Slik starter du en venn med fordeler

Når du bare vil være venner med de ekstra fordelene med en elsker, kan du spørre den spesielle personen for dette unike forholdet. Av Danielle Anne Suleik

Begrepet "Venner med fordeler" innebærer to personer som ønsker å engasjere seg i et seksuelt forhold uten begrensningene for å være forpliktet til hverandre. Disse to menneskene trenger ikke å utføre de nødvendige nyansene knyttet til å være kjæreste og kjæreste eller på annen måte.

Ingen behov for obligatoriske datoer og gratis gaver. Alt du trenger er en person som er villig til å sove med deg med jevne mellomrom. [Les: Skal du få deg en f * ck kompis?]

Hvordan kan du starte venner med fordeler?

Å være venner med fordeler med noen, er ikke så vanskelig som du kanskje tror. Her er noen trinn du kan ta.

Finn en venn

I disse dager er det lett å finne noen som er villig til å sove med deg, uten noen forpliktelse. Du trenger bare å vite hvor du skal se, om det er online, blant vennegruppen din eller blant flippene du har datert tidligere. Bare vær sikker på at du vet hva du kan forvente av dette forholdet. Hvis du er lovey-dovey, er det du er ute etter, så er denne typen forhold ikke for deg.

# 1 Platoniske venner. Dine venner er en skattekiste av villige seksuelle partnere. De er din sikreste innsats fordi du kan stole på dem. Problemet er imidlertid at når du deltar i seksuelle forhold med en venn, kan det ende opp dårlig når du begynner å utvikle følelser for hverandre. Så sørg for at du vet risikoen og er villig til å møte konsekvensene når du møter dem.

# 2 Online dating. Mange mennesker som bruker online dating for å finne potensielle partnere, er vanligvis interessert i hook-ups. De fleste av dem ender som en nattstand, men de kan også utvikle seg til fullverdige venner med fordeler.

# 3 Arbeidsplass. Dette er vanskelig, fordi å ha sex med en medarbeider kan komplisere ditt faglige miljø. Du må sørge for at den som du velger, er villig til å engasjere seg i venner med fordelerforhold, uten å la det påvirke arbeidet ditt. [Les: 12 tips for dating sjefen din]

# 4 barer. Alkohol, skimpy antrekk og høy musikk - dette er den perfekte kombinasjonen hvis du er på utkikk etter en mulig sexkammerat. Folk i barer er ikke der for å finne noen å gifte seg med. De er vanligvis der bare for å ha det gøy med sine venner eller koble seg til noen nye.

# 5 Hobby steder. Firing områder, bondens marked eller en åpen mic natt på hjørnet kaffebar - disse stedene er førsteklasses beliggenhet for fremmede som er villige til å få venner. Når du en finner en venn i disse stedene, kan du forsøke å starte et seksuelt forhold med dem, når du blir bedre kjent med hverandre.

Start ordningen

Når du finner en venn, er neste trinn å gjøre banen din. Du kan ikke forvente å bli venner med fordeler umiddelbart. Du må lette dem inn som du uttrykker dine intensjoner.

# 1 Start samtalen. Snakk om noe annet enn sex. Du må sjekke om din valgte venn er på utkikk etter noe seksuelt, uten å spørre dem direkte. Noen mennesker er ikke i å være venner med fordeler. Det er derfor du trenger å fastslå om personen er åpen for ideen.

Ved å snakke om verdslige ting kan du lette samtalen til et intimt territorium. Når dere begge er komfortable, kan dere begynne å spørre om deres intensjoner ved å spørre om deres siste forhold. [Les: Enkle måter å tekst flørt på og få en venn interessert i et FWB-forhold]

# 2 uttrykke dine intensjoner Når du har flyttet til forholdsrelaterte emner, bør du umiddelbart fortelle den personen at du ikke vil være et forhold. Ikke la det ende der. Du må også fortelle personen om dine intensjoner. Du kan gjøre dette ved å si subtilt at du savner å ha sex. Det vil være signalet som vil be vennen din om å spørre om det er noe du begge kan være i. [Les: Hvordan få vennen din til å sove med deg]

# 3 Angi grenser. Nå som du har fastslått at du definitivt skal ha sex med hverandre, fortell dem at dette ikke er en engangs ting. Men gjør det klart at dette ikke er en forespørsel om en forpliktelse også. Det kan være komplisert, men vennen din vil forstå når de innser arrangementets spesifikasjoner.

# 4 Legg ned reglene. Reglene er forskjellige fra grensene du angir. Reglene er spesifikke. De er der for å hjelpe din situasjon bli mindre komplisert. Reglene er avhengig av deg og dine partners behov. Du kan sette reglene slik at du ikke trenger å date, snakke eller se hverandre mer enn nødvendig. Alt avhenger av deg, men en venn med fordeler forhold krever at begge mennesker avstår fra å handle som om de er i et forhold. [Les: Begynner du å bli forelsket i stedet for i lyst?]

# 5 Angi klokkeslett, dato og sted. Etter at du har uttrykt dine intensjoner for partneren din, kan du ende opp med å sove sammen umiddelbart. Hvis det er tilfelle, kan du ordne timeplanen din etter at du har gjort gjerningen. Planlegging er nødvendig noen ganger, fordi det kan hjelpe deg med å unngå noen pinlige situasjoner når vennen din viser seg å være opptatt. Det trenger ikke å være en tidsfølsom situasjon. Du trenger bare å vite når partneren din er vanligvis tilgjengelig og omvendt.

Hold forholdet i gang

Å være i venner med fordeler betyr at det kan fortsette så lenge som mulig. Med mindre du og din partner finner noen andre mens du ser hverandre, kan du fortsette å sove med hverandre. Det er andre grunner til at ting kan ende. Et eksempel er når du og din partner innser at du ikke kommer med. Det kan også ende når en eller begge av dere innser at sexet ikke er så godt som du forventet å være.

Hvis ingen av disse tingene skje, må du fortsatt ta skritt for å forhindre at situasjonen blir til en nattestativ. Bortsett fra det må du forstå at denne personen er fri til å sove med andre mennesker. Det er derfor det er noen regler du må forstå for at du skal ha en sunn venn med fordeler forhold.

# 1 Hallo en gang om gangen. For å gjøre dette må du kommunisere med den personen regelmessig. Når jeg sier vanlig, mener jeg rundt en gang i uken, ikke en gang om dagen. Hvis det skjer, kan du være grenser til engasjert forholds territorium.

# 2 Du er ikke deres mor. Ikke prøv å behandle din partner som en morende høne. Ikke spør dem om dagen, med mindre det er nødvendig. Ikke gi dem gaver, med mindre de er en gammel venn, og det er en anledning.

# 3 De vil se andre mennesker. Og du må godta det. Dette betyr også at du må være dobbelt trygg. Bruk alltid beskyttelse og kontroller deg regelmessig for STD.

# 4 Prøv å ikke diskutere andre mennesker du er involvert i. Å involvere andre mennesker kan komplisere en allerede forvirrende situasjon. Ikke nevn folkene du ser og spør din partner for å unngå å nevne hvem de også ser. Selv om du ikke er forpliktet, kan snakk om andre partnere gi bort litt sjalusi. [Les: 13 tegn på at partneren din er for klokt]

Å være i venner med fordeler, forhold, høres ut som en god avtale, men noen ganger kan det ende opp dårlig. Selv om sex er en aktivitet som kan nytes av to personer, kan du fremdeles utvikle følelser for hverandre på grunn av det.

Før du begynner et forhold som dette, husk alltid begrensningene dine. Vet at dine følelser ikke alltid vil være i tråd med partneren din. Når det skjer, må du snakke om det, ellers kan problemet feire.

[Les: 25 venner med fordeleregler å huske]

Når du starter en venn med fordelerforhold, åpner du deg opp nært til en annen person, samtidig som du holder dine følelser ut av ligningen. Hvis du bestemmer deg for å gå gjennom dette forholdet, må du bare sørge for at du vet nøyaktig hva du får inn i.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar