Hvordan holde seg inntil du er seriøst klar til å mingle

Innholdsfortegnelse:

Hvordan holde seg inntil du er seriøst klar til å mingle
Hvordan holde seg inntil du er seriøst klar til å mingle

Video: Hvordan holde seg inntil du er seriøst klar til å mingle

Video: Hvordan holde seg inntil du er seriøst klar til å mingle
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, September
Anonim

Vanligvis prøver folk å finne ut måter å lande et forhold på, men du prøver å finne ut hvordan man kan være singel for nå.

Jeg har hatt min del av heartbreaks og etter denne sistnevnte var det nesten filmverdig. Jeg bestemte meg for at det var tid for meg å ta litt pusterom. Betyr det at menn ikke har noe å gjøre med meg? Absolutt ikke. Faktisk er det som når de ser at du ikke vil ha noe med dem, de vil ha deg mer. Det er tragisk. Jeg mener, når jeg ønsket et forhold, ville jeg forlate klubben bokstavelig talt å høre crickets. Men nå som jeg lurer på hvordan jeg skal være singel, vil de ikke forlate meg alene.

Hvordan bli singel

Hvis du er vant til alltid å være i relasjoner, nå som du er singel, kanskje er det tid du tok litt plass til deg selv. Du vet, gjør ting du vil gjøre, tilbringe tid med vennene dine, ta et boblebad. Du trenger ikke å være sammen med noen for å ha det bra. [Les: 8 tegn på at du alltid har vært en seriell monogamist og trenger en pause]

Det er sannsynligvis bedre for deg selv å tilbringe litt tid alene. Siden du leser dette vurderer du sannsynligvis allerede dette, men du er ikke sikker på hvordan du ikke skal være singel. Vel, jeg har vært singel for en stund, så ikke bekymre deg, jeg får deg på rett spor. Noen ganger kan det være en god ting å være single.

# 1 Ikke tenk på den usynlige klokken. Det er ingen klokke. Ok, for kvinner, jeg vet at vi har en biologisk klokke, men annet enn det, det er ingen klokke. Du trenger ikke å gifte deg med 28 heller, du må kjøpe et hus ved 30. Det er ingen klokke, folk!

De fleste av vennene mine er i relasjoner, men ærlig talt føler jeg ikke presset. Jeg mener, hvem sier jeg må være i et forhold på 26? Er det noen lov om det? Nøyaktig. Bare følg strømmen. [Les: Hvorfor bli gift? 10 av de verste grunnene til å knytte knuten]

# 2 Lag en liste over ting du vil gjøre. Lag en liste over alt du vil gjøre. Kanskje du vil reise til Europa eller Japan. Kanskje du vil ta salsadans leksjoner eller kanskje du vil lære å gjøre grafisk design. Vel, skriv det ned.

Gjør den listen så lenge du vil, jeg bryr meg ikke. Poenget er, bruk denne listen som motivasjon for deg å nyte dette ene livet. Fokuser på deg.

# 3 Ikke vær nøye med forholdet. Det var denne fasen der jeg aldri ville være i et forhold og tanken på menn forferdet meg. Men dette er ikke mentaliteten du burde være vedtatt når det er enkelt. Vær åpen overfor forhold.

Hvis noen spør deg ut, gå ut på en dato med dem. Du ser hva du leter etter i et forhold og hvilken type person du trenger. Dette er tiden du bør utforske, så vær ikke en Debbie Downer når det gjelder å finne kjærlighet. [Les: Hvordan møte nye mennesker - 16 spennende måter å finne en ny mengde]

# 4 Se på feilene i ditt tidligere forhold. En god måte å holde seg på er å jobbe med det som var galt i dine tidligere forhold. Jeg mener, jeg vet at du ikke vil innrømme det, men du er feil. Det er normalt.

Så ta litt tid på å se på hva du gjorde tidligere og hva du vil forandre om deg selv. Nå er det tid til å gjøre det. [Les: Slik starter du over og vinner: 12 nøkler for å finne din andre sjanse]

# 5 Utvikle sterke relasjoner med venner. Når du er singel og gråter hver natt alene, vel, selvfølgelig, har du ikke en god tid. Invester fritiden din og heng med venner og familie. Gå ut til baren, prøv en ny restaurant med vennene dine, gå til Mexico for ferie.

Jeg mener, nå at du er singel, du har tid. Mye tid. Så bruk det. Når du er i et forhold, kommer dine venner og familie til å bli satt på bakbrenneren, det vet du. Så, bruk denne gangen med dem.

# 6 Tenk på å være single som en positiv livsstil. Å være single er veldig morsomt. Hvis du gjør det riktig. Hvis ikke, vil du ende opp med å dele noen som ligner på din ex. Da er det bare den samme syklusen igjen.

Hvis du tar deg tid til å tenke på dette som en læringserfaring om deg selv, vel, så tar du denne tiden med et positivt sinn som er hva du trenger å gjøre. Tenk positivt, og gode ting vil skje! [Les: De virkelige grunnene til at dating blir vanskeligere i 20-årene]

# 7 Stille ut det negative. Besteforeldrene dine kan spørre deg hvorfor du er singel, og alle vennene dine kan bli gift, men det betyr ikke at du må gå ned den veien ennå. Du må bare fjerne alt det som går fra venner og familie og bare fokusere på deg selv. Denne negative energien gjør ikke noen noe bra.

Det kommer definitivt ikke til å få deg til å finne noen noe raskere. Så bare slapp av. Hvis noen du liker, dukker opp i livet ditt, så gå med det. [Les: Enkel og klar til å blande seg? Kom deg ut der i verden]

# 8 Gjør hva i helvete du vil ha. Men faktisk - gjør bare hva du vil. Vil du spise is til middag? Gjør det. Vil du ha en nattestativ? Trekk den Tinder. Du gjør hva den f * ck du vil ha. Det er skjønnheten å være single, du har ultimate frihet. Jeg vet at relasjoner kan være hyggelige, men for nå er du singel, så vær vill.

# 9 Fokus på dine lidenskaper. Uansett hva det er du elsker å gjøre, male, danse, synge, skrive, hva som helst, gjør det bare. En av hemmelighetene til å vite hvordan du blir singel er å distrahere deg selv med ting du liker å gjøre. Nå er tiden der du ikke er distrahert med dating og hele hun-sa-han-sa bullshit, så bare fokus på hva som gir deg lykke.

Kast deg i dine lidenskaper. Du vil se hvor fantastisk utfallet er. Og det er ikke for noen andre, det er for deg. [Les: Hvordan leve i øyeblikket - 20 positive måter å leve i nå]

# 10 Fortsett å være seksuelt aktiv. Bare fordi du er singel betyr ikke at du er død. Så, enten bulk opp på sexleketøyene eller finn en venn med fordeler å sove med når du føler trangen.

Folk antar at det å være enkelt betyr at du har spindelvev som vokser mellom bena dine. La meg fortelle deg at jeg har mer sex å være single nå enn jeg noensinne gjorde. Jeg har bare ikke noen stenger festet. Nå, hvis du blir festet raskt, trenger du ikke å ha sex med noen, bare mestre fingerarbeidet ditt. [Les: 16 tegn på at du ikke er klar for et seriøst forhold]

# 11 Ikke lim deg til sosiale medier. Det er noe bra om sosiale medier, du kommer til å vise frem din single-ness. Men på den andre siden virker det som sosialmedier elsker å poke moro på enkeltpersoner. De er ansett som patetiske og deprimerende mennesker, men det er ikke sant.

Det er ingen selvmedlidenhet knyttet til mitt eneste liv. Så, hvis sosiale medier er en demper på ditt enkeltliv, bare sett det til side. [Les: Social media detox: 13 måter å avvenne deg av sosiale medier]

# 12 Nyt tiden alene. Hvis du vil være singel, og ikke fordi du føler at du burde være, men fordi du virkelig vil være singel, nyt tiden. Hør da jeg ikke ville være singel, hatet jeg virkelig tiden jeg tilbrakte alene.

Men jeg gjorde det alt galt. Jeg forsto ikke tiden jeg fikk bruke på meg. Nå? Jeg skjønner at single er flott! Jeg trenger ikke å gå på kompromiss, fortell noen hvor jeg er, hva jeg gjør. Jeg mener, jeg er ledig.

[Les: Enkelt for livet: Nyt turen og finn den underveis]

Nå som du vet hvordan du skal være singel, følg disse tipsene, og du vil være singel i lang tid. Eller, i hvert fall til du er klar til å komme tilbake til datingfeltet.

Anbefalt: