Slik tar du et sexy bilde: Fotografens guide for å gjøre det riktig

Er det å forstå hvordan du tar et sexy bilde? Les videre for en fotografs tips for å hjelpe deg med å ta det ettertraktede skuddet.

Sexy bilder er overalt. Fra Facebook, Instagram, Tinder og Snapchat er det et helt hav av bilder der ute med disembodied klyvder, crotches, butts og andre tiltalende kroppsdeler. For den gjennomsnittlige personen som mangler kroppen til en Kardashian og pengene til å betale for sin egen fotograf, er det de tipsene du trenger på hvordan du tar et sexy bilde.

Hvordan ta et sexy bilde: 11 nyttige tips

"Men alt du trenger er selvtillit til å føle seg sexy!" Andre sier. Stor tabbe. Selv om det er sant at du trenger tillit for å føle deg sexy, er det ikke en garanti for at du er trygg fra å legge ut et tilsynelatende "sexy" bilde som du angre kort tid etter. Faktisk, det du trenger er et godt sett av estetiske og tekniske ferdigheter for å sikkerhetskopiere din selvtillit for å få bedre og sexigere bilder, sikkert å gjøre hele Internett-kjolen.

# 1 Husk: Naked er ikke automatisk "sexy". En vanlig misforståelse blant mange er at et nakent bilde er lik et sexy bilde. Å legge inn en rett naken er som å plage utallig i et pokerspill. Det får sin tiltenkte effekt først, men det oppfattes at sexiness avtar senere da det ikke er noe igjen for publikum å se. Som du senere oppdager, er implisert nakenhet sexier fordi den plager og gjør at seerne vil ha mer. [Les: 15 tantalizing måter å være en forførende drøm]

# 2 Ikke vær redd for å lete etter ideer på Internett. Tross alt gjør fagfolk det også. Å få ideer før du lager og snapper på et bilde, gir deg mer plass til forberedelse og inspirerer din kreativitet til å definere hvordan din egen kropp oversettes til noe sexy. Hvis du vil vite hvordan du tar et sexy bilde, gir Internett en hel ressurs med sexy fotoposer for å etterligne, modifisere og forbedre. [Les: Hvordan bruke sexy snakk og få din kjæreste til å smelte med ønske]

# 3 Øv deg selv, til du finner din mest smigrende vinkel. Etter å ha gjort din forskning og velge flere poser, sett dem på prøve ved å praktisere de som stiller seg med testbilder.

Sett og smekk unna til du finner din beste og mest smigrende vinkel. På denne måten får du en følelse og blikk av prosessen og produksjonen. Tillater deg å begrense ditt utvalg av sexy poser til de som passer deg best.

# 4 Eksperimenter med forskjellige ansiktsuttrykk. Puckering opp og gjør "duckface" i hvert bilde er ærlig ikke så attraktivt som det kan virke. Faktisk slår det andre av. Og når du sitter fast med et plagsomt ansiktsuttrykk, fungerer det bare som en forstyrrelse for betrakteren og forstyrrer appellen til ditt sexy bilde.

Ikke fokus på en altfor brukt ansiktsuttrykk når du snapper dine sexy bilder. Du er velkommen til å bli gal og eksperimentere med en rekke forskjellige. Velg ansiktsuttrykk som passer til din sexy karakter. Du kan gå med det naturlige smilet ditt, hindre stemningen med en stygg, innbydende gnist, eller få dem til å bli gal med den kreative bruken av tungen din. [Les: Hvordan være sexy og eier ditt unike selv]

# 5 Dress-up. Som nevnt er nakent ikke alltid sexy. Noen ganger, hvis du vil vite hvordan du tar et sexy bilde, er alt som trengs en velvalgt kjole som smigrer kroppen din for å kjøre alle som ser bildet ditt galt. Ikke bare det, klær opp gir plass til mange muligheter for sexy bilder. Være det en gammel, overdimensjonert skjorte som glir av skuldrene dine til en kveldskjole som klemmer på dine bryster, bruk din antrekk av dagen som en inspirasjon til et sexy bilde.

# 6 Ikke vær sjenert for å bruke rekvisitter. Ved hjelp av rekvisitter legger du krydder til et sexy bilde ved å gi det en lekfull appell. Tenk på Miley Cyrus kreative bruk av en politibetong eller Kim Kardashian's champagneflaske gimmick.

Akkurat som et antrekk, gir rekvisitter mulighet til mange kreative alternativer for ditt sexy bilde. Vanlige husholdningsartikler, for eksempel et forkle som er slitt over din nakne kropp, plysj leker for å dekke dine beste biter, eller iskrem som smelter over brystet ditt, løfter ditt sexy bilde til et nytt nivå. [Les: Overraske mannen din med en frøkt boudoir bilde]

# 7 Tease i stedet for å avsløre. Som profesjonelle fotografer sier: Jo mindre du avslører, jo mer sexy og titillerende bildet ditt vil være. Avgjørende å komponere bildet ditt for å tyde på nakedness, har større innflytelse enn et bilde som viser nakken selv.

Det er mange måter å bruke denne ideen på. En skjorte trukket ned for å gi andre et kikk på kanten av areolaen, åpenbare hint av perky tepper gjennom en skjorte, eller et badehåndkle om å glide av, er bare noen få kjente eksempler. [Les: Hva er boudoir fotografering? Slik taler du mannen din med smakfulle nakenbilder]

# 8 Husk lyset. Fotografering fanger bilder med lys. Gjør belysning et viktig aspekt ved å ta sexy bilder. God belysning legger vekt på de beste hud- og ansiktsfunksjonene, mens dårlig belysning gir appellens appell ned.

I kreativ fotografering er naturlig lys den viktigste preferansen siden det registrerer en myk glød som smigrer hudtonen. Kunstig belysning som kameraets eller smarttelefonens flash fungerer også, men hvis du virkelig ønsker å få de beste resultatene, gå alltid til naturlig lys gjennom et vindu. [Les: 12 detaljer for å ta en sexy selfie]

# 9 Skriv omhyggelig. Sammensetning er måten en fotograf plasserer motivet i rammen for å lede betrakterens øyne ved å se på bildet.Dårlig sammensetning ødelegger bildekvaliteten selv om motivet er visuelt tiltalende.

Sammensetning er viktig når du tar sexy bilder. På den annen side har et riktig sammensatt bilde muligheten til å lure betrakterens øyne på en måte at motivet ser mer tiltalende ut enn det egentlig er.

Noen nyttige tips om sammensetningen:

** Å ta et bilde fra høy vinkel gjør at kroppen din ser mindre ut som den plasserer kroppens lengde langs bildet, forsvinner punktet. Dette legger også vekt på tingen nærmest kameraet: spaltning, pecs eller ansikt.

** På samme måte gjør du deg slankere ved å plassere deg selv i rammens døde senter. Kanten på kameralinsen har en liten forvrengning som strekker bildet slik at motivet i midten tar det bort fra forvrengning.

** Bruk riktig rammeorientering. Stående orientering for nærbilder, mens liggende orientering for full kroppsfoto.

# 10 Se direkte på kameraet. Ser direkte på kameraobjektivet er som å se på betrakteren direkte. Det legger til sexiness ved å antyde en interaksjon mellom motivet og betrakteren. [Les: Hvordan se bedre ut nakent ved å bruke 15 virkelige tips]

# 11 Don? T stole for mye på filtre og etterbehandling. En vanlig dødelig synd begått av den sexy selfie-posting mob er den liberale bruken av filtre og andre bilderedigering apps for å øke deres bilde. Bruk av for mye av disse beseirer formålet med å ta et sexy bilde. Og det tjener bare å få bildet til å se unaturlig ut.

Overlegen sexy bilder er de som er tatt med riktig belysning, kreative poser og ypperlig komposisjon.

[Les: Hvordan ta de beste sexy bildene mens du ser bra ut]

Vil du lære å ta et sexy bilde som bringer på likes, followers, og flirty innboks meldinger? Svaret er ferdigheter! Vær mer kreativ og trygg på å ta sexy bilder og ta et pust av frisk luft fra det vanlige.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar