.

Du kan til og med temaet din boks, som å lage en "nattkorg", komplett med en kylling, vev, popcorn, pretzels, gummy godteri, sjokolade-dekkede mandler og en av dine skjorter for henne å sove i.

# 2 Ta deg tid til deg selv. Det er viktig at du ikke blir så innpakket i å ta vare på din søte at du glemmer å ta vare på deg selv. Ta litt tid fra sykepleierplikten en gang til, selv om du bare kan spare en time eller så. Du kan gjemme egoismen i denne handlingen ved å maskere den som en søt ting for henne, som å kjøre henne et varmt boblebad for en eller gi henne litt trengte søvntid.

Dette er nøkkelen til ikke å bli overveldet. Om hun hadde et tilfelle av influensa eller hun er kronisk syk, aldri glem å ta vare på vaktmesteren. Selv om det kan få deg til å føle deg egoistisk, kan det også løsne deg. Du må ta en natt der du gjør dine egne ting, vekk fra din sånn. Ellers kan du bare bli gal. [Les: 14 hurtige stressbustere for å hjelpe deg med å slappe av]

# 3 Gjør skiftarbeid. Ved å stikke rundt en skarp, sniffly, ømt kjæreste 24/7, kan du være i kø for kjæresten til årets pris, men du kan også ende opp med en veldig utålmodig, følelsesmessig drenert mann. Dette er grunnen til at ovennevnte trinn er så viktig. Imidlertid må du sørge for at du tar en natt ute, ikke lar henne få til seg selv. Få en av vennene hennes eller familiemedlemmer sammen og lage en spillplan for â € œshift workâ € med din syke elsker.

# 4 Gjør det gøy. Fange en forkjølelse er absolutt ikke en levetid når det gjelder å leve sammen. Hvis du er fanget under samme tak med en syk elsker, så prøv ikke å gjøre det morsomt. Ja, du har sannsynligvis ikke mye sex mens hun er slått ned, men det betyr ikke at du ikke får det beste ut av henne.

Bruk fantasien og hodet tilbake til å være 11. Hva var det gøy å gjøre før det var løfte om sex på slutten av dagen? Games! Prøv å ha en spillkveld med kjæresten din. Ta tak i alt snacks du kan og bryte ut de gamle brettspillene. Spill i seng for å gjøre dette til en sykdommelig vennlig opplevelse.

Hvis spill ikke er stilen din, kan du prøve å se på en film som dere begge vil nyte. Virkelig, alt som kommer til å tenke på hennes beklagelige situasjon, vil bli betraktet som en velsignelse! [Les: 21 ting som vil få henne til å elske deg enda mer]

# 5 Donâ € ™ t bli frustrert. Dette vil bare føre til at begge dere kjemper. Hvis du føler at du kommer til å miste den, ta litt tid eller prøv å ha det gøy sammen for å la dampen gå ut. Ingenting vil få henne til å føle seg enda verre enn å se din frustrasjon mens hun selv har å gjøre med hennes sykdom.

# 6 Slipp det syndige partiet. Ja, du har tatt vare på henne og ja, du får sannsynligvis ikke den anerkjennelsen du fortjener for alle måtene du har satt deg ut for kvinnen din. Men relasjoner krever et par ofre underveis.

# 7 Aldri klage til vennene dine! Ja, å ta vare på en syke ektefelle kan være frustrerende, men å klage til vennene dine om din nye oppsynsperspiller kan bare komme tilbake til kjæresten din. Odds er i sin sykede tilstand, hun kommer ikke til å sette pris på din skvaller om henne. Hvis du er fristet til å klage, bare husk: Hun hater å være syk mer enn du hater å ta vare på henne.

# 8 Ikke press for sex. Hvis hun føler seg voldsomt syk, er odds, sex og blowjobs sannsynligvis utenfor bordet en stund.Tross alt, tøffe nese og dumme mager gjør ikke for god hodebobbing. Gjør henne en tjeneste og ikke press for noen håndhandling heller.

Hvis du må ha seksuell kontakt mens du spiller barnevakt, gjør din kvinne en tjeneste og vær giver istedenfor mottakeren. Hun vil elske all innsats du gjør for å få henne til å føle seg bedre, på alle måter. [Les: 13 irriterende kjæreste egenskaper og hvordan man kan unngå dem]

# 9 Husk de kommende brownie poengene. Kjæresten din kommer ikke til å ha sniffles for alltid. Faktisk, etter en ukes tid kommer hun tilbake til sine røykete øyne og den lille svarte kjole du elsker så mye. Den beste delen? Hun har ikke glemt hvor søt du var henne i de siste dagene, og hun vil nok belønne deg for din galante innsats.

[Les: 10 måter å hjelpe henne til å føle seg bedre i løpet av sin periode]

Jenter setter pris på en mann som er villig til å føle seg følelsesmessig ut for henne i sine tider med behov. Vær fyren kjæresten din vil være takknemlig for og lære å være tålmodig med henne når hun er syk. Hun vil definitivt tro at du er en keeper hvis du gjør det!

Populært emne