Slik slår du på din manns ego når han føler seg nede

Å få din mann ut av sin humør, kan være en utfordring. Men med disse raske tipsene om å streve en manns ego, vil hans ego være himmelen høy på kort tid!

Ærlig talt hater jeg når mannen min er i en av hans "moods". Alvorlig, noen ganger kan det være verre enn en PMS-ing 13 år gammel på steroider - og det setter det mildt. Menn har en måte å bare lukke helt ned når de føler seg nede, og det kan være ganske vanskelig å komme inn der og gi noen form for hjelp.

Alle har tider i livet når de føler seg nede og bare dårlige om seg selv generelt. Jeg vet for meg, det er generelt post-feriesesong når jeg skjønner at jeg har spist nesten enhver form for søt godbit og godteri jeg noensinne kunne få hendene på. Jeg føler meg oppblåst, flabby, og det er en betydelig dukkert i selvtillit.

Heldig for meg, det er alltid noen der for å plukke meg opp når jeg føler meg nede. Virkelig, alt jeg trenger er en "du ser vakker", og det er nok for meg å føle meg som en million dollar.

Men hva med en mann? Hvordan kan du stryke hans ego når han føler seg nede?

Menn er mye forskjellige enn kvinner i denne forstand. Jo, de liker å bli fortalt at de ser varme ut, men det kan ikke gjøre kunsten hvis du vil få dem til å føle seg bedre når de er nede. Uansett grunner, liker menn vanligvis ikke å diskutere deres følelser og de tingene som går galt i livet.

Og så frustrerende som det kan være, er det en ting de alle har til felles at vi kan bruke for å få dem til å føle seg bedre, og det er dette: Menn liker å føle seg manlig. Hvilken bedre måte å stryke hans ego enn å understreke disse egenskapene i ham? [Les: 14 ting du sier eller gjør som gjør at mannen din føler seg mindre mannlig]

8 måter å berøre mannen din ego når han er nede

Det er mange måter du kan stryke på hans man ego når han føler seg nede og her er noen som synes å gjøre kunsten for mannen min.

# 1 Trenger dem. Menn elsker å føle at vi ikke kan gjøre ting uten dem. Selv om det er så enkelt som å be dem om å åpne pickleburken for deg. Dette får ikke bare dem til å føle seg ønsket og trengte, men det spiller også opp sin styrke - å få dem til å føle seg bra om sin fysiske form.

Mange menn legger sin verdi i hvor mye vi trenger dem. Så hvis de allerede føler seg nede og ut - om det er relatert til noe sånt eller ikke - å vise dem du trenger sin styrke i livet, vil de føle seg trygg igjen. [Les: Den virkelige grunnen til hvorfor menn elsker damsels i nød]

# 2 Kompliment arbeidet han har gjort. På samme måte som en kvinne elsker å høre at hennes øyenbryn ser fantastisk ut og vi vet at vi slaver over dem for å oppnå perfeksjon *, liker en mann å høre at den store hyllen han henger opp, ser perfekt ut i gangveien. Når de føler at deres ferdigheter blir tatt i bruk, og at de gjør en god jobb, løfter det sin ånd enormt.

# 3 Fortell ham at han er spesiell. Hver mann vil høre at de ikke liker andre. Like mye som å fortelle ham at ingen andre kan muligens gjøre noe så godt som han, vil gjøre en lang vei for å få ham til å føle seg bedre!

Noe i tråd med "ingen har gjort _____ så godt som deg". Det er veldig unikt og interessant, vil være sikker på å løfte hans ånder og få hans ego tilbake i sjakk. [Les: 25 komplimenter for menn de aldri vil glemme]

# 4 Vær flørtende. Flørt med ham! Pass på at han føler at du fortsatt vil hoppe i laken med ham, selv om det som har skjedd med ham, får ham til å føle seg opprørt. Å vite at selv om hans sinn er i shambles på grunn av noe annet, men du fremdeles vil ha ham, vil han få det til å føle seg bedre om enhver situasjon.

Å gi stille komplimenter er en fin måte å flørt med mannen din. Ta tak i rumpa og biceps eller løp hendene dine langs sin sexy mage. Spanking ham som han går og følger den med et blunk er en fin måte å vise din takknemlighet på for ham samtidig som han er flørtende. [Les: 25 måter å få din mann til å føle seg verdsatt og brydde seg om]

# 5 Distrahere ham. Du kan gjøre dette på en måte du tror vil fungere. Ta ham til kjøpesenteret, eller et bilutstilling, eller en konsert, eller hva det er som han er i. Vis ham litt noe, noe slemt - bare sannsynligvis ikke på et av stedene du tar ham fordi det kan gjøre ting verre. Å ta seg av det som har ham i en rusk vil være sikker på å få ham til å føle seg bedre på kort tid.

# 6 Gi støtte. Menn liker vanligvis ikke å snakke utad om deres problemer og hva som får dem til å føle seg opprørt, men det betyr ikke at du kan la dem få vite at du er der. Selv om han ikke vil eller vil ikke snakke om problemet, vil det få ham til å føle seg bedre å vite at du skjønner at han er opprørt og vil være der for ham hvis han vil, men at du er ikke presser ham til å snakke om det.

Å gi en mann hans plass vil gi ham tid til å reflektere og finne ut problemet alene. Det vil også få deg til å se ut som en fantastisk, forstående og støttende signifikant, og han vil gjenkjenne det. Det er en vinn-vinn for alle, egentlig. [Les: 10 åpenbare tips gutta gir når de vil ha mer plass]

# 7 Gi ham en sexy tilbake gni. Gå ut og få en kick-ass duftende olje og fortell ham at du vil få ham til å føle seg bra.Ikke bare vil den faktiske massasjen slappe av og få ham til å føle seg bra, men han vil også føle seg bedre å vite at du vil gni ham ned med oljer. Det kan også føre til litt noe ellers Det vil få ham til å føle seg bedre på forskjellige måter. Blunk blunk! [Les: 12 forspill flyttes for menn som virkelig, virkelig jobber!]

# 8 Gjør ham noen favoriserer. Men ikke si noe om det. Stille stille noe du vet han vil like, er nok til å lyse hans humør og få ham til å føle seg bra. Han vil innse at du ikke bare forstår at han trenger en pick-up, men at du er villig til å sette inn arbeidet bare for ham uten å gjøre en stor sak om det. Det alene vil gjøre hans ego himmelraket.

Ting som å lage sitt favorittmåltid, vaske tøyet, rydde opp på hans plass og andre favoriserer som vil gi ham en pause, redusere noe av stresset hans, og han vil finne forståelse for hva du gjør for ham også.

Til slutt kjenner du mannen din bedre enn noen andre, så du vil virkelig ha alle hemmeligheter for å få ham til å føle seg bedre allerede.

[Les: 15 søte måter å få en fyr til å føle seg nødvendig og ønsket i forholdet]

Men hvis du ikke er sikker på hvordan du løfter hans ånder, bruk bare disse 8 tipsene, og du vil være på vei for å øke hans ego - bare pass på at du ikke slår det for mye, eller du får en annen problem på hendene!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar