Hvordan håndtere tøffe mudder er helt nye hindringer for 2017

Skrevet for å gjøre et tøft mudder i 2017, har du det? Nolan Kombol er fyren som vil få deg til å ønske du ikke hadde det.

Som hodet selvfølgelig design for det verdensberømte hinderløpskonkurransen, er han mannen opptatt av å presse deg til dine grenser på nye og geniale måter.

Armer brenner til beinet mens du svinger over som en vannkasse? Klandre Nolan. Gratulerer med tanken på å kaste hodet først i iskjølt vann? Klandre Nolan. Be om dødenes søte frigjøring når du mottar et annet ansikt med gjørme? Klandre Nolan.

Sann til sin sadistiske form, er hans nye serie utfordringer for 2017 alvorlig grusomme. Fryktelig, faktisk. For å gi deg en liten glede av håp om å fullføre kurset, grillet vi hovedmannen på hvordan de beste hindringene og de tøffere alternativene på Mudder "Legionnaires", inkludert den gigantiske finalen, best - en som han mener er den største tingen noensinne å skje med et tøft mudder kurs ...

ANBEFALT: Tøffe mudderopplæringsplaner

De nye hindringene

Augustus Gloop

Hva er det? Deltakerne vasser inn i en brystdyp vannbasseng før de strekker seg to stiger inne i et vertikalt rør for å klatre opp og ut, og kjemper en vannkaskade hele veien. Herlig.

Kombol sier: "Teamet mitt og jeg trekker inspirasjon fra mange forskjellige filmer. Denne kom opp i en brainstorm, og diskuterte hvor stor det ville være å etterligne den følelsen fra Willy Wonka, hvor det store tyske barnet blir klemt i røret.

"Vi har hatt lignende versjoner tidligere, men ikke så tøffe eller ekstreme. Det handler om å møte dine frykt og overvinne klaustrofobi og ikke å kunne puste - det er det som føles som å gå inn i det. "

Takle det: "Du skal virkelig se opp når du er inne i røret. Ikke. Hold hodet nede og bare fortsett å bevege seg opp gjennom trykket. Når du klatrer opp røret, vil mer og mer vann bli presset ned på deg. "

Funky Monkey - Revolusjonen

Hva er det? En bokstavelig snurr på Tough Mudders klassiske Funky Monkey-hindring, som legger til en serie revolverende hjul til apenbarene som er suspendert over vann.

Kombol sier: "Dette er en av mine favoritter fra det nye settet. Når du treffer den, og slå den riktig, er det mye moro. Vi har erstattet fjorårets ring på overgangspunktet med et vinklet hjul som du må ta og holde til du roterer til den andre siden, noe som betyr at det krever mer gripstyrke enn noe annet vi har hatt på kurset.

Takle det: "Jeg har sett mange mennesker gjør feilen ved å trykke på det vippede hjulet og forsøke å kaste kroppen rundt den for å få litt fart. Du burde virkelig ikke trenger å. Takket være vippen, hvis du bare kan ta den og holde fast, vil tyngdekraften gjøre jobben for deg. "

Arctic Enema - The Rebirth

Hva er det? Deltakerne glir ned et begrenset, mørkt rørhodet først inn i et isete vannkasseng, kryss det og senk dem - igjen - under en vegg for å unnslippe dette fryse skipet av isvann.

Kombol sier: "Denne føles som en del av en Tøff Mudder rite of passage nå. Det er en annen som ikke er fysisk krevende, men sikkert tester din mentale mettle. I år går du nedover hodet først og dråper direkte inn i vannet. Det andre tillegget er dobbeltdypkomponenten, som virkelig får folk til å stille spørsmål til hvorfor de bestemte seg for å gjøre et tøftmudder i utgangspunktet. "

Takle det: "Hver gang jeg gjør det, føles det som om jeg overvinne en stor barriere. Jeg vet at det kommer til å suge, jeg vet at det kommer til å være elendig, men jeg må bare bukke opp og gjøre det. Alt du kan gjøre er å griste tennene og komme igjennom det. "

Reach Around

Hva er det? Å spille på høye frykt, tvinger denne 6m høye hindringen deltakerne til å klatre opp i en omvendt 45 ° vinkel, deretter hale seg opp og over leppen.

Kombol sier: "Ideen kom fra en fyr på teamet mitt, Eli. Han er en flott klatrer og likte alltid ideen om denne typen ting på kurset. Du må gjøre overgangen på toppen ved å gjøre en full muskel opp, noe som er en veldig vanskelig bevegelse å gjøre og gjør den til en av de mest fysisk krevende tingene jeg noensinne har taklet i Tøft Mudder. Vi vil at folk skal bruke teamarbeid på dette hvis de vil ha det, men også å gå alene hvis de tror de er opptatt av det. "

Takle det: "Mange mennesker prøver å bruke bena, men alt de ender opp i, kommer inn i en merkelig posisjon hvor ankler og knær ligger over hodet, noe som gjør det veldig vanskelig å skifte kroppsvekt over hindringen. Du vil ønske å få hodet og brystet der du vil at de skal være første, og beina dine bør følge etter, nesten styrer kroppen din. Og vær ikke redd for å bruke samarbeid. Det elementet er der av en grunn. "

NESTE: Nye hindringer for Mudder Legionnaires

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar