Hvordan ta en god Selfie og se søt hver gang du snap et bilde

Å ta det perfekte bildet av deg selv er ikke alltid lett. Men ikke bekymre deg. Du kan lære å ta en god selvtillit som gjør at du ser bra ut hver gang.

I sosiale medier er det å være den viktigste tingen å være i stand til å ta det perfekte selvtillit. Hvis du tar en dårlig, kan det gjøre hele profilen din dårlig, selv om du virkelig er en søt person. Derfor bør alle lære å ta en god selvtillit.

Du bruker hele tiden hele tiden. Alt fra å snapchatting til å sette opp en online dating profil er avhengig av din evne til å ta et godt bilde av deg selv. Hvis du ikke vet hvordan du gjør det, kan du ende opp med å få noen til å tro at du ikke ser noe ut som det du egentlig gjør.

Alle måtene å lære å ta en god selvtillit kan hjelpe deg

Jeg kommer ikke til å lyve, det er viktigere ting i livet enn å vite hvordan å ta en god selvtillit. Men å vite hvordan du får et godt bilde av deg selv, kan faktisk komme til nytte av en rekke årsaker.

Som om du ser din favorittkjendis og ønsker å få et flott bilde. Tenk deg å møte dem, få et bilde, og få det til å bli forferdelig fordi du ikke visste hvordan du får et godt skudd. Det kan også hjelpe deg med å tiltrekke tilhengere, og det kan til og med gi selvtillit et løft når du vet hvordan du skal ta en god selvtillit. [Les: Slik sender du uhyggelige bilder uten å komme i trøbbel]

Lære å ta en god selvtillit laget lett

Det er definitivt et system å følge hvis du vil snap det perfekte selvtillit. For å lære hvordan du får det beste når du må ta ditt eget bilde, følg disse trinnene.

# 1 Kom inn i et område med god belysning. Lyset er egentlig det som gjør bildet ser bra ut eller dårlig. Men tingen om fotobelysning er at det kan være vanskelig. Du tror kanskje den beste belysningen er på en solrik dag, men det kan faktisk være litt hardt.

Den absolutte beste belysningen er ute på en overskyet dag. Du har det raske, naturlige lyset uten det harde sollyset. Du kan også lære hvor i huset ditt har god belysning og ta bilder der. [Les: Hvordan ta det beste bildet av kjæresten din]

# 2 Se ditt beste. Du kan ikke ta et godt bilde av deg selv når du ser ut som crap. Hvis du virkelig vil ha en god selvtillit, se ditt beste. Pass på at du er preparert og selvbeherskelig. [Les: Hvordan se sexy ut uten å prøve]

# 3 Lær hvilke vinkler som er dine beste. Alle har vinkler som passer deres ansikt og kropp bedre enn andre. Du må lære hva de er, så du kan alltid fange dem når du tar bildet. For å gjøre dette, alt du trenger å gjøre er å fortsette å øve til du finner en vinkel som ser bra ut. Da må du bare gjenta det hver gang.

# 4 Øv deg i et speil før du snapper bildet. Hvis du har det vanskelig å finne ut hvilke vinkler som er best, kom du foran et speil. Beveg kropp og ansikt til du ser i speilet og tenk, "Wow! Dette ser bra ut. "Det er din vinkel.

# 5 Bruk flotte selfie apps. Det er tonnevis av apps der ute dedikert til å ta et godt bilde av deg. De er fulle av funksjoner og redigeringsalternativer som kan gi deg selv noe ekstra. Bare husk at noen ganger er mindre mer. [Les: Dos og don'ts av online dating apps]

# 6 Bruk rekvisitter eller hendene dine. Ikke bare ta et bilde av ansiktet ditt hver gang. Du må blande det opp. Legg til noen rekvisitter eller til og med hendene dine å gi er noe annet som ikke alle ser. Trikset for å lære å ta en god selvtillit handler om å vite når man skal bruke andre gjenstander i den.

# 7 Bruk interessante uttrykk. Hvis du laster opp en selfie og alle ser nøyaktig det samme med samme vinkel og samme uttrykk, blir det veldig kjedelig. Du må blande det opp! Ikke vær redd for å vise smilet ditt, gi et blinkende ansikt, og til og med holde tungen din ute. Gjør det gøy!

# 8 Prøv selvlengder i full lengde noen ganger. Selfies handler ikke bare om ansiktet ditt. Hvis du har et speil i full lengde, ta bilder av hele kroppen din. Å bytte det opp hver gang en stund kan være en god ting!

# 9 Hold redigeringen enkel. Folk kan fortelle når du tungt rediger dine bilder, og det ser ikke bra ut. Hvis du velger å redigere funksjonene dine eller legge til et kjølig filter, må du holde det så naturlig som mulig. Folk vil bli irritert hvis de kan fortelle deg at du har lagt til mange effekter. [Les: 12 tegn på at du er en oppmerksomhetssøker selv om du ikke kan se det]

# 10 Unngå vanskelige poser. Du kjenner de jeg snakker om; anda leppene, fredsskiltet, og å stikke din rumpe ut er alle som har vært overutnyttet. De blir gamle veldig raskt og får deg til å se ut som om du ikke vet hva du gjør. Være unik og din egen vilje skiller seg ut.

# 11 Bruk bakkameraet - ikke foran. Jeg vet hva du tenker! Du tror at det fremre kameraet er ment for selfies. Selv om det kan være sant, betyr det ikke at det er det beste kameraet du skal bruke. Den som er på baksiden av telefonen din er faktisk et bedre kamera rundt. Derfor får du en bedre selvtillit.

# 12 Snap selfies med kjæledyr og venner. Alle elsker en selfie med et dyr! Hvis du har kjæledyr, ta et bilde med dem og last det opp. Du kan også ta deg selv med vennene dine for å øke kvaliteten.Jo mer, merrier. [Les: 32 morsomme sleepover ideer for en morsom kveld med venner]

# 13 Lær nåværende selvtendenser. Disse trendene endres alltid. Husk når du gjør anda lepper var veldig stor? Å gå på sosiale medier og sjekke ut selvhjelper alle andre er opplasting kan hjelpe deg med å finne ut hvilke trender som er størst. Deretter kan du kopiere dem til dine egne selvtillit.

# 14 Vær oppmerksom på hvilke bilder som passer best. Dette er bare noe hvem som helst skal gjøre med alle bildene. Finn ut hvilke som blir mest likte og ta mer selvtillit som de. Folk liker det av en grunn.

# 15 Smil! Det er en tid og et sted for gresete utseende selfies, men alle elsker å se deg lykkelig og smilende. Uansett hva, å ha et ekte smil når du tar en selfie kan gjøre er så mye bedre. Så hvis du har det vanskelig, og du er ikke sikker på hvordan du skal ta en god selvtillit, bare smil og du er halvveis der.

[Lese: Søte og sexy snapchat selfie ideer til å varme opp forholdet ditt]

Å lære å ta en god selvtillit er ikke noe du vil plukke opp med en gang. Det kan ta tid å finne ut hvilke vinkler som gjør at du ser best ut. Fortsett å øve med disse tipsene og legge inn de selvtillitene!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar