Slik starter du en samtale med en knuse og woo dem!

Innholdsfortegnelse:

Slik starter du en samtale med en knuse og woo dem!
Slik starter du en samtale med en knuse og woo dem!
Anonim

Du liker en fyr eller en jente, men vet ikke hvordan du skal nærme seg dem? Bruk disse tipsene på å snakke med din forelskelse, og du vil se hvor lett det kan være å woo dem!

Å snakke med en forelskelse er ikke den enkleste tingen å gjøre.

Og vi har alle vært der!

Du kan være den smidigeste snakkeren eller den vennligste kyllingen, men hver gang du jobber mot deg for å gå til en forelskelse, kan du ikke nøle med å nøle bare litt lenger, og ufrivillig tvinge en stor lukt av luft ned i halsen.

Å nærme seg en ny venn og eller en bekjent er så lett, det gjør deg nesten uforsiktig.

Men når det gjelder å si hei til en forelskelse, er det virkelig en av de vanskeligste turene du kan ta.

[Les: Hvordan få en venn til å like deg og date deg]

Hvorfor er det så vanskelig å si hei?

For det første må du forstå at du ikke er alene.

For det andre må du innse at jo lenger du tar for å si hei, desto vanskeligere kommer det til å føle.

Og for det tredje må du gjenkjenne det faktum at du gjør hele tilnærmingen vanskeligere på deg selv fordi du fokuserer mer på oddsen for fiasko enn suksess!

[Les: 15 veldig enkelt samtale forretter for jenter å bruke på deres forelskelse]

Når du er forelsket i noen, kommer du til å bekymre seg altfor mye om utfallet og stadig lurer på om du er god nok til å nærme deg denne personen eller starte en samtale med dem.

Selvfølgelig, hvis du føler at du er oppmerksom på sin oppmerksomhet, ville du ikke føle deg så kvalm hver gang du jobber med hjertet ditt for å starte en samtale med dem, ville du? [Les: Hvordan nærme seg en jente du ikke vet og fortsatt imponere henne uten problemer!]

De to tilnærmingene til å snakke med din forelskelse

Hvis du hele tiden føler at du kommer til å gå hele veien, hvis du prøver å starte en samtale med dem, så er oddsene du vil gå hele veien.

Ideen bak nærmer seg en forelskelse er enkel. Du må tro at du er verdig til din elskede oppmerksomhet. Heck, å faktisk føle seg komfortabel rundt din forelskelse, må du overbevise deg selv om at din forelskelse liker deg like mye som du liker dem!

Feil tilnærming …

De fleste gutter og jenter bruker feil tilnærming til å bekjenne sin kjærlighet til en forelskelse. De sniker seg i bakgrunnen i flere uker. De forbanner seg for hver eneste ubesvarte mulighet til å snakke med deres forelskelse, og til slutt, en fin frustrert dag, sier de hva som skjer, gå opp til deres forelskelse med et hjerte som slår deafeningly i sine trommehuller og blurt ut hver eneste følelse de føle seg mot deres forelskelse.

Og nesten hele tiden går de tilbake med et knust hjerte fordi deres forelskelse ville ha gått over dem i de to minuttene! [Les: Den riktige måten å få din forelskelse til å legge merke til deg og liker deg tilbake]

… og riktig tilnærming!

Ikke gjør feilen ved å anta at du bare får en sjanse til å bekjenne din kjærlighet til noen. Den langsommere tilnærmingen din, jo mer trygg vil du føle deg rundt din forelskelse. Og jo bedre blir resultatene dine.

Egentlig, hvis du hadde et valg, ville du heller gå over alt av din forelskelse? Eller vil du gjerne ha det mye bedre hvis du kunne snakke deg for å få deg til å bli forelsket før du forteller deg at du har en forelskelse på dem ?!

Ikke vær rask når det gjelder å bekjenne kjærligheten til noen. Like hardt som det er å tenke med et klart hode når det er overskyet av racing følelser av lidenskap, lær å roe tankene dine.

Ta det sakte, planlegg trinnene dine med et rolig sinn, og du vil se at knusene ikke er smertelig pinlige øyeblikk i livet, men spennende muligheter til å gjøre noe hemmelig og ensidig til gjensidig beundring eller til og med ekte kjærlighet! [Les: 12 måter å fortelle noen du liker dem uten å si at jeg liker deg]

Vend din ensidige forelskelse til gjensidig beundring

Den beste måten å starte en samtale med din forelskelse er ikke ved å bekjenne din kjærlighet til dem, men ved å få den personen til å falle for deg i stedet!

Tross alt, hva vil du ha? Vil du bare fortelle dem at du liker dem? Eller vil du at de vil like deg tilbake? Hvis du vil at din forelskelse skal ligne deg, ikke fortell dem rett ut at du er forelsket i dem. Gjør denne personen faller for deg i stedet!

Fem trinn for å få din forelskelse til å like deg før du selv sier hei!

Før du begynner en samtale med din forelskelse, bruk disse fem trinnene for å få din forelskelse interessert i deg. Ved å bruke disse trinnene, kan du vri bordet rundt og gjøre din forelskelse tro at de er den som faller for deg.

# 1 Gjør øyekontakt på riktig måte. Ikke stirrer bare på din forelskelse til de ser deg og ser bort. Blikk mot din forelskelse av og til på en uformell måte, se på dem nå og da, og se alltid bort før de ser bort. Og noen ganger, når du har tatt oppmerksomheten, unngå å se mot dem, spesielt når de ser mot deg. [Les: 10 subtile øyekontakt flirtebevegelser som alltid fungerer!]

Når du vekker din elskede interesse for deg, gjør dem til å jobbe for å få oppmerksomheten din. Du tror kanskje dette er gal, men stol på meg, det virker alltid! [Les: 10 tips for å se veldig bra ut mens du prøver å få din elskede oppmerksomhet]

# 2 Vises interessant. Husk at du blir dømt av menneskene rundt deg hele tiden.Du kan ikke innse det, men det er alltid noen som merker deg hele tiden, med mindre du er låst opp i rommet ditt. Så prøv å se bra ut, spesielt når du er i ferd med å bli forelsket. Jo mer interessant du ser ut, desto større er oddsene dine for å bli bedre kjent med deg. [Les: 10 lurefulle måter å få en fyr til å legge merke til og falle for deg]

# 3 Vær glad. Ikke vær nervøs. Nervøshet er ikke kult, spesielt når du er rundt din forelskelse fordi det gjør at du virker vanskelig og kjedelig. Prøv å føle deg komfortabel i nærvær av din forelskelse. Hvis du blir komfortabel tar det litt tid * noen få uker, kanskje? * Så vær den. [Les: 8 enkle måter å få en jente til å legge merke til uten å snakke med henne]

Husk at du ikke trenger å bekjenne din utødelige kjærlighet med en gang. Tilbring et øyeblikk med å merke deg din kjærlighet og føle deg komfortabel rundt dem, og samtidig gi deg din tid nok til å legge merke til deg og begynne å beundre deg!

# 4 Felles interesser. Du vet nok nok om din forelskelse for å vite hva de liker eller ikke liker, og du vil ha en god ide om aktivitetene de liker eller de tingene de gjør, det være seg yoga klasser, eller å ha kaffe på et bestemt sted hver kveld. Prøv å finne ut om dere begge har felles interesser som kan bringe deg nærmere din forelskelse. Tross alt, jo flere muligheter til å støte på hverandre, desto større er sjansene for en lykkelig slutt. [Les: 5 uhyggelig lurte måter å kysse en venn ved et uhell og komme unna med det!]

# 5 Smil! Når du begynner å føle deg komfortabel rundt din forelskelse, og du oppdager at din forelskelse har sett deg i retning ganske ofte, er det på tide å bryte isen. Ved den rette muligheten, enten når du går forbi din forelskelse, eller hvis dere begge støter på hverandre, bare smil en varm og vennlig hei. Du trenger ikke å si noe hvis hjertet begynner å fladte. Bare smil, fordi det er en perfekt måte å komme inn i hverandres liv! [Les: 19 tips og ideer for å holde en samtale med noen av det motsatte kjønn]

Den første samtalen

Hvis du har spilt kortene dine riktig ved hjelp av disse fem tidligere trinnene, er sjansene dine, din forelskelse vil være like spent som du skal bli kjent med hverandre. Så alt du trenger å gjøre er å spille det kult, si hei noen ganger, og når du føler deg trygg nok, bare gå opp til din forelskelse og slå en samtale.

Men denne gangen vil samtalen ikke være en ensidig affære av deg som bekjenner at du er forelsket. I stedet blir det en samtale mellom to personer som liker hverandre og er glade for å bli bedre kjent med hverandre!

[Les: 8 måter å starte den første samtalen med din forelskelse og 5 tips for å bygge romantikken øyeblikkelig!]

Disse tipsene om hvordan du starter en samtale med din crush og woo dem kan virke altfor lett, men sannheten er, det er så enkelt. Og du vil innse hvor enkelt det kan være så snart du prøver det første trinnet!

Populært emne