Slik slutter du å se en fyr du vet at du ikke kan ha

Noen ganger i livet liker vi folk vi vet at vi aldri kan ha. Hvis dette er deg, her er hvordan du skal håndtere hjertesorg og forstå hvordan du slutter å likke en fyr.

Hjertet ønsker hva hjertet ønsker. Vi kan bare ikke hjelpe hvem vi liker noen ganger, uansett hvor vanskelig vi prøver å IKKE like dem. Hvis vi faktisk kunne kontrollere de menneskene vi faller for, ville verden trolig være et mye bedre sted. Siden det ikke er en perfekt verden, har vi dekket deg på hvordan du slutter å likte en fyr du vet at du ikke kan ha.

Sannheten er at kroppene våre og sinnene styrer hvem vi finner attraktive og hvem vi faktisk har følelser for. Problemet med dette er at de ikke tar hensyn til om personen er tilgjengelig, eller om det muligens kan være en realitet der vi faktisk ville være med den personen.

Velge hvem du elsker

Nå, noen ganger har vi makt til å velge hvem vi elsker. Sann kjærlighet kan jo noen ganger være et valg vi gjør. Du kan kanskje ikke velge om du har følelser for noen, men du kan velge å elske dem og vise denne kjærligheten hver eneste dag.

Vi gjør noen ganger feilen i å komme inn i et forhold med noen vi liker og hvis selskap vi nyter. Men aldri vurderer om vi virkelig kunne bruke våre liv å velge å elske dem. Dette er ofte ganger verre enn å likte noen du aldri kan ha. [Les: De 12 tiltrekningsreglene som forklart av vitenskapen]

Hvordan stoppe å likte en fyr du vet at du ikke kan ha

Grunnen til at du ikke kan få ham, spiller ingen rolle i dette tilfellet. Poenget - du har følelser for ham, og du kan ikke være med ham. At virkeligheten er vanskelig å svelge for noen mennesker. De torturerer seg selv og håper ellers.

Hvis du virkelig ønsker å komme forbi din vanvittige forelskelse og til slutt være på vei til å likte noen du faktisk har en sjanse med, trenger du vår hjelp. Dette er alle de forskjellige måtene å stoppe med å likte en fyr du vet at du ikke kan ha.

# 1 Godta at du ikke kan ha ham. Det er ting i livet du ikke kan endre. Du må bare godta at noen du vet du ikke kan ha, er en av dem. For å slutte å smake dem og virkelig gå videre, aksepterer du virkeligheten din.

Hvis du fortsetter å nekte du ikke kan ha ham, vil du bare vokse dypere og dypere følelser for ham. Til slutt blir du helt knust. Godta at du ikke kan få ham, og det blir lettere å slutte å smilte ham. [Les: Smerten med å elske noen som ikke elsker deg igjen]

# 2 Hold deg opptatt med venner. Det beste å gjøre på en tid som dette er å bare få tankene dine av ham. Gå tilbringe tid med vennene dine. Omgir deg med folk som elsker og bryr seg om deg.

Å gjøre dette holder tankene dine av ham, og du vil være i stand til å følelsesmessig avstand deg selv for å danne ham mer og mer hvis du holder deg opptatt med venner. Dette gjør det lettere for deg å glemme ham over tid til du aldri tenker på ham i det hele tatt.

# 3 Hent nye hobbyer. Akkurat som å holde seg opptatt med venner, hjelper det også med å hente opp noen nye hobbyer. Ikke bare sitte hjemme og mope om hvordan du ikke kan få ham og hvor mye du liker ham. Kom deg ut og finn noe nytt for å opphisse deg!

# 4 Vær trist om det for en liten stund. Mange mennesker gjør feilen i å skyve sin tristhet til side på et tidspunkt som dette i håp om at det bare vil gå bort. Dessverre er det bare ikke hvordan livet fungerer.

Når du føler at tristhet feier over deg når du tenker på ham, la deg være lei deg. Helvete, gråt hvis du trenger! Å få ut de følelsene hjelper deg med å komme til rette med dem. Til slutt hjelper det deg med å komme over ham. [Les: 45 saddest tapte kjærlighet sitater for den ødelagte hjertet]

# 5 Hold avstanden fra ham. De fleste ønsker å tilbringe mye tid rundt folket de liker, og jeg vedder på at du ikke er annerledes. Du bruker sannsynligvis din fritid og tenker på forskjellige måter å "tilfeldigvis" støte på ham, bare fordi du vil se ham.

Stopp å gjøre dette. Det styrker bare dine følelser og gjør det vanskeligere for deg å slutte å smake på ham. Avstand deg selv fra å se ham selv, og du vil slutte å likte denne fyren du vet at du ikke kan ha.

# 6 Ikke engang nevne ham. I stedet for bare å unngå å se ham i person, bare ikke engang snakke om ham - noensinne. Selv når han kommer inn i tankene dine og du vil fortelle vennene dine om ham og hvor mye du ønsker at du hadde ham, ikke.

Ved å stoppe deg fra å snakke om ham, trener du tankene dine i å ikke tenke på ham i det hele tatt. Dette hjelper deg med å slutte å smake på ham. Hold leppene dine forseglet når du vil nevne navnet hans, og nekter å snakke om ham selv om vennene dine bringer ham opp.

# 7 Gå ut og ha det gøy. Ikke sitte hjemme og sulk om din uheldig virkelighet. Kom deg ut der ute og ha det gøy med vennene dine! Gå til stolpene. Slå opp kjøpesenteret. Nyt noen morsomme filmer. Vær distrahert med å ha en god tid. Det vil hjelpe deg å slutte å smake en fyr du vet at du ikke kan ha. [Les: Få mest mulig ut av jentens natt med våre 13 morsomme ideer]

# 8 Les en ny bok. Noen ganger er virkeligheten så vanskelig å håndtere, vi trenger en pause fra den. Jeg foreslår at du kjøper et nytt sett med bøker og blir helt tapt i dem i stedet for å miste deg selv i din egen virkelighet.

Bøker er fantastiske fordi de tillater deg å fokusere på problemene karakterens ansikt i stedet for å måtte håndtere. Denne distraksjonen hjelper deg med å slutte å smilte ham.

# 9 Unngå romantiske filmer. Det verste for deg å gjøre på et tidspunkt som dette, er å slå på TV-en og se en romantisk film som er helt urealistisk. Disse filmene viser deg ikke hvordan ekte kjærlighet skjer. Det fyller bare tankene dine med falsk håp.

Slå av alle romantiske filmer og alt som gjør hjertet ditt vondt og savner ham mer. Det er best for deg å holde fast ved å lese og være ute og om, slik at du ikke lokker inn i de falske løftene som romantiske filmer ser ut til å gi deg.

# 10 Fokus på å bedre deg selv. I stedet for å bekymre deg for hvordan du ikke kan få ham og hvordan du vil slutte å smilte ham, fokuser på å gjøre deg bedre. Slå opp treningsstudioet mer, spis sunnere, og bygg et bedre selvtillit. Snart vil du glemme alt om noen fyr du ikke kan ha. [Les: Hvordan slutte å elske noen andre ... og elske deg selv mer]

# 11 Flørt med nye mennesker. Jeg sier ikke at du må gi inn og begynne å flirte med KUN gutter du liker fordi akkurat nå er det bare en person, og du kan ikke ha ham. Flørt med alle!

Ved å flirte med folk du ikke engang liker, kan du innse at du faktisk ikke vil være med ham uansett. Hvem vet? Du kan til og med flørte med noen og ende opp med å likte dem i stedet!

# 12 Begynn å møte nye gutter. Du kan ikke slutte å smake på noen til en annen har fått oppmerksomheten din. Selv om du ikke vil være sammen med noen andre akkurat nå, hvis du vil slutte å likke en fyr, må du møte nye mennesker slik at de kan trekke deg bort fra ham. [Les: Møt en fyr i treningsstudioet: 8 essensielle doser og ikke]

# 13 Hvis det er ment å være, vil det bli. Glem aldri det uansett hva livet har en plan for deg. Hvis dere to er ment å være, vil dere være og ingenting kommer i veien. Men hvis du bare aksepterer denne virkeligheten, gjør det å komme over ham så mye lettere.

[Les: Dårlige måter å komme over den ... Den du aldri hadde]

Det er ikke lett å slutte å likte en fyr du vet at du ikke kan ha. Det er noe om forbudt kjærlighetsfantasi som trekker deg til ham. Men hvis du gjør disse 13 tingene, vil du slutte å smilte ham og kunne gi dine følelser til noen du kan være med.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar