Hvordan håndtere arbeidsplassutfordringer

Engelsk trener Ben Ryan styrte Fiji til sin første olympiske medalje da de vant rugby sevens gull i Rio 2016. Bruk sitt sportsfelt-inspirerte råd til å forhandle hverdagens utfordringer og oppnå nye nivåer av karriere suksess

Arbeidsplassutfordring: Du får offentlige talereserver

Løsningen: Vær forberedt og gjør notater

Den første tingen å sørge for at du gjør er å sette seg fast i planleggingen. Det betyr at det er en mindre ting å bli bekymret for. Lag et krybbeark, hvor ett ord kan utløse en hel krusningseffekt av forskjellige ting du husker.

Pass på at du er hydrert og har spist slik at energinivåene dine er høye, og du tenker så mye klarhet som mulig. Det viktigste er at det å være underprepared utløser nervøsitet, så det er nummer én ting du trenger å ta opp.

Arbeidsplassutfordring: Det er årlig gjennomgangstid

Løsningen: Få poenget ditt over

Du må ha plan og du må ha tre eller fire nøkkelpunkter som du vil komme over. Du må også "administrere" og sørge for at sjefen din tror du er pålitelig, fokusert og en lagspiller.

Prøv også å være proaktiv og stille spørsmål for å vise at du er en god lytter. Når de svarer på spørsmålet ditt, la du en gravid pause etter at de er ferdig med å snakke. Du kan fremkalle ytterligere informasjon fra dem - og det er sannsynligvis de virkelig velsmakende tingene du kan bruke til å få ditt eget poeng på tvers.

Utfordringen: Du savner deg på en kampanje

Løsningen: Bruk tilbakemelding for å bli sterkere

Tålmodighet er definitivt en dyd i denne situasjonen. Du må vise litt ydmykhet - få litt god, ærlig tilbakemelding fra sjefen, og takk dem for å gi den. Du kan si at du har tatt råd om bord og at du fortsatt føler at du er god nok til stillingen.

Kontroller hva du kan kontrollere - som betyr atferd og holdning. Gjør på deres tilbakemelding og sørg for at neste gang det kommer opp, har du bedre sjanse til å få den forfremmelsen.

Utfordringen: Du tviler på ditt eget evner

Løsningen: Forstå at alle mislykkes

Ha alltid perspektiv og vet at ingen noensinne går gjennom livet å være uendelig vellykket og få hver seier de prøver. Du kan alltid lære noe verdifullt fra å ikke lykkes.

Det er lett å tenke negativt på noe som du kan bli til en positiv. Hvis du ser på det større bildet, kanskje de hadde rett, og du er ikke helt klar til å ta på seg oppgaven eller den rollen. Men neste gang muligheten kommer med, kan du være.

Utfordringen: Du starter en ny jobb

Løsningen: Lytt første og annen gang

Når du går inn i noe nytt er det en god mulighet til å ta litt tid å observere og høre. Ikke ring store anrop for tidlig. Få så mye informasjon som mulig og lær hva som ville være verdifullt for deg å få best mulig innvirkning.

Det er ingenting galt med å trykke pauseknappen - ta deg tid og du får det riktige inntrykket, fordi du vil opptre på en bedre portefølje med informasjon.

Det er ingenting smart om å hoppe inn og prøver å lage inntrykk uten å ha den informasjonen du trenger.

Utfordringen: Du får kastet et spesialprosjekt

Løsningen: Fokus på målet, og du vil negle det

Still ditt mål og hva du gjør, spør deg selv: Er dette oss som kommer nærmere målet? Prøv å holde det enkelt - hvis du ikke vet hvor du prøver å komme til da, er det ingen måte du kommer dit.

Planlegg arbeidet ditt og arbeid planen din dele visjonen din og del planen din. Pass på at alle har kjøpt inn i visjonen din, og deretter begynn å styrke alle rundt deg.

Du må også ha indikatorer som forteller deg om du er på sporet og mekanismer på plass som forteller deg om du flytter bort fra planen.

Ben Ryan, vist på venstre over, stjerner i Syvene fra himmelen, en HSBC Sport film som forteller historien om Fiji rugby sevens team. Du kan se den nedenfor

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar