Hvordan overraske kjæresten din og score Brownie poeng

Innholdsfortegnelse:

Hvordan overraske kjæresten din og score Brownie poeng
Hvordan overraske kjæresten din og score Brownie poeng

Video: Hvordan overraske kjæresten din og score Brownie poeng

Video: Hvordan overraske kjæresten din og score Brownie poeng
Video: TOP 5 Police UFO & Paranormal Encounters 2023, September
Anonim

Jenter elsker å bli overrasket av kjæresterne sine. Så hvis du lurer på hvordan du skal overraske kjæresten din, er det noen morsomme og enkle måter å gjøre det på!

Personer i relasjoner anser overraskelser som en del av pakken, spesielt når du har vært sammen i lang tid. Ikke bare holder den romantikken levende, den dyrker også en følelse av spenning mellom deg og din partner.

Og det er ikke bare for folk som har vært dating for en stund. Par i bryllupsreisefasen av deres relasjoner kan dra nytte av fordelene med overraskelser også.

Hvorfor skal du overraske din partner?

Det er mange grunner til at par skal overraske hverandre - de vanligste er jubileer og fødselsdager. Når du tar en titt på sosiale medier profiler av lovey-dovey par, vil du se at de vanligvis tenker på kreative måter å få disse anledninger til å føle seg spesielle.

Men hva med vanlige dager, når du vet at din partner fortjener å smile eller le, eller kanskje til og med gråte tårer av glede? Enhver handling av forståelse du viser vil være verdt innsatsen - spesielt når du ser hvor glad du gjorde din partner. [Les: 14 små måter å få kjæresten din til å føle seg spesiell og elsket]

Hvordan overraske kjæresten din og score brownie poeng

Spesielle anledning overraskelser virker ikke engang overraskende lenger. Det er de små tingene vi gjør på en tilfeldig dag som fyller våre glade krukker litt etter hvert som forholdet blir sterkere.

Nå som du vet hvorfor du bør overraske kjæresten din, er her de nøyaktige trinnene på hvordan du kan gjøre det! [Les: 25 virkelig romantiske ideer for å gjøre din kjæreste smelter]

# 1 Vis opp hvor hun henger ut alene. Noen ganger kan kjæresten din tilbringe tid på egen hånd utenfor. Si for eksempel mens hun studerer eller jobber med noe i en kaffebar. Det er den enkleste, men mest oppriktige overraskelsen du kan gi kjæresten din. Dette er spesielt gjennomtenkt når du nettopp startet dating utelukkende.

# 2 Ta henne en godbit. I dag handler det om mat og drikke. Du har pizza, kaffe og donuts. Velg en og se etter hvert som du lyser opp dagen utenom. Jeg har personlig hørt en av vennene mine si at hun ville bli forelsket i en fyr som ville ta med henne pizza og kaffe.

Hvis du allerede er forelsket, bare gi henne noen enkle ting - de blir aldri gamle. [Les: 25 søteste romantiske gestus for hverdagen]

# 3 Hvis hun liker kjæledyr, ta henne til en hund eller kattekafé på en av dine datoer. Hvis du har lurt på hvordan du kan overraske kjæresten din, har du kanskje ikke tenkt på denne. Heldigvis for deg er dette en voksende trend, og store byer har lett tilgjengelige kafeer hvor kjæledyrelskere samles for å sosialisere med sine furrige venner.

Hvis det ikke er tilgjengelig, kan du alltid sette opp en valpespilldato med de lokale skjoldene eller dyrehjelpesentrene. De trenger alltid frivillige som kan leke med dyrene. Hvis kjæresten din er en kjærlighetsskjærer, slår du bare opp i parrets overraskelser.

# 4 Stal kjæresten din på sosiale medier noen år før du gikk ut og gi henne noe hun alltid har ønsket. Jeg innrømmer bildeteksten høres skummelt ut. Hvis du er et par, er det imidlertid ikke skumle lenger. Det er det vi kaller "søt".

Hvis jenta din er typen til å poste statuser om tilfeldige tanker, ønsker og drømmer, vil det være lett nok å finne noe hun ønsker, men har ikke mottatt ennå. Bare vær sikker på at en gammel kjæreste ikke allerede gir henne det. [Les: Hvordan være romantisk uten å være oste]

# 5 Skriv henne et micro-love-brev hver dag i en uke eller en måned. På listen over hvordan du skal overraske kjæresten din, må dette være på toppen. Men jeg foretrekker en egentlig to til tre siders kjærlighetsbrev skrevet på spesialpapir * Jeg er en forfatter, så saks meg *, men det er 21st århundre.

Du kan skrive kjæresten din til et micro-love-brev på en post-it, et lite stykke papir, eller til og med på en tekst. Husk at et kjærlighetsbrev er formatert. Ikke gjør det som en tilfeldig tekst eller tweet. For eksempel kan et micro-love-brev gå noe slikt:

Kjære kjæreste,

Jeg har tenkt på deg hele dagen, og jeg kan ikke vente med å se deg senere. Jeg så en katt som så ut akkurat som deg i dag. Jeg dro til kjæledyr henne, men hun klarte meg - akkurat som du gjorde! ?

Kjærlighet,

Kjæreste

Gi den til henne i en søt liten boks ved slutten av perioden du valgte, og vent på din velfortjente belønning etter. [Les: Hvordan skrive et dyptfølt kjærlighetsbrev som en sann romantiker]

# 6 Hvis du er chummy med sine medarbeidere, overraske henne med en "Bring Your Boyfriend to Work Day." Mesteparten av tiden synes dette unprofessional, men hvis kjæresten din sjef og kolleger er hyggelige nok, kan de la deg tilbringe en time eller to med henne mens hun jobber.

Forklar at de bare vil overraske henne. De vil enten kaste tennene i sjalusi og motvillig være enige eller rose deg som den beste kjæresten i verden - samtidig som de tenner av tennene i sjalusi. [Les: 16 måter å vise takknemlighet for noen du elsker]

# 7 Send henne en kurv med frukt eller en sjokoladebukett. Rar? Ja. Overraskende? Kanskje ikke, men selve bevegelsen er litt bedre enn å sende den tradisjonelle buketten med blomster. Og du vinner på begge måter.Fruktkurver er sunne, mens sjokoladebuketter er ganske enkelt guddommelige.

# 8 Dress opp som en av hennes favorittpersoner og ta henne ut på en dato. Uansett hvilken type underholdning hun liker, vil det alltid være et tegn som kjæresten din favoriserer. Den eneste utfordringen er å få en kostyme av en uklar karakter.

Bare i tilfelle, du kan alltid leie eller DIY det shit. Uansett gjør du noe monumentalt - flau deg selv foran fremmede fordi det ikke er Halloween ennå - og minneverdig - overraskende kjæresten din på den mest søte måten. [Les: 36 søteste ting å gjøre med kjæresten din]

# 9 Sett noe opp på hennes sted som hun alltid ønsket, men aldri hatt tid til å få. For eksempel ville hun installere en fin Pinterest-y-type hyllearrangement. Men som vi alle vanlige folk, kommer vi sjelden til å starte et Pinterest-prosjekt.

Hvis ikke, kan du rydde ut garasjen, klippe plenen hennes, eller lage mat til en vanlig middag, slik at hun kan hvile når hun endelig kommer til henne.

# 10 Ta hemmelig bilder av henne, mens du henger ut, og gi dem til henne i en smakfull fotobok. Siden vi alltid bruker våre telefoner uansett, hvorfor ikke bruk den for noe helt spesielt. Ta diskrete bilder av kjæresten din når hun er peneste - som er som hele tiden, ikke sant?

Finn en tjeneste som tilbyr nydelige fotobøker til en rimelig pris * husk, du trenger ikke å gå ut for en tilfeldig overraskelse *, og gi den til henne når hun minst forventer det. [Les: Søte ting å ringe kjæresten din for å få henne til å tingle]

# 11 Syng hennes favorittsang når hun våkner. Siden jeg ikke har en kjæreste, synger jeg til hunden min i stedet. Jeg liker å synge "Kan ikke ta mine øyne av deg" før hun våkner.

Det er så søtt, men det er sannsynligvis mer søtt hvis du overraske kjæresten din på samme måte. Ansvarsfraskrivelse: Ikke si at GF er som en hund. Bare si det er en fin og fin overraskelse om morgenen. [Les: 21 ting du gjør som gjør at kjæresten din elsker deg mer]

# 12 Vær hennes personlige assistent for en dag. Du har sikkert gjort dette mer enn halvparten av tiden, men gjør en dag ut av det. Vær hennes personlige butler, sekretær, hushjelp, eller hva som helst.

Gjør hva hun spør og sørg for at du gjør det riktig. Hvem vet? Det kan til og med føre til litt rollespill!

[Les: Helt romantiske ting å si til kjæresten din]

Disse overraskelsene er enkle å gjøre, noe som betyr at du kan starte når som helst. Og forhåpentligvis vil kjæresten din sette pris på bevegelsen. Nå som du vet hvordan du skal overraske kjæresten din, kan hun til og med overraske deg på sin egen søte måte en dag også!

Anbefalt: