Hvordan slutte å være trist: 15 trinn for å endre din triste tilstand

Ingen rømmer livet uten tristhet. Hvis du finner den mørke skyen mer enn sølvfôringen, er det på tide å lære å slutte å være trist.

Dette emnet, hvordan du slutter å være trist, ropte til meg. Det har vært nesten et tiår siden jeg mistet mannen min og beste venn til kreft. Det er dager da livet mitt går bra, og noe minner meg om ham eller livet vårt. Jeg blir plutselig ødelagt utenom reparasjon. Det er en tristhet som bare ikke vil frata min sjel.

Jeg ønsker at jeg hadde den magiske pillen, knappen eller setningen for å få vondt, forlate sjelen din, men det gjør jeg ikke. Alt jeg vet er at lykke og tristhet er i samme klasse. Akkurat som det nærmeste å elske er hate, er det nærmeste til lykke sorg. Det er bare et spørsmål om grader.

Det kommer aldri til å være en tid i livet ditt når alt er hunky dory * sier de det enda mer? *. Men livet er altfor kort for å gå gjennom det trist hele tiden.

Hvordan slutte å være trist - 15 trinn for å gå deg ut

Noen av oss er slått med mye mer motgang enn andre. Noen håndterer det mens andre ikke kan. Nøkkelen til å vite hvordan å slutte å være trist, er å vite at ingenting varer evig, noe som er en god ting. Trist og glede kommer og går. Det handler om å ri ut det dårlige og ser frem til glede.

# 1 Forvent daler mellom toppene. For å forstå hemmeligheten bak å vite hvordan du slutter å være trist, husk at livet er fullt av topper og daler. Det jeg mener med det er at ingen lever et liv alltid glad. Men i samme henseende lever ingen som er full av noe annet enn tristhet.

Som en kamel redder du lykken og glede i livet ditt for å ri ut daler. Hvis du vil overvinne tristhet, lær da å håndtere og gjenkjenne det gode, slik at de dårlige ikke kan oppveie tiden for lykke. [Les: 20 humørsvingende ting å gjøre når du føler deg nede]

# 2 Vet at ingen følelse varer evig. Når du er trist, er det en midlertidig følelse med mindre du tillater det å konsumere deg. Uansett hva som driver din tristhet, erkjenner at ingenting varer evig med mindre du lar det gå.

Bare du holder deg fast i det som driver dine følelser av fortvilelse. Hvis du vet at solen vil skinne igjen, så er tristhet bare flyktig og lett å ri ut. Som en regnsky, før du vet det, vil den være borte, og du vil finne solskinnet igjen.

# 3 Finn sølvfôr, det er alltid der. Der det er stormfullt vær, er det sannsynligvis en regnbue. Uansett triste opplevelser du tåler i livet, er det alltid noe å ta og lære av det.

Det kan ikke alltid være lett tilgjengelig, og noen ganger må du søke det ut. Men i hver dårlig situasjon er det alltid en leksjon. Det tar bare litt trening å gjenkjenne det og lære av det. [Les: 20 måter å trekke lykke innfra]

# 4 Vet at det alltid er verre av noen. Jeg hadde en datter og en ektemann med kreft, og det jeg kan si til deg, er at uansett hvor lavt eller trist du føler, ta trøst i å vite at det alltid er noen verre enn deg.

Det er ikke en "gå videre, du er ikke den verste i verden" -klæringen som negerer smerten din. Det er bare et faktum. Uansett hva som driver din tristhet, er det nesten ikke så ille som hva andre mennesker verre utfører. Ta godheten som du kan finne, og innse at livet alltid kan bli verre. Nyt hva du har, selv om det ikke virker altfor bra for øyeblikket.

# 5 Innse at uten tristhet kunne du ikke oppleve glede. Hvis du hadde alt gå rett hele tiden, og livet ditt var perfekt, vet du hva? Du ville ikke ha en anelse om at du var selv glad. Du må vite hva tristhet er å gjenkjenne glede. Uten kontrast er alt bare monotont.

Å være ulykkelig er aldri morsomt, men vet aldri hva lykke er fordi det er alt du noen gang har opplevd er som å se i bare svart og hvitt. Uten tøffe tider har du ingen anelse om hva du savner eller hvor fantastiske ting kan være.

# 6 Finn humor i det uhumorøse. Hvis du er trist, så ser du sannsynligvis ikke humor i livet. Selv i de mest uhumorøse tider kan du finne litt latter. Latter er ikke bare den beste medisinen; Det er tingen som gjør triste tider utholdelige. Finn din menneskehet ved å finne humor eller til og med ironi i hvor dårlige ting føler og virker akkurat nå.

# 7 Ikke ta noe for alvor. Grunnen til at vi finner oss fast i sorg er at vi tar de tingene som ikke betyr mye for alvor. Visst, det som skjer akkurat nå kan være super dårlig, men hvis du sitter fast i det, så kan det bare være at du tar alt som kommer deg, altfor seriøst.

Du får bare en tur rundt her, så holder deg fast ved ikke å la ting gå, gjør deg ikke noen favoriserer.

# 8 Slett bagasje. Hvis du føler deg alltid trist, så er det en god sannsynlighet for at du holder fast på ting som ikke er ditt ansvar. Som å bære rundt en ryggsekk med klager, hvis du ikke gjør fred med eller tilgir ting i fortiden din, er det nesten umulig å finne lykke.

Hvis du lar fortiden din sky din fremtid, så kommer du aldri til å finne glede og fred du ønsker. Sett ryggsekken ned, helvete, brenne den, og lær å tilgi og glem å få din tristhet til å forsvinne. [Les: Slik slipper du fortiden og er begeistret for fremtiden]

# 9 Ikke prøv å kontrollere alt. En av de største tingene som gjør deg trist, er at du må kontrollere alt. Dessverre er livet ikke kontrollerbart, og jo raskere du gjenkjenner det og lærer å rulle med det, jo lykkeligere blir du.

Tristhet kommer fra fortvilelsen du føler ved å føle seg ukontrollert og hjelpeløs. Du er ikke hjelpeløs, og du kan heller ikke kontrollere ting som skjer i livet ditt. Hvis du bare sier, "knulle det", og la livet gjøre hva det skal gjøre, vil du finne tristhet er en bortkastet følelse.

# 10 Endre hva du kan og vet når du ikke kan. Noen ganger blir du fanget i den triste sone følelsen som det er ditt ansvar å gjøre alt i orden. Når det ikke er det, begynner du å føle deg ansvarlig.

Sørg for at du har et godt håndtak på tingene i din makt og de tingene som ikke er, eller du skal gjøre deg elendig, mislykkes ved å prøve å endre ting som ikke kan endres.

# 11 Frivillig. Hvis du vil vite hvordan du slutter å være trist, start med frivillig arbeid. Frivillig arbeid er en fin måte å miste din tristhet på. Ikke bare hjelper noen å få deg til å føle deg bra, men det viser deg også at hva du enn har på det, er ingenting i forhold til hva andre har å gjøre med. Frivilligarbeid setter bare alt i perspektiv og hjelper deg med å komme deg ut av din triste funk. [Les: 17 følelsesmessige måter å få deg til å føle deg bedre]

# 12 Tristhet jager tristhet bort. Noen ganger finner du noen i samme båt, og like trist hjelper deg å jage den bort. Å vite at du ikke er alene, og at alle går gjennom samme dumme dritt er den beste kur for tristhet det er. Å føle seg mindre alene hjelper deg å føle deg mindre uheldig.

# 13 Finn ut hvilken fordel du får fra din tristhet. Noen ganger føler vi oss triste fordi vi får noen personlig fordel av å holde oss fast i sorg. Hvis du føler deg som om du fortjener å være trist, så kjører du den. Tristhet stammer ikke fra ingenting, og hvis du alltid er der, får du noe fra det.

Den eneste måten å overvinne den på er å gjenkjenne at følelsen ikke gir deg det resultatet du håpet på og la det gå. Vi utfører vanlige oppføringer og har evige tanker fordi vi får noen personlig fordel av dem. Hvis du finner ut hva det er, så finner du veien til lykkelig.

# 14 Finn kilden som kjører den. Noen ganger forblir vi triste fordi vi ikke ønsker å takle eller anerkjenne hva som driver vår tristhet. Fortsatt å skyve ting bort i stedet for å konfrontere dem, er aldri en god måte å gå gjennom livet.

Hvis du finner opprinnelsen til din tristhet og arbeider gjennom den i stedet for å ta unngåringsruten, vil du finne solfylte dager fremover. [Les: Hvordan gjøre fred en sinnstilstand]

# 15 Gjør en forpliktelse til å endre. Tristhet kan være en rut. Ingenting er vanskeligere å bryte ut enn en rut. Å holde seg fast er mye lettere enn å finne en måte å bryte ut eller forandre seg. Hvis du virkelig ikke vil være trist lenger, så er den eneste som kan endre det, deg.

Noen ganger sier vi at vi vil ha noe, men det gjør vi ikke. Bare du kan forplikte seg til å endre det som ikke fungerer og fortsette. Ingen andre er ansvarlig eller i stand til å endre din følelsesmessige tilstand, men du.

[Les: Hvordan endre livet ditt og finne din lykke]

Livet kommer med drama alt på egenhånd. Det trenger ikke din hjelp. Ingenting vare evig, og det er nøkkelen til å forstå hvordan du slutter å være trist, så hvis du drar ut det triste, stopp, slipp ryggsekken av frykt og fortsett.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar