Hvordan stoppe Overthinking: 11 strategier for mer fred

Overthinking kommer vanligvis fra angst og fremkaller dårlige følelser. Prøv disse 11 strategiene for å kaste deg tilbake til virkeligheten og hjelpe deg med å stoppe overtenking.

Idle hjerner er en djevelens lekeplass, spesielt for kvinner. Hvis du er som meg, er du på et øyeblikk bekymret for mannen din og barna, og lurer på hva svigersønnen mente da hun gjorde den kommentaren, og tenkte på om du la dine favoritt jeans i vasken, og hvis du dro kaffemaskinen på, alt på samme tid. Hvordan stopper du overthinking alt?

Perpetual overthinkers legger for mye inn i noe, gjør fjellene ut av en molehill. Mange av argumentene jeg har med vennene mine og mannen min dreier seg om meg og tar et enkelt øyeblikk, ekspanderer det, undersøker det ved å ta det fra hverandre, og deretter overthinking det.

Så mye bortkastet tid og energi, det er ikke rart at kvinner ofte føler seg stresset, utmattet og distrahert. Ikke nok plass i den grå saken, før eller senere har noe å gi. I stedet for å lage drama ved hver tur, prøv disse strategiene for å stoppe overtenke ting som sannsynligvis ikke betyr noe og bare forårsaker ubehagelig stress.

11 strategier for å stoppe overthinking

Prøv disse topp 11 strategiene for å stoppe overthinking om ting i livet ditt. Når du gjør det, vil du finne litt fred og hvile fra deg selv.

# 1 La fortiden ligge i fortiden. Ofte overthinking innebærer å gå over tidligere situasjoner. Replay dem igjen og igjen, du spørsmålet hvert stykke informasjon som eksisterte. Det er ikke noe som en tidsmaskin, så hold deg unna med å prøve å være en. Hvis det skjedde i fortiden, er det best å legge det der.

Hvis noen har et problem med noe du gjorde eller sa, er det deres problem. De har valget om å ta det opp til deg eller la det gå. Hvis du ikke har hørt noe fra dem, er sjansene gode, du forestiller mesteparten av det i hodet ditt. [Les: 19 tegn på følelsesmessig skade og måter å komme forbi dem]

# 2 Vurder det faktum at ingen andre synes å være bekymret. Det er en forskjell mellom en worrier og en ikke-worrier. En bekymring er noen som alltid er i høyt utstyr. Aldri tilsynelatende avgjort, kan de ikke bare la tankene deres hvile. Prøv å overbevise deg selv om å være som menneskene i ditt liv som går bort fra situasjoner scott-fri og aldri tenke to ganger om noe. Hvis de kan gjøre og si hva de gjør, hvorfor tror du at du ikke har de samme rettighetene?

Slutt å slå deg opp ved å være den eneste personen som synes å bry seg. De bryr seg ikke fordi det spiller ingen rolle.

# 3 Fyll opp med andre "ting." Når du har for mye tom tid på hendene, kan det være farlig for helsen din. Å ha mye tid alene gjør at du kan overanalysere alle aspekter av livet ditt. Tenk på tider i livet ditt når du ikke har nok tid til å tenke, var ikke ting mye mindre komplekse?

Hvis du finner ut at du har plass til å fylle, fyll den. Enten det betyr å ta en hobby eller ringe til en venn, er nøkkelen å distrahere deg fra å romme over noe som ikke gjør noen forskjell for her og nå. [Les: 12 enkle ting du gjør for å gjøre livet ditt mye verre]

# 4 Tenk på det verste fallet. Ofte bekymrer vi seg uten å tenke hele tiden gjennom det hele. Hvis du overthinking noe du gjorde eller sa, ta deg tid til å komme forbi overthinking det og tenk det helt til slutten.

Hvis det er ekte og du fornærmet eller gjør noe galt, hva er det verste som kan komme av det? Når du tenker på den mulige verste avslutningen, virker det ikke så uhyggelig lenger. Selv om du har rett og hva du gjorde var fryktelig, kan utfallet aldri bli så ille som du forventer. Ved å sette den i perspektiv, selv om du ikke kan få deg til å stoppe overtenking, kan du i det minste innse at alt ikke går tapt.

# 5 Finn en venn til å sprette den av. Har du noen gang hørt deg selv snakke høyt når du er overthinking? Når det kommer ut av munnen, lyder det bokstavelig talt så umodent, dumt og usikkert. Du pinliggjør deg selv.

Gå til den vennen du kan stole på, for å fortelle deg hva du trenger å høre i stedet for det du vil høre, og la dem være ditt lydkort. Sannsynligvis vil du ikke få to minutter inn i samtalen din, før du gjenkjenner at du blir bitter og gir opp på det hele. [Les: Partner i kriminalitet: 25 grunner til at du trenger denne vennen]

# 6 Bare si deg selv å stoppe. Overthinking er som en dårlig vane. Vi skjønner ikke engang at vi gjør det. Noen ganger tar det bare en bevisst innsats for å stoppe deg selv fra å tenke på ting og bekymre deg. Når tankene kommer inn i hodet ditt, bare stoppe dem der, bokstavelig talt ved å fortelle deg selv nei. Som å snakke med en toåring, bytt emnet i hjernekanalen din. Du vil bli overrasket over hvor raskt vi snakker oss ut av dårlige vaner.

# 7 Lær å gi deg selv en pause. Ofte over-tenkere er perfeksjonister eller svært sensitive folk. Å være så lett skadet, deres mål i livet er å være perfekt og aldri å gå på tæren til noen eller gjøre noe for å gjøre noen opprørt eller sint.

Nøkkelen til å ikke overthinking er å gjenkjenne menneskeheten og gi deg selv en pause. Det kommer alltid til å være tider når du knuller opp, du gjør en dum kommentar, eller et dårlig ansikt som du ikke mener, men det er alle deler av å være en person.

Du kan ikke fortsette å slå deg opp over det.Det gjør det ikke noe bedre, det gjør deg bare en nervøs twit. Hvis du fortsetter å tenke over ting, er du sannsynligvis noen som er nervøs hele tiden og vanskelig å være rundt, noe som negerer hele grunnen til at du er overtenking til å begynne med. [Les: 13 inspirerende måter å få frem det beste i deg selv]

 # 8 Bare adresser det. Hvis du overthinking noe og det brenner opp i deg for godhets skyld, bare få det ut og om igjen. Hvis du lurer på hva din svigersønn mener med hennes kommentar om din kjole, i stedet for å sitte og overanalysere den, bare hente telefonen og rydde den opp.

Ved å konfrontere situasjonen, i stedet for å mulle den over i to uker, ser du at de fleste av tingene du konkluderer med om situasjoner som siden er fortid, blir produsert av din manglende evne til bare å la ting være hva de er. Hvis du lurer på hva noen mente, eller hvorfor de gjorde noe, bare spør dem.

# 9 Tenk på tidligere erfaringer og mønstre. Gå gjennom de to foregående årene og tenk på hvor mange ganger du har overtalt noe og kom til en konklusjon, bare for å finne ut at du hadde feil i det hele tatt.

Det er sannsynligvis mange ganger du produserte scenarier ved å tenke over situasjoner som aldri var ekte, og du kastet bort sanntid på dem. Den beste måten å lære er gjennom egne erfaringer, og hvis du ser et mønster av overtenkende oppførsel som forårsaker et problem i livet ditt, må du stoppe syklusen.

Jeg har en tendens til å tro at vennene mine er sint. Når de ikke ringer til meg eller returnerer min samtale, bruker jeg tre dager gjennom alle de tingene jeg har sagt til dem, til folk de kjenner, om jeg glemte bursdag eller jubileum, om jeg skulle ringe igjen, eller Jeg er en stalker. Eller jeg blir bare gal på at de ikke bare kunne ta seg tid til å hente telefonen for å ringe meg tilbake.

Innenfor en dag med å være alt varmt og plaget om det, ringer telefonen og det er min venn. Vanligvis unnskyldning og si, beklager at livet hadde blitt ute av kontroll, og hun mente å ringe, men bare kom seg til det. I mellomtiden har jeg gått gjennom et utvalg av følelser som ikke behøvde å være. Og en masse mental energi jeg kunne ha reddet for noe annet. [Les: Hvordan motivere deg til å gjøre stort sett alt]

# 10 Verdi deg selv. Hvis du vet at du er en god person, og at du har gjort det rette i hjertet ditt, trenger du ikke å tenke på ting eller bekymre deg. I hjertet av overthinking er det vanligvis en usikkerhet om hvem du er, eller hva du har gjort. For eksempel, hvis jeg har et veldig urolig forhold til min svigermor, hver gang jeg snakker med henne, går jeg av og tenker "Vel, hva i helvete betyr det?"

Jeg reflekterer over om hun hørte fra noen at jeg sa ekkel ting, eller at barna gjorde noe, eller at jeg gjorde noe. Det er min egen referanseramme eller føler at det er en rift som jeg har gjort noe for å gjøre henne sint. Hvis jeg bare ville holde min munn lukket om henne, slutte å snakke om alt sammen, da ville jeg vite at det ikke er noe hun kan gjøre eller si for å skade meg.

Hvis jeg er i orden med mine egne atferd og handlinger, trenger jeg ikke å bekymre meg for hva annet skjer rundt meg så mye. [Les: 9 viktige vaner du trenger å være mer uavhengige]

# 11 Prøv å tenke på de tingene som virkelig betyr noe. Noen ganger tenker vi på å distrahere oss fra å være overveldet av livet, være deprimert, eller bare ikke være lykkelig, men ikke å vite hva de skal gjøre med det.

I stedet for å fokusere på det som er veldig viktig, noe som er vanskelig, finner vi alle disse forstyrrelsene i våre liv, slik at vi ikke trenger å erkjenne sannheten eller de tingene som virkelig betyr noe.

Neste gang du tenker på om jenta i matbutikken trodde du var uhøflig, klem din datter. Smilet du fremkaller ved å bruke bare et øyeblikk av energi og tid på henne, vil overmanne enhver feilplassert bekymring du har over ting som egentlig ikke har noen sammenheng med din verden eller ditt velvære.

[Les: Hvordan slutte å elske noen andre ... og elske deg selv mer]

Ta all tid og energi som du bruker overthinking ting som ikke betyr noe og kaste dem til bedre deg selv, tilbringe tid med folk som virkelig betyr noe, og å være den beste du, kan du være. Snart vil du slutte å bekymre deg for all den perifere støyen som bare er det, støy.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar