Hvordan stirre på en jente Cleavage

Hva er Doa og Donâ € ™ t av å stirre på en jente bryst eller ved klyvning? Her er din komplette guide for å stirre på en kvinnes bryster uten å bli fanget. Lær hvordan du kan stirre ned en nydelig jente bluse uten å gjøre henne ubehagelig eller pisse henne av.

Klikk her for å lese introduksjonen: Er det ille å kaste seg inn i en jente?

Dessverre for oss menn, stirrer på kvinners skjorter er like ufrivillig som en knestjerk. Vi ønsker å se på kvinner og se deres eiendeler, men det handler om å gjøre det bra, og på en slik måte at hun ikke blir fornærmet eller ubehagelig.

Du er ikke hennes fyr, så det får deg til å tro at hun vil glede seg til å blinse hennes bryster på deg uten å føle deg ubehagelig, med mindre du plukket henne av den røde gaten.

Å sjekke ut noen jentes spaltning eller hennes bryster er ikke dårlig, spesielt hvis du synes det er attraktivt. Det handler om hvordan du går og stirrer på det som gjør hele forskjellen.

De seks reglene om å stanse på en klage

Det er noen få ting og donâ € ™ ts som du bør følge for å trekke av den perfekte heisen av å stirre på en jente klyvning og gå ut av det lykkelig rent!

Regel # 1 STAR Når hun ikke ser

Jeg vet at det er vanskelig å motstå å stirre på en kvinnes bryster mens du snakker med henne. Du venter et øyeblikk for å få et glimt, og du kan ikke høre noe annet enn, se nedover, se ned, se ned. Det kan være veldig distraherende, spesielt hvis hun avslører litt av hennes spaltning.

Men du må fortsette. Hvis du virkelig må se ned på en jente klyvning, gjør det når hun ser bort vekk av en eller annen grunn. Det er den beste tingen å gjøre, fordi du får en liten smekke og hun kommer til å snakke med deg uten å føle seg ubehagelig. Du kan kanskje tro at du kom unna med å stirre midt i en samtale, men husk, en kvinne er ekstremt bevisst på kroppen sin, og stoler på meg, hvis du ser ned, vil hun vite det!

Regel nr. 2 HUSK ALLE DAGER DER ER STOR

Først av alt, før vi går videre, vil jeg at du skal vite at jeg respekterer kvinner, mye! Jeg kan ikke stå en fyr som prøver å rote med en jente, spesielt når hun føler seg truet. For noen uker siden stod jeg i kø for å kjøpe et par billetter til en film. Det var denne gamle fyren som må ha vært i hans 60 år som grinte og stirret blatant på brystene av to jenter som stod foran meg som nok var fortsatt på skolen!

Jentene begynte å freak ut på grunn av hans skitne stirrer, og hele stirrer var bare patetisk. Ufrivillig ropte jeg til ham, og spurte ham hva hans alder var. Han prøvde å retaliere, men da var de fleste av de andre som følte seg like ubehagelig, og måtte til slutt gå uten billetter, men med stor forlegenhet.

Hvis du prøver å finne ut hva jeg prøver å si her, er alt jeg prøver å komme inn i hodet ditt, hvis du er over 30 og har ikke funnet ut hvordan du stirrer på en kvinnens klyvning diskret, gi den opp. Og hvis ideen om sex er noe som vil lande deg i fengsel, så se en terapeut. Vi prøver å ha en god stund å stirre på en kvinnes tee skjorte, men ikke på bekostning av dem!

Regel # 3 BRUKS SOLBRILLER MED STARING

Bruk solbriller, spesielt de mørkere. Det de ikke vet vil ikke skade dem. Hvis du vil ha en god tid på å stirre på en jente bryst, bruk deretter nyanser. Det er en vinn-vinn-situasjon.

Regel nr. 4, DON, ER NOENSINNE OVERGÅ DEN

Sønn av våpen som stirrer på en kvinne mens de føler seg opp eller stirrer som de vil ha kvinnen der, kan være veldig truende og brutale, særlig på en ensom gate. Hvis det ikke er noen gjengjeld fra kvinnen, må du slutte å prøve å fokusere hardt under nakken. Se på henne i en millisekund, og fortsett. Det er ikke nødvendig å oppføre seg som en psyko pervert.

Regel # 5 Hvor lenge skal du stare?

Nå er dette et delikat tema. For deg kan en time med å stirre på en jente bryster virke som noen få minutter eller sekunder, men det føles forferdelig for en jente som ikke tror du er fantasifull eller attraktiv. Og hvor mye ville hennes bryster endres i en time uansett. Bare et lite blikk, og ingenting mer enn det. Husk at hvis du har det gøy på hennes bekostning, er du en pervert og en sadist som burde bli begravet i live!

Regel # 6 DONâ € ™ T DIE A VIRGIN

Har du noen gang hatt en venn som blir gal når han går inn i en klubb, og kan ikke ta øynene av en jente der ute? Han vil bare stirre, fantasere og øse på alle sine eiendeler til tungen hans drools og faller av siden av munnen. For ham er det morsomt. Til kvinnene kommer han til å dø en jomfru! Ikke vær den fyren.

Følg disse enkle tipsene når du stirrer på en jente bryst eller splittring, og du kan gjøre denne verden til et bedre sted.

Klikk her for å fortsette å lese: Art of Staring at a Woman's Cleavage som en gentleman

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar