Hvordan holde seg frisk over julen: 5 tips

Innholdsfortegnelse:

Hvordan holde seg frisk over julen: 5 tips - øVELSER 2023
Hvordan holde seg frisk over julen: 5 tips - øVELSER 2023
Anonim

Undervurder ikke betydningen av frokost

Prøv å starte dagene med en bolle med grøt for å hjelpe til med å stave av trang til mat. Grøt havre bidrar til å stabilisere blodsukkernivået, noe som igjen bidrar til å kontrollere appetitten din senere på dagen. Prøv å legge til en skje full av probiotisk yoghurt til det, dette vil bidra til å øke immuniteten og bekjempe noen av de mer negative effektene av partysesongen som ofte kommer fra å drikke for mye og ikke sove nok.

Snack fornuftig

Vurder å snakke før du kommer til noen fester. På denne måten kan du sørge for at du ikke er altfor fristet av usunne partietilter når du ankommer. Lett gjort etter et par drinker. Hvis du sitter fast for snacking ideer, prøv noe som naturlig yoghurt med skiver bananer. Proteinet som finnes i yoghurt vil stoppe magen fra å tømme for fort, noe som bidrar til å forsinke effekten av den første pint øl mens den kaliumrike bananen vil hjelpe kroppen din til å balansere ut en økning i salt, spesielt nyttig hvis tucking inn i typisk salte canapés som oliven og nøtter.

Buffeer er ikke din venn

En sikker brann måte å fullstendig ødelegge alle dine hardwork er tilstedeværelsen av en oh-så fristende buffet. Hvis du ikke har noe valg i saken, og du må besøke ett forsøk, må du forsikre deg om at tallerkenen din er 75% grønn (salat og grønnsaker), 20% protein (kjøtt, egg, fisk) og tillate 5% karbohydrater og fett som det er ju jul!

Trenger du noen alvorlig juleoverlevelse hjelp? Vår ultimate guide kan bare gjøre trikset.

Administrer overhengene dine

Ikke tro at du er smart ved å hoppe over måltider, slik at du kan lagre alt ditt daglige kaloriinntak for sprut. Vi er sikker på at du har hørt det før, men alkohol leverer bare tomme kalorier, slik at du unngår å spise for å tillate en binge av alkohol, bare frarøver kroppen din av nødvendige næringsstoffer når den trenger dem mest (å avgifte). Prøv å stikke til en type drikke og gjøre den til en lysere, da den blir lavere i de skadelige kjemiske biprodukter som kan slå påhengere fra forfalskning til full-på, ikke kan bevege seg hele dagen. Det lyder umulig, men prøv å holde seg til en alkoholholdig drink en time og ha et glass vann mellom hver for å holde deg hydrert og redusere sjansen for en stinkende bakrus.

Morgenen etter natten før

Ja, vi vet, den helt engelske friteringen er ofte den beste bakrus-frokosten, og med god grunn er det velsmakende, feit og litt av en britisk tradisjon, men det vil også starte dagen dårlig på næringsfronten og Ingrediensene hjelper egentlig ikke med å kurere bakruset, de er bare tilfredsstillende for smaksløkene dine. I stedet kan du prøve en omelett fylt med grønnsaker. Sopp inneholder energibetennende B-vitaminer, mens løk gir svovelforbindelser som er hyggelige til leveren din, og tomater er rike på godt gammelt vitamin C. Legg til spinat for en injeksjon av folat som hjelper til med å reparere DNA og sprinkling av cayennepepper eller chili for å øke sirkulasjon og øke hastigheten på utvinning, og du har en god bakervarerherding frokost. Hvis en tilberedt frokost bare er litt for mye av et forsøk, så vis en av våre helseforbedrende smoothies for å få deg ut av bakrus fengsel.

Populært emne