Hvordan Stalk på sosiale medier og finn akkurat det du leter etter

Vi alle gjør det. Hvis du vil gjøre søket ditt verdt, må du lære å stalkle på sosiale medier på en måte som gir deg alle svarene.

Det er egentlig ikke noe galt med det. Ønsker å vite hvordan å stalke på sosiale medier kan faktisk hjelpe deg mye, spesielt hvis du er i dating verden. Du kan egentlig ikke finne akkurat hva du vil fra en dating profil, og det er når du ser dem opp på sosiale medier, kommer til nytte.

En sosial profil forteller deg mye mer enn et premeditated dating bio. Mens du kanskje kan fortelle om du liker dem i utgangspunktet, viser deres sosiale medier alle sine skjulte hemmeligheter. Folk avslører ofte for mye om seg selv på nettet.

Stalking sosiale medier etter en oppbrudd kan være veldig skadelig

Dette er det verste å gjøre. Hvis du vil vite hvordan du stalker på sosiale medier fordi du savner din eks, bare stopp her. Slå av telefonen og les en bok eller distrahere deg på en annen måte.

Du blir bare skadet. Vi ser aldri ting vi vil se på sosiale profiler. Vi ser etter spesifikk informasjon og ender opp med alt den personen gjør. Med mindre de er noen som ikke legger mye på nettet, vil du alltid finne for mye. [Les: Alle farene ved sosiale medier avslørt]

Hvordan stalkes på sosiale medier for å finne det du leter etter

Det er massevis av grunner til å stalke noens sosiale profiler. Du kan være mistenksom på at de ligger eller du vil kanskje bare vite mer om dem. Bunnlinjen er at du vil vite noe og ikke er sikker på hvordan du finner den. Heldigvis for deg, har vi noen tips.

# 1 Søk etter dem på separate medier. Google er egentlig ikke din venn ennå. Hvis du prøver å Google noen for å finne sine sosiale medier, vil du ende opp med å søke gjennom sider og sider av andre personer med samme navn.

Den beste måten å finne en person på er å hoppe på hver spesiell sosial medieplattform du vet at de har og søke etter dem på den måten. Du kan til og med skrive inn navnet sitt og hvor de bor for bedre nøyaktighet.

En ting å huske om dette er at noen mennesker ikke alltid bruker det samme brukernavnet eller til og med fullt navn over hele linja. Hvis du ikke finner dem, kan du prøve forskjellige versjoner av navnet deres. Hvis du fremdeles ikke finner dem, søk etter en venn av deres, og søk deretter i deres følgere eller venner til du finner personen du leter etter. [Les: 9 sosiale medier for å fange deg selv en dato]

# 2 Legg til dem som en venn hvis du kan. Mye verdifull informasjon er blokkert til utenforstående. Du må følge dem eller være deres venn for å få tilgang til ting du vil finne. Det betyr at du må legge til dem.

Bare vær oppmerksom på at de åpenbart kan se dette. Alle blir varslet når noen følger eller legger til dem. Det kan ikke tillate deg å være inkognito når du stalker dem, og de kan ha en ide om hva du skal gjøre.

# 3 Bruk andres profil hvis du ikke vil at de skal vite at det er deg. Noen ganger må din sosiale medier stalking være anonym. Jeg sier ikke at du må lage en falsk konto, men se om du kan bruke andres. Den beste personen å bruke er en venns.

Du kan til og med få dem til å legge til eller følge personen. Mange aksepterer vennforespørsler fra omtrent alle. Bare vær sikker på at personen ikke vet hvilken konto du bruker, er en venn av deg.

# 4 Bla gjennom ALLE sine bilder. Du kan lære mye om en person fra det de postet for lenge siden. Deres sanne selvbilde er tydeligere i deres tidligste, yngste bilder. Så ikke bare stoppe ved den siste ukens verdi av bilder.

Gå helt tilbake. Du kan også lære mye mer om dem, bare fordi du har et bredere utvalg av informasjon. [Les: Skal par dele så mange bilder på sosiale medier?]

# 5 Ta vare på ting de deler. Hva noen deler sier mye om dem. Hvis de er politiske, deler de ofte nyheter fra politikken, og du vet nøyaktig hvordan de føler om visse problemer. Du kan også se hvor mye de elsker dyr og hvilke problemer de er lidenskapelige om.

Men ikke ta alt dette til hjerte. Noen ganger deler folk ting slik at noen andre kan se den, som en venn eller kollega. Les hva de sier om hva de delte slik at du sikkert vet.

# 6 Ikke glem å se på datostemplet. Noen legger ikke inn ofte. Hvis det har vært måneder siden siste gang de postet, kan informasjonen være utdatert. For eksempel kan en fyr ha et bilde av ham med en jente synlig.

Hvis bildet ble tatt for seks måneder siden, kan han ikke engang ha henne i sitt liv. Vær oppmerksom på dette når du ser på visse opplysninger, slik at du ikke gjør feilen ved å anta at noe er relevant nå.

# 7 Snapchat er det beste for den daglige informasjonen. Så er Instagram-historier. Hvis du kan, legg dem til på begge, slik at du kan se hva de legger inn hver eneste dag. Ofte er sosiale fôr primært et høydepunkt i livet deres. De er ikke alltid nøyaktige.

Men når du ser på hva de gjør hver eneste dag, får du en bedre ide om livet deres. I tillegg kan du se hvem de tilbringer tid med, og det vil hjelpe deg med å få mer informasjon til å jobbe med når du stalker dem på sosiale medier.[Les: Hvordan opprettholde din intime snapchat-stripe]

# 8 Se på deres nære venns profiler. Hvis du vil ta stalking et skritt videre og virkelig få all den informasjonen du kan, slå opp vennens profiler. Gå til en persons side som merker dem mye og se hva de har lagt ut.

En persons venn er mer sannsynlig å legge inn ferske eller pinlige bilder på siden deres. Denne personen kan også bruke mye tid på å kommentere og samhandle på vennernes profiler, så ikke glem å se der.

# 9 Ta det sakte. Det er ikke nødvendig å farten gjennom stalking av sosiale medier fase. Du vil ta deg tid her for å samle så mye informasjon som mulig. Hvis du streker rett gjennom det, kan du savne veldig viktige ting om dem.

Pluss, hvis du går for fort, kan du ende opp med å likte noe som vil gi dem beskjed om at du søker etter profiler. [Les: 11 ting par bør slutte å gjøre på sosiale medier]

# 10 Les kommentarene. Dette er en del de fleste glemmer. Du kan ikke bare hoppe over kommentarene på deres innlegg og bilder. Hvis du ser mange kommentarer til noe, klikker du gjennom og leser dem.

Dette vil hjelpe deg med å plukke opp flere av deres meninger og til og med deres personlighet. Det er alltid mer informasjon gitt når de er engasjert med noen. Bare vær forsiktig så du ikke liker noen kommentarer, med mindre du vil at de skal vite at du stalker dem.

[Les: 13 måter å gi deg selv en social media detox]

Å vite hvordan å stalke på sosiale medier kan hjelpe deg med å finne ut om noen er verdt å snakke med. Men du må få det riktig og kjenne all informasjonen. Disse tipsene vil hjelpe deg med å gjøre det.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar