Hvordan overleve de første 168 timene etter en oppbrudd

Oppbrudd er vanskelig, men den første uken er det verste. Bruk denne veiledningen til å overleve den første uken etter en oppbrudd, og du vil komme seg raskere enn du tror!

Vær så god. Den utænkelige har skjedd, og forholdet du trodde skulle gjøre for alltid, er nå over.

Nå vet jeg ikke hva historien din er - om du var forberedt på dette, om du så oppbruddet, hvor investert du var i å få det til å fungere - men jeg vet at uansett situasjonen, de første 168 timene er alltid det vanskeligste.

168 timer. Syv dager. En uke.

På ingen måte er det mulig å helt gå videre etter å ha mistet noen du elsket i en enkelt uke, men det er noen skritt du kan ta for å sikre at de syv dagene ikke ødelegger deg, og at du kommer ut på den andre siden klar til å takle alle de kommende dagene.

Timer 1-24: Alvorlig selvomsorg

Umiddelbart etter at verden er endret på en så intens måte, er den eneste personen du bør være bekymret for, selv.

Gjør alt du trenger for å få disse 24 timene til deg selv - ring syke til jobb, ordne barnepass, endre eventuelle sosiale planer. Du trenger disse 24 timene til å ta vare på deg selv, og for å forhindre at noe skjer dårlig.

Unplug fra sosiale medier for i dag - det er ikke behov for sint status, umiddelbare forholdsstatusendringer eller skynd deg sletting av bilder. Du vil ikke sende noen meldinger mens du er sint og såre at du vil angre senere. Dette kan være et vanskelig skritt å ta, men det er en veldig viktig.

Det er ikke klokt å kringkaste oppbruddene med det samme - det kommer til å ta litt følelsesmessig reserve du er ikke klar for ennå. I stedet, fortell en enkelt betrodd venn eller familiemedlem, slik at de kan sjekke opp på deg. Dette er dagen du bor i sengen å spise iskrem, maraton en skyldig gledeutstilling på Netflix, og gråte så mye * eller så lite * som du trenger. [Les: 10 tegn på at du er lovesyk og enkle måter å komme seg ut av det]

Timer 25-48: Advarsel ditt støttenettverk

Sjansene er at du ikke har muligheten til å ta mer enn en dag til selvhjelp * Dessverre er et ødelagt hjerte ikke ansett som en legitim medisinsk unnskyldning på de fleste arbeidsplasser *. På grunn av dette vil du trenge noen seriøs hjelp fra vennene dine til å være et fungerende medlem av samfunnet for i dag.

Når du lar folkene nærmest deg vite hva som har skjedd, føler du ikke at du må gi alle alle detaljene med en gang. Utkast til en melding som sier viktige ting, og inkludere at du ikke vil snakke om det lenger, men trenger litt støtte. Dine venner skal være mer enn glade for å hjelpe deg gjennom i dag, men du trenger det, men sørg for å fortelle dem hva du vil.

Kanskje å ha noen tekst du en gal vits hver halvtime, eller å ha noen gå ut til lunsj med deg, er akkurat det du trenger. Kanskje du trenger noen til å møte deg i en bar straks etter at arbeidet har druknet dine sorger med deg. Kanskje du trenger noen til å sitte og høre mens du heller ditt hjerte ut - uansett hva du trenger, for å komme deg gjennom dagen, spør vennene dine om det.

Timer 49-72: Kommer offentlig

Nå som dine nærmeste venner vet, er det nok tid til å takle dine større sosiale kretser. Telefon eller tekst viktige personer i ditt liv direkte * som for eksempel foreldre, søsken eller andre nært venner som ikke allerede vet *, og endre stille på noe som helst på sosiale medier du trenger. Selv om det kan virke "for tidlig" å ta disse trinnene, hvis du venter mye lengre, vil det se ut som om du lurer på at brudd ikke skjedde i det hele tatt.

Ikke føler behovet for å svare på kommentarer eller meldinger du får fra dette, med mindre du vil - folk vil forstå at du har vondt! Hvis du hadde en vennlig oppbrudd, er det høflig å varsle din ex om hvordan du informerer felles venner. Også i alle disse kommunikasjonene er ikke unødvendig grusom for din eks - det reflekterer ikke godt på deg! [Les: 8 scenarier når du kan være venner og 8 omstendigheter når du bare ikke skal være venn med din eks]

Timer 73-96: Vri bordene

Du har hatt tre dager med å være elendig om denne oppbruddet * og forståelig nok så! *. Nå er du sjansen til å prøve å finne noen positiver om denne endringen av forhold - det kan virke umulig, men jeg garanterer at det er par! Kanskje det er en tallerken som du kan lage mat som din ex hater, eller en ny film du kan se, eller en tur du kan planlegge. Finn noen ting å være begeistret for i ditt nylige enkeltliv, og vær ikke redd for å spørre vennene dine om forslag hvis du har problemer.

Nå som du har identifisert et par gode deler om å være alene, sett en av dem i praksis i kveld. Kanskje det ser på en film eller går ut på sushi - hva som helst, ta deg tid til å nyte friheten din og gjøre noe utelukkende fordi det er din favoritt ting å gjøre.

Timer 97-120: Lag en plan

Dessverre kan en breakup ha mange rotete løse ender å håndtere. Nå som du er fem dager ute, er det på tide å finne ut hvordan du skal bevege deg fremover med livet ditt. Se på kalenderen for eventuelle hendelser som du forventet å delta som et par og finne ut hvordan du skal håndtere dem solo.Dette kommer til å bli en vanskelig dag, men å håndtere disse hendelsene og problemene nå, forhindrer deg i mer elendighet de neste par månedene. [Les: 12 grunner til at ingen kontaktregel alltid virker!]

Timer 121-144: Opprydding

Nå som du har en plan for hvordan du skal takle vanskelige datoer i løpet av den nærmeste tiden, og du har tatt deg tid til å behandle dine følelser og varsle støttesystemet, er det på tide å fjerne spor av din eks fra ditt oppholdsrom. Dette kommer til å skade mye, men mye som å rive av en bandaid, det er bedre å få vondt med nå enn å oppleve det igjen og igjen hver gang du må flytte sine eiendeler rundt leiligheten din.

Ordne en tid for henne å hente hennes eiendeler, eller ta dem direkte til hvor hun bor - hva det er som fungerer best i din situasjon. Du vil også være sikker på at hvis din ex har en nøkkel som du får det tilbake fra dem ASAP!

Ta kvelden til å omorganisere ting i hjemmet ditt på en ny måte, slik at eventuelle tomme områder er fylt med dine egne eiendeler - du er en hel person alene, og du vil ikke ha tomt rom som gjør at du føler deg som om du er ikke. [Les: 15 livs leksjoner du kan lære av din egen oppbrudd]

Timer 145-168: Feire ditt nye liv

Det kan føles altfor tidlig for å feire, men faktumet i saken er at du er i en ny del av livet ditt med ubegrenset potensial. Den slags å feire du vil gjøre er opp til deg - kanskje er det et stille glass vin i et boblebad eller en vilt kveld med venner.

Uansett hva du velger, sørg for at du nyter det helt - livet ditt tar en ny vei, og det er trist at ting ikke trente, men det er ikke noe å tro på at det aldri vil bli lykkelig igjen. Finn en måte å være lykkelig selv i de mørkeste øyeblikkene, og du vil finne det mye lettere å komme seg gjennom dem. [Les: 8 trinn for å få selvfølelsen tilbake etter et hjerteslag]

Der har du det. 168 timer. Syv dager. En uke.

Hvis du har gjort det gjennom disse timene, kommer du til å være i stand til å erobre alt annet du må møte som fallout fra denne oppbruddet. Du har gjort det med styrke og verdighet, og uten å skremme deg selv - selv om det tok alt du har, har du gjort det gjennom den verste delen av denne prosessen, og det kommer bare til å bli lettere herfra.

[Les: Hvordan helbrede og elske igjen etter en oppbrudd]

Så vanskelig og smertefullt som det kan virke, følg disse trinnene for å håndtere din oppbrudd innen de første 168 timene. Det kan være forskjellen mellom en rask gjenoppretting fra heartbreak eller en dvelende, følelsesløs smerte som varer flere måneder!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar