Hvordan begynne å danse: Råd som du trenger å vite nå!

Så har du endelig den personen du liker å gå ut med deg. Gratulerer! Men hvis du finner deg selv lurer på hvordan du begynner å danse, les videre.

Folk vet vanligvis hvordan å date, men som med alt annet, er det en riktig måte å gjøre det på. Du kan datere noen, men du liker, men faktum er at dere begge må være enige i dating stilen som dere begge er komfortable med.

Når jeg begynner å date noen, liker jeg å etablere grunnregler og sette forventninger. Det er ikke å si at du bør begynne å diktere dosen din og ikke på den første datoen. Det betyr bare at du må ta enhver mulighet til å åpne opp om hva du forventer fra datingfasen av forholdet ditt.

Hvordan daterer folk i disse dager?

Dating har blitt så enkelt siden tidspunkter. Men det er fortsatt mange som fortsatt lurer på hvordan man skal begynne å danse. Alt du trenger å gjøre i disse dager, er å bruke så mye tid som mulig med hverandre. Det eneste du trenger å bekymre deg for er hvordan du skal bruke denne gangen og hva du skal snakke om.

Det vanlige rituellet starter av en person som spør den andre ut. Dette kan skje umiddelbart, eller det kan gradvis settes inn i en korrespondanse som har pågått en stund. Noen foretrekker å spørre folk ut umiddelbart, mens andre vil ta litt tid til å bli kjent med den andre personen ved å sms eller chatte først.

Å dele noen umiddelbart kan få mye ut av veien. Dine motiver er klare fra starten, og du vet nøyaktig hvordan neste skritt kommer til å spille ut. Sistnevnte kan være mer effektiv hvis du prøver å finne ut om du liker personen eller ikke.

Noen mennesker foretrekker å avgjøre dette før de møtes personlig - som det er tilfellet med Tinder, hvor mange mennesker ikke er det tiltalende personlighet når det gjelder personlighet og katfiske tendenser.

Hvordan begynner du å danse?

Å starte prosessen er ganske enkel. Det blir mer komplisert nedover linjen, men det er derfor vi er her for å hjelpe. Så følg bare disse tipsene, og du vil gjøre det bra.

# 1 Første ting først. Spør deg om at du er forelsket! Du kommer ikke engang til å spørre deg selv hvordan du skal begynne å dele noen hvis du ikke tar dette første skrittet. Hvis du ikke kommer til å spørre, kan du også vente til de gjør det.

For øyeblikket kan du flørt med dem til de spør deg. Du kan gjøre dette gjennom tekst, men det føles mer spesielt når du gjør det personlig. Ikke tenk for mye om det. Bare gå med tarm og rip det båndstøtten av! [Les: Hvordan spørre noen ut og vinne dem uten problemer]

# 2 Velg plasseringen. Avhengig av begge dine intensjoner, vil typen sted for din dato fortelle deg mye om hvor ting går. Hvis du spiser på en fin restaurant, betyr det at de vil imponere deg og skape en romantisk atmosfære for din dato.

Hvis de tar deg et sted unimpressive som en dykkestang, så prøver de enten noe nytt eller bare ikke vil sette inn noe. Hvis det er opp til deg, er det best å velge en datoplassering som er både aktiv og engasjerende - noe som lar deg snakke, men med aktiviteter som vil forhindre kjedsomhet.

Vi foreslår at du går til fornøyelsesparker, matlagingskurs eller go-kart racing! Her er et tips: folk som opplever en adrenalinhastighet * ikke fra sex * i løpet av en dato, er mer sannsynlig å bli forelsket. Det er et godt tips for hvordan du begynner å danse. [Les: Topp 50 fantastiske første date ideer å wow din dato]

# 3 Hold øye med tegn på at de ikke vil være i et forhold. På din første dato / sammenkomst / hang-out-økt - avhengig av hva du vil kalle det - sørg for at du lytter nøye til hva datoen din sier og ikke sier. Det er noen tegn som forteller deg at en person kanskje ikke ser etter et seriøst forhold ennå. [Les: Spørsmål for å teste kompatibiliteten din]

Her er noen eksempler på noen setninger du må passe på:

- Jeg vil bare ha det gøy og ikke bli for alvorlig.

- Jeg ser denne andre fyren / jenta.

- Er du ikke litt ung til å slå seg ned?

- Jeg var i et veldig dårlig forhold, og jeg vil ikke gå gjennom det igjen akkurat nå.

- Jeg vil ikke at du forventer for mye.

Selvfølgelig er disse alt for tolkning. Men hvis følelsen er åpenbar, bare gå med tarmene dine. Denne personen er ikke klar for forhold. Sjekk også om de fortsetter å se på telefonen. Det er bare greit hvis de forventer en presserende melding, ikke en oppsummeringstekst.

# 4 Snakk om ting du er interessert i separat, så vel som ting du har til felles. Når du lurer på hvordan du begynner å danse, kan du være bekymret for hva du skal snakke om. Et mangfoldig sett med emner gir deg et innblikk i hva slags person din dato er. Hvis du fortsetter å snakke om dagen din, vil du ikke ende opp med å vite mye om personen.

Bortsett fra det kan det bli kjedelig etter første kurs. Forskere foreslår å snakke om å reise. Og du trenger ikke å kramme hvert emne inn i en dato. Bare husk at snakk er en fin måte å bygge en forbindelse og etablere tillit til. [Les: Hvordan perfekt din første date samtale]

# 5 Opprett en uopptatt tidsplan for å snakke. Noen ganger snakker det daglig, naturlig for folk som er dating, men andre er mer tilbøyelige til å snakke bare noen ganger i uken.Du og din dato må være på samme side om dette.

Hvis du begynte å snakke hver dag, og det ser ut til at datoen er bra med den, bare hold den konsistent. Hvis noen måneder inn, begynner ting å forandre, ikke nøl med å spørre datoen din om det. En radikal endring i dynamisk er noe som må tas opp. Derfor er det viktig å vite når det er greit å kommunisere og når noen "alene tid" er nødvendig.

# 6 Prøv å se hverandre hver uke. Når folk fortsatt er nysgjerrige på hvordan man begynner å danse, er de også usikre på hvor ofte de skal se sin partner. Og siden du nettopp startet dating, er det bare forståelig at du skal dra nytte av bryllupsreisefasen. Dette er den delen der alt er spennende, og du vet fortsatt ikke hva du kan forvente for de kommende datoene.

Bare nyt det så mye som mulig. Hvis du ikke kan se hverandre så ofte, må du sørge for at det er en legitim grunn. Hvis det ikke er noen, er datoen din heller ikke så begeistret for å dele deg, eller de kan være dating noen andre mellom dine egne datoer. [Les: Nytt forholdsråd for en perfekt start]

# 7 Bland det opp! Når du har funnet ut hvordan du begynner å danse, så kan du ende opp med en rut. Hvis det er mulig, prøv å planlegge datoer på forhånd. Det er ikke nødvendig å involvere partneren din i alle stadier av planlegging, men det er helt fint å ha en back-up plan bare hvis du ikke kan tenke på noe nytt å gjøre.

Middag hver uke kan bli litt kjedelig, spesielt hvis du har prøvd hver restaurant i byen. Prøv å gå på tur sammen eller gjøre noe med andre mennesker. Spontanitet og variasjon er viktig for å holde hverandre på tærne. Ikke overdriv det, skjønt. Det kan bli utmattende hvis du prøver å gå på høyt vedlikeholdsdata hver uke. Prøv å gjøre det hver måned!

# 8 Vær alltid oppmerksom på problematiske områder i ditt datingliv. Dating betyr at du må investere følelser og følelser i et spirende forhold. Dette betyr at det kommer til tider når du og partneren din ikke ser øye til øye. For å holde forholdet ditt intakt, må du snakke om de tingene som plager deg. På den måten kan du og din partner løse problemer sammen. [Les: 13 forhold feil nye par gjør hele tiden]

# 9 Vis din takknemlighet! Nøkkelen til et godt forhold er å alltid være takknemlig for partneren din. Men det samme gjelder for dem. Du og din dato bør uttrykke din lykke og takknemlighet så mye du kan. Dette gjør det mulig å skape mer verdi i forholdet.

Ved å holde hverandre fornøyd, kan du være trygg på at forholdet ditt vil være mer givende følelsesmessig - og sannsynligvis fysisk også. *blunk blunk*

# 10 Vet når du skal gå videre. Den mest kompliserte delen av dating bestemmer når det er på tide å være mer enn bare elskere. Det er forskjellige stadier som du må gå gjennom, og det kulminerer nesten alltid med en lykkelig gang etterpå. [Les: 9 forholdsfaser som alle par må gå gjennom]

Det trenger ikke å bety ekteskap - særlig siden mange mennesker er foregående signeringspapirer i rådhuset i disse dager. Det betyr heller ikke at ting kan falle fra hverandre en dag. Alt dette er opp til deg og din partner. Bare husk å stille spørsmål, lytte til partneren din, og prøv ditt beste for å forstå hverandre.

Dating er ikke en oppgave, og det er heller ikke en forutsetning for noe større. Du kan alltid nærme deg den personen du liker på en måte du liker, men det er fortsatt hyggelig å ha en slags veikart som forteller deg hvor du skal dra og hva du skal gjøre. Jeg ønsker velkommen en instruksjon som forteller meg hvordan jeg kan lykkes i relasjoner. Det som skjer mellom dating, er imidlertid noe vi alle trenger å jobbe med.

[Les: 25 må følge regler for kjærlighet og et godt forhold]

Er du klar til å sette disse tipsene for hvordan du begynner å danse til testen? Kan du navigere i datingfasen av forholdet ditt nå som du vet hva du skal gjøre? Fortell oss om din erfaring i kommentarene nedenfor!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar