Hvordan stoppe Obsessing Over Girl: Calm Down og Think Straight

Innholdsfortegnelse:

Hvordan stoppe Obsessing Over Girl: Calm Down og Think Straight
Hvordan stoppe Obsessing Over Girl: Calm Down og Think Straight
Anonim

Du la øynene på henne, og nå vil du vite hvordan du stopper å besette over en jente. Hun er alt du tenker på. Så, hvordan kan du få din sunnhet tilbake?

Vi har alle vært i denne situasjonen. Du møter noen, og så flipper hele verden din bare. Alt du kan tenke på er dem. Er det utmattende? Sikkert, jeg mener, du bruker all energi og tid på dem.

Jeg mener, hvis du vil holde besatt av dem, er det kult. Men la meg fortelle deg, alle gutta jeg besatt over … ingen av dem endte opp med å være med meg. Jeg føler meg som en besettelse bare verdsatt når det er gjensidig, og snakker av erfaring her.

Så, hvis besettelsen din varer i mer enn et par uker eller måneder, må du bruke noen verktøy for å stoppe besattelse over en jente. Du har et liv å leve mann, og det kommer åpenbart ikke deg overalt.

Hvordan stoppe besattelse over en jente

Kvinner, jeg sier deg. Vi er ganske uimotståelige, er vi ikke? Vel, den du er besatt, er minst. Men du føler nok at du er en fange i ditt eget sinn fordi du ikke kan få henne ut av hodet ditt. Ikke bekymre deg. Slik stopper du besettelse over en jente. [Les: Hvordan komme over en forelskelse og ha det gøy å gjøre det]

# 1 Bli egoistisk. Hør, når du er besatt av en jente, er livet ditt fokusert på henne. Alt du gjør er på grunn av henne, og du slutter å leve ditt eget liv. Så, for å fjerne henne fra hodet ditt, må du bli egoistisk.

Dette er ikke en dårlig ting, det er viktig å være egoistisk. Hvis du ikke er egoistisk og fokusert på selvomsorg, så vil du ende opp i stillingen du er inne nå. Jeg vet at det kommer til å være vanskelig i begynnelsen, men når du begynner å fokusere på deg, vil du ikke føle behovet for å leve for henne.

# 2 Fortell henne hvordan du føler deg. Jeg vet ikke hvor besettelsen kom fra, kanskje hun har vært din gode venn, eller kanskje har hun aldri faktisk snakket med deg.

Men poenget er, du må fortelle henne hvordan du føler, og på den måten kan du få umiddelbar tilbakemelding. Ikke gjør det over tekst eller telefonen, gjør det personlig. Du må kunne se ansiktet og reaksjonen hennes - dette er viktig. [Les: Hvordan fortelle en jente du liker henne og ikke komme over skumle]

# 3 Ikke vær rundt henne. Ok, så du fikk ikke svaret du ønsket. Det skjer, stole på meg, ikke engang få meg til å starte. Nå, hvis du vil vite hvordan du stopper besatt over en jente, må du rengjøre skifer. Første ting å gjøre er å fjerne henne fra livet ditt.

Ikke heng ut henne, ikke vis opp til henne hvor hun drikker kaffe, ikke gjør det. Du trenger ikke det. Nå, hvis du ikke kan kutte det, begrense i det minste dine samspill med henne. Du trenger ikke å være en pikk, men vær ikke altfor vennlig.

# 4 Hold deg unna sosiale medier. Dette er en stor en. Bare tortur deg ikke ved å stirre på sin nye selvtillit. Du må beskytte deg selv og fortsette, så det beste du kan gjøre er å følge henne på alle sosiale medier, i hvert fall til du har flyttet på.

Men hvis du finner deg selv krypende på alle sine sosiale medier-plattformer et par ganger om dagen, er det best at du bare fjerner deg selv fra alt for en stund. Dette er avgjørende hvis du vil vite hvordan å stoppe besatt over en jente. [Les: Hvordan komme over noen du elsker - 14 trinn for å komme deg dit]

# 5 Ikke skriv henne. Jeg vet at du fortsatt vil holde kontakten med henne, men det er meningsløst. Hun vil ikke være med deg, så hvorfor plager du henne fortsatt? Hvis dere to var venner, så er dette annerledes. Men jeg tror fortsatt at du skal ta en pause fra å snakke - i hvert fall i noen uker. Selv om du kanskje ikke skjønner det, vil du i utgangspunktet arbeide med en tilbaketrekking.

# 6 Rydde opp. Dette er svært effektivt for bare å lindre stress og unburdening ditt sinn. Ryd opp rommet ditt, gjør klesvask, barber skjegget ditt - fjern rottingen. Hvis du vil ha et rent sinn, må du gjøre din plass til å se ut som din mentale tilstand. Har du noen gang sett noen steder etter at de har gått gjennom en oppbrudd? Ja, det er et rot.

# 7 Se på hvorfor du liker dem. Hvorfor liker du faktisk henne? Er det fordi hun er varm? Har en stor rumpa? Har en varm personlighet? Hva handler det om henne som gjør at du faller på knærne?

Hvis du vil fortsette, må du se kvaliteter i henne som du liker. På den måten kan du finne dem i noen som faktisk ønsker å være med deg. [Les: 15 tegn på at hun bare leder deg og tar deg ingen steder]

# 8 Hope dør sist. Å, kjenner jeg denne. Håper er bokstavelig talt den siste tingen å dø, men hør, du kan ikke være håpløs. Ikke tenk, "åh hva hvis hun forandrer seg," vil hun ikke - i hvert fall ikke nå.

Men det er ikke poenget. Du må fortsette å leve livet ditt og så hvis hun kommer rundt, flott, hvis ikke, flott. Poenget er at hvis du forblir håpløs, vil du ikke kunne gå videre.

# 9 Begynn å snakke med andre kvinner. Bare hoppe rett inn og snakk med så mange kvinner som du vil. Du må komme over denne besettelsen, og den beste måten å gjøre det på er å se de positive egenskapene hun hadde i andre kvinner.Bare gå ut og sosialisere, snakke med kvinner, gå på datoer, og kom tilbake til å leve livet ditt. [Les: Hvordan lage en jente savner deg - 16 søte måter å vinne henne tilbake]

# 10 Snakk med vennene dine. Gutter snakker vanligvis ikke med vennene sine om dette, men du bør virkelig snakke med en av dine gode venner om dette.

De kan ha opplevd noe lignende, så de vil kunne hjelpe deg med å komme over henne. Du trenger venner i løpet av denne tiden, og de vet hvordan du skal distrahere deg. [Les: Slik får du av noen du elsker ved å hate dem]

# 11 Gjør noe som holder deg fokusert. Begynn å gjøre ting du alltid har ønsket å gjøre, men aldri hatt tid til. Nå som du ikke bruker hele tiden på deg, vil du kunne fokusere på deg selv.

Ta en klasse, gå til et basketballspill, spille videospill - det som gjør deg glad. Behandle dette som en oppbrudd. Du kutter forholdet du hadde med henne i hodet ditt.

[Les: Hvordan glemme en jente - 15 måter å glemme hun eksisterer til og med]

Nå som du vet hvordan du slutter å besette over en jente, prøv å trene det. Det kommer ikke til å være lett, men det er mye bedre enn å bli kontrollert av tanken på henne.

Populært emne