Hvordan overleve Geneva Motor Show Som en veteran

Innhold

Planlegg dagen din. Genève er kanskje ikke det mektige motorshowet Frankfurt er, men hvis du stadig går fra Audi i Hall One til Mercedes i Hall Six, vil Fitbit din gå i overbelastning. Planlegg ruten din rundt showet.

Ikke stole på WiFi. Vil du blogge deg rundt showet? Hold deg til din egen dataplan i stedet for å stole på bred Wi-Fi. Hvis det er noen, vil det være like pålitelig som 1980-tallet Fiat.

Det er alt i skoene. Nye sko er lik en ny skade. Bruk ditt mest komfortable, pålitelige par - du kommer til å føle deg mesteparten av dagen.

Hold deg kult. Det kan være sub-zero utenfor, men det vil være tropisk inni. Så lett klær er best - sjekk kappen på døren.

Ta en (gratis) lunsj og mye vann. Det er så mye som skjer, det kan være lett å glemme å spise og drikke (ja, virkelig). Du vil snart begynne å visne om midten av ettermiddagen hvis du glemmer det. SEATs paella kommer sterkt anbefalt.

Ikke følg flokken. Publikum på pressekonferanser ser ikke mye og bare hører bedriftsmeldingen. De som følger med etterpå, kan komme seg nært og personlig med stjernene på showet og få en ekte historie.

Se hvor du går. Motor show stands er en beryktet tur fare, venter på å fange noen som faller over på nylig lagt teppe. Pass på at det ikke er deg.

Ikke glem Hall Seven. Det er en fin rute tilbake til flyplassen, og du finner den siste bilstørrelsen i full størrelse der inne!

Hvis du filmer, ta en venn. Hvis bare for å hindre at folk går over skuddet ditt - kan du vente på timer ellers

Ta en batterilader. Tenk ditt mobilbatteri vil vare dagen? Tenk igjen. En lader er en viktig del av motorshowet ditt.

Ikke bry deg med freebies. Det er ikke så mange som det pleide å være, de er enda en ting å bære rundt, og de er aldri verdt så mye som du håper på eBay.

Se hvor mange ganger du kan høre en designer som refererer til deres nyeste modell, "forhåndsvisning av et nytt design språk". Du kan enkelt slå dobbelte figurer.

Unngå bedriftens spin. Alle vil kaste utrolig statistikk rundt. Så gjør din forskning på forhånd for å få din egen ta på ting.

Ta en kontakt før du går. Vil du få litt informasjon på et stativ? Ta det mobilnummeret til noen som vil være der og ring når du er der - å finne dem blant folkemengdene vil være vanskelig og ganske ofte vil de gjemme seg et sted og ikke foran huset.

Gå tilbake på dag to. Mange av folkemengdene har gått og standsene har ofte endret seg klar for det store publikum.

Kom tidlig før folkemengdene. Du kan til og med se noen av showstjernene før dekslene går på.

Steve Fowler er redaktør i Auto Express og Carbuyer, og redaktør for Dennis Motoring. Du kan følge på årets Genève på Twitter: @SteveFowler

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar