Slik starter du en Tinder-samtale og Snag a Date hver gang

Innholdsfortegnelse:

Slik starter du en Tinder-samtale og Snag a Date hver gang
Slik starter du en Tinder-samtale og Snag a Date hver gang

Video: Slik starter du en Tinder-samtale og Snag a Date hver gang

Video: Slik starter du en Tinder-samtale og Snag a Date hver gang
Video: ЗЛО В АНТАРКТИКЕ (и НЛО на Аляске) - Высокая Странность 2023, September
Anonim

Tinder kan være skremmende hvis du ikke er kjent med det. Selv om du er, kan du ikke vite hvordan du starter en Tinder-samtale. Dette er hvordan.

Ikke alle liker online dating fordi det ofte resulterer i mye avvisning. Men det trenger ikke! Nøkkelen er å vite hva du gjør. Og siden Tinder er den heteste dataprogrammet i disse dager, bør du vite noen viktige faktorer for hvordan du starter en Tinder-samtale hvis du vil ha en date.

Slik starter du en Tinder-samtale - Enkle tips som fungerer hele tiden

En av de vanskeligste delene av en hvilken som helst online datingside eller app, inkludert Tinder, er hvordan starter du en samtale med noen? Det kan være vanskelig for mange mennesker. Men her er de gode nyhetene. Hvis du matchet med noen, så har de allerede en interesse i deg!

Så vær ikke sjenert. Kontakt dem og se om dere to er kompatible. Slik starter du en Tinder-samtale.

# 1 Start en samtale. Hvis du har brukt Tinder før, vet du hva jeg snakker om. Mange ganger vil du samsvare med noen og bli alle begeistret. Men så … crickets. De gir deg aldri beskjed. Og du venter bare på å basere hodet mot en vegg og lurer på hvorfor de forandret seg og ikke liker deg nok til å sende deg beskjed.

Vel, hvorfor er du ikke den som tar ansvaret og begynner å snakke? Hvem sier at du må vente på den andre personen? Det virker litt dumt å si at du liker noen ved å sveipe rett og deretter aldri snakke med dem. Å vite hvordan du starter en Tinder-samtale er egentlig ikke så vanskelig, og det starter her. [Les: 11 må-tips for å starte en online samtale med noen du liker]

# 2 Ikke bare si "heyyy." Ok, så du har bestemt deg for å ta skrittet og sende dem den første meldingen. Flott! Gratulerer. Godt valg. Men nå, hva sier du? Ummm … ikke "heyyy." Eller noen variasjon av det for den saks skyld. Ikke "hei" eller "hva skjer" eller noe sånt. Hvorfor?

Vel, grunnen er fordi det ikke er meningsfylt. Og det ser ut som om du er for lat til å gjøre noe for å starte en ekte samtale og lære om dem.

Med andre ord virker det som om du bare sender den korte linjen til alle du samsvarer med * som du sannsynligvis er *. Men folk vil ikke føle at de er en av mange. De vil føle at de er spesielle. Så gjør din første melding meningsfull. [Les: 40 utrolig søte ting du kan si til din forelskelse]

# 3 Ikke vær cheesy. Tro det eller ei, det er verre ting å si i en første melding enn "heyyy" eller "hei." Det er massevis av osteaktig linjer som folk bruker. Men vær så snill, ikke gjør det. Ikke si noe som "Øynene dine er så blå som havet" eller "Falt du bare fra himmelen?" Eller en annen goofy pickup-linje som den.

Jeg vet at Tinder kan være en "hookup app" noen ganger. Og ja, det er folk der ute som bare vil ha sex og ingenting mer. Så, hvis du er en av disse menneskene, kanskje "heyyy" eller en av de osteaktige linjene kan fungere fint.

Men hvis du faktisk prøver å finne et meningsfylt forhold til en respektabel person, må du holde deg unna de oste og dårlige pickup linjene. [Les: Creative Tinder-linjene for å fange deg en dato på første forsøk]

# 4 Si det er fint å møte dem og presentere deg selv. Så nå vet vi at du bør holde deg unna osteaktig pickup-linjer og ett-ord-introduksjoner, men hva skal du si? Vel, hva sier du når du møter noen i person? Du sier navnet ditt, si det er hyggelig å møte deg, og til slutt forteller du dem noe om deg selv. Hvis du vil vite hvordan du starter en Tinder-samtale riktig, så gjør du det.

Noe som, "Hei John, jeg er Jessica. Hyggelig å møte deg! Jeg likte profilen din, og jeg tror vi har mye til felles. Jeg er en salgsrepresentant for Proctor and Gamble. Hva jobber du med?"

Eller noen ganger er det flott å starte med å introdusere deg selv etterfulgt av, "Hvordan har du hatt nytte av din erfaring her på Tinder?" Det fungerer alltid bra, fordi nesten alle som har brukt Tinder, sier vanligvis det stinker. Og så kan du le av det. Det er en flott isbryter. [Les: Tegn en jente som liker deg på Tinder - 15 ting å holde øye med]

# 5 Ikke si noe muligens støtende. En ting du må huske er at når du kommuniserer over tekst / meldinger, kan alt bli misforstått. Du kan kanskje tro at sarkasmen din er morsom, men hvis noen ikke kjenner deg, kan de ikke få tak i sarkasmen din.

Eller selv om du tror at noen er varme, ikke gå og kommentere kroppsdelene dine … det er bare brutto. Lagre det for når du er i et forhold med dem.

Å komme for personlig eller si ting som kan være støtende mot noen, vil definitivt ikke vinne deg en dato. Så, vær forsiktig på siden av forsiktighet til du virkelig blir kjent med personen godt.

# 6 Skriv tilbake. Hvis noen melder deg først, skriv tilbake! Selv om du har forandret deg om det, så fortell dem det høflig.Du trenger ikke å være uhøflig, men du kan noe godt som "Jeg har nettopp møtt noen, og jeg skal se hvor det går med dem. Men jeg ønsker deg held og lykke på reisen din for å finne kjærlighet!"

Å ignorere noen er en av de verste ting du kan gjøre. Det er som om du behandler dem som en ikke-menneskelig … som om de ikke engang eksisterer. Så vær så snill å erkjenne alle som melder deg først. Du vil at de skal gjøre det samme hvis rollene ble reversert, ikke sant? [Les: Hva er ghosting og hvordan det påvirker deg som en person]

# 7 Still spørsmål om dem. Folk liker det når andre spør om dem. Tross alt, er du potensielt ute etter et forhold, ikke sant? Selv om du leter etter noe mer uformelt, må du vite noe om dem. Så … spør! Spør dem hva de gjør for å leve, hvis de har barn, hva de liker å gjøre for moro skyld, eller noe annet du vil vite.

I utgangspunktet tenk på det som om du snakker med dem ansikt til ansikt. Hva ville du sagt? Hvilke spørsmål vil du spørre dem? Hvilke spørsmål vil du ha noen til å spørre om deg?

# 8 Still spørsmål som er viktige for deg. Når jeg har gjort online dating, spør jeg om ting som om de er innadvendte eller utadvendte, det de ser etter * dating, tilfeldig, forhold, ekteskap osv. * Hvis de har barn, hvor lenge de har blitt skilt, og andre spørsmål av den typen.

Jeg ber dem disse tingene fordi de er alle viktige for meg. Og basert på svarene deres, kan jeg fortelle om jeg vil gå videre med dem. [Les: Slik ser du løgnene på et online datingside]

Men du har dine egne spørsmål som er viktige for deg. Kanskje du er veldig aktiv, så du vil sørge for at de kan holde tritt med deg. Eller du ønsker ikke å date noen med små barn. Uansett hva du synes er viktig, spør dem om det.

# 9 Fortsett å skrive tilbake, og ikke forsvinne. En del av å vite hvordan du starter en Tinder-samtale er at du ikke forsvinner. Det er ikke noe mer frustrerende enn når du melder noen frem og tilbake og så forsvinner de bare. Og du lurer på, "Har jeg sagt noe galt?" Det er ikke en god følelse. Så, ikke bare skli ut i natt uten advarsel. Det er ikke en flott ting å gjøre.

I stedet, hvis du har mistet interessen for dem, så fortell dem. Det er ikke lett å la noen få ned, men de vil respektere deg for det. Bare la dem få vite at du ikke tror du er en god kamp uansett grunn.

[Les: Online dating woes - 8 mest vanlige Tinder horror historier]

Dating verden kan være veldig gøy hvis du vet hvordan du gjør det riktig. Så, hvis du noen gang har lurt på hvordan du starter en Tinder-samtale, prøv disse tipsene, og du får en dato på kort tid!

Anbefalt: