Slik styler håret ditt som en Pro Barber

"Hvis du ønsker å få håret ditt til å se salongkvalitet, bør det være tre stadier, sier Mayes. "Den første er rens og tilstand, den andre er stil og den tredje er ferdig.

"I første etappe, bruk både sjampo og balsam for å rense håret og bli kvitt gammelt produkt. Styling betyr prepping håret for når du kommer til å tørke det og på de fleste hårtyper, er styling avgjørende. Hvis noen har kort til midlangehår, skal jeg jobbe med en gel eller et serum for å kontrollere det, eller hvis det er lengre, kan jeg bruke noe som en permisjon. Når du tørker en gel i vått hår, får du ikke det klissete, sprukne utseendet som en gel vanligvis gir deg fordi du jobber med det i lagene av håret. Det vil gi deg 80% av stilen din før du går videre til mål.

"Når du bruker en voks, bruker du ikke den til å style eller løfte opp foran håret ditt - du bruker den til å fullføre utseendet. Folk bruker ofte ferdigproduktet til å kompensere for ikke å gjøre riktig styling. Hvis du vasker håret ditt raskt, må du ikke forklare det, forklare det eller tørke det, men bruk deretter en masse voks for å få et David Beckham-type utseende, det kommer ikke til å fungere.

Se relaterte The Best Men's Hair ProductsHow å få en flott frisyreThe Best Men's Hairstyles Of 2018

Bruk Mayes tre-trinns tilnærming, og de ekstra tipsene nedenfor, for å sikre at håret ditt blir hodene.

1. Bruk en hårføner

"Det trenger ikke å være dyrt, men det trenger en dyse på den, slik at du kan bruke den som et stylingsverktøy. Ved hjelp av luftstrømmen, med dysen for å styre den på den måten du vil at den skal gå, vil den sette den på plass. Jeg vil anbefale å bruke litt kald luft, når du har ønsket utseende, bare for å løsne håret litt. "

2. Ikke fortsett å bruke mer produkt

"Hvis barbermaskinen har anbefalt et produkt etter hårklipp og det fungerer bra, når håret ditt blir lengre, bør du fortsatt bruke samme mengde produkt. Mindre produkt vil gi håret ditt en mykere overflate, som er hvordan håret skal se når det er lengre. "

3. Nå for hårsprayet

"Det hjelper deg å låse i stilen din. Noen gutter har fortsatt denne alfa-mannlige holdningen at de ikke vil bruke hårspray, men alle menneskene de ønsker å se ut, bruker sannsynligvis spray! Ikke vær sint. Mindre er mer."

Anthony Mayes er barberingsdirektør ved Refinery Mayfair og en ambassadør for Hanz de Fuko. Besøk anthonymayeslondon.com

Se hvordan du stiler håret ditt

Vi besøkte Ruffians Barbers i Covent Garden for å finne ut hvordan du gjør tre raske og enkle stiler som enkelt kan gjenskapes hjemme. Se og lær.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar