Slik skje riktig: 11 tips for å gjøre skje mer intimt

Vi håper du er komfortabel, fordi vi ser på helsemessige fordeler av koser og måter å gjøre skje enda mer intimt * og ja det er sex! *

For de fleste par, lyder ingenting bedre på en lat søndag enn til Netflix og chill mens du spiser med partneren din. For de som ikke har hatt glede, skje er en nydelig handling mellom to personer som per definisjon refererer til kyssing og all-around cuddling.

For flertallet betyr spooning et par kosninger i "back to stomach" posisjonen. Denne intime gesten er vanligvis nytes etter kjønn og kan faktisk gi mange helsemessige fordeler.

5 måter å gjøre skje mer intimt

Vil du vite hvorfor skje er bra for helsen din, eller hvordan du kan gjøre din romantiske kjepp enda mer ærefryktløs? Enten du er den store skjeen eller den lille skjeen, ser vi på fem måter å gjøre skje enda mer intimt med kjæresten din.

# 1 Endre opp stillingene dine. Det er overraskende variasjon når det gjelder spooning posisjoner. Du kan for eksempel sove med bena sammenlåst, du kan sove tilbake til ryggen, eller i den klassiske â € œske skjeen / liten skjeâ € side ved side, kan du kose ansikt til ansikt, kose ved siden av den lille skjeen锟 斤 拷 s ben opp, eller du kan være to skjeer tussled i en skuff ved å ha den store skje lå på ryggen med den lille skje legger på partnerens bryst.

I likhet med sex, legger ulike stillinger til forskjellige nivåer av intimitet med partneren deres. [Les: 16 ikke-seksuelle berører for å føle seg elsket og tilkoblet]

# 2 Kissing mens du kose. Kissing er en av de ultimate bonding erfaringene og kan legge til intimitet til nesten alle scenarier når det er gjort riktig. Dette betyr ingen licking av ansiktet eller tungen ned i halsen. Myk, lidenskapelig kyssing legger til intimitet mot kjeften din og hvem vet kan føre til en lidenskapelig slutt på natten. Finn ut hvilken posisjon som passer best for din personlige smash sesh og kom til den.

# 3 Puste inn i enighet. En studie utført av Universitetet i California fant par i et forhold som pleier å synkronisere hjertefrekvensen og pustemønstrene når de helles i en snuggle-fest. Videre oppdaget atferdspsykolog Robert Epstein at par som synkroniserte pusten deres hadde en sterkere bånd av romantikk og intimitet. Å holde hverandres kropp så nær er den perfekte tiden til å øve pusten i synkronisering!

# 4 Bruk cuddling som forspill. Spooning fører ofte til boners, og boners fører ofte til sex, så hvorfor ikke bruke kokketiden din som sexig forspill? La hendene dine vandre den lille skjeens kropp. Som den store skjeen, berør kjæresten din * den lille skjeen * mellom beina hennes, og damer, bruk bommen din til å slipe seg mot mannen din på hardt. Spooning er en fin måte å nyte hverandres kropp på et følelsesmessig og fysisk intimt nivå. [Les: Hvordan kose: Cuddling stillinger å være en mye bedre elsker]

# 5 Den skje posisjonen for sex. Spooning er en fantastisk posisjon for sex. Først av alt er det lat, hvem elsker ikke det? Verken partner har mye arbeid å gjøre i skjeeposisjonen. For det andre er det virkelig romantisk. For det tredje, som den mannlige store skjeen, er hendene dine helt fritt til å berøre dine lovers bryst og clit mens du går på den.

Spooning sex har en flott avslappende faktor å legge ned, alt mens du har den skitne tilbakeinngangen som vanligvis kommer med doggy stil. En enda større fordel? Du er begge i perfekt posisjon etterpå for å sovne! [Les: 7 stygg måter å lure deg i å ha sexdrømmer]

Helsemessige fordeler med spooning

Som nevnt er spooning på vei mer enn bare en post-coital cuddle. Spooning har mange helsemessige fordeler som burde definitivt sette denne paras tidsfordriv på radaren din. Her er et par av våre favoritter:

# 1 Hvordan komme nærmere med din kompis? Ved å skje, selvfølgelig! Mange studier har blitt gjort om de vitenskapelige fordelene med spooning. En studie fant par som skjeen høyere høyere tilfredshet enn par som ikke gjorde det. Dette fører også til bedre kommunikasjon og generell lykke i relasjoner. Hva er ikke å elske?

# 2 Cuddling = mindre stress. Visste du at skjeen frigjør oxytocin? Det er sant! Oksytokin, som iblant kalles kjærlighetsdrogen, blir utgitt under bindingserfaringer, som for eksempel under orgasme eller i post-coital krammer.

Denne vakre hormonfrigivelsen senker stress, lindrer angst, og kan til og med bekjempe fysisk smerte. Har vi nevnt det øker også hormoner som bidrar til å øke immunforsvaret ditt? Ja, det er i utgangspunktet magi. [Les: 14 sexy fordeler med å sove nakne du hadde ingen anelse om]

# 3 Spooning er bra for søvn. Søvn er knyttet til stort sett alle sunne kvaliteter i kroppen din: hjernefunksjon, humør, hjertehelse, energinivåer. Du nevner det, søvn hjelper med det! Dette bidrar godt til snugglere, siden en studie utført av University of Pittsburgh fant at kvinner som snugglede sine samarbeidspartnere til sengs, rapporterte en bedre natts søvn enn enslige kvinner som deltok i studien.

Par som deltok i en lignende spooning studie rapporterte en nærmere bånd og følelse av sikkerhet under søvn.

3 måter du sponer alt galt

Fortsatt ikke å få tak i den up-close og kose? Spooning er ikke alltid lett, og det er mange måter din intime gest kan bli en crick i nakken - bokstavelig talt. Her er tre måter du skyller feil, og hva du kan gjøre med det.

# 1 halskramper. Her ligger den vanligste skjeen skyldige: Sår halsen! Cuddling inn i skurken av mannens armer føles som den mest fantastiske bindingsopplevelsen noensinne ... i omtrent fem minutter! Etter det blir nakken din helt sår.

Ønsker ikke å avslutte spooning økten du soldat på, bare for å ende opp med en stor smerte i nakken din. Løsningen? Kutte ham med begge armer som ligger flatt slik at du kan støtte nakken din under en pute, mens du fortsatt får sjansen til å drape armen og beinet over ham. Problemet løst!

# 2 Boners. Enten du spiser deg til en god natts søvn, eller bare er innhyllet i hverandres armer under en Netflix-binge, er det en tendens til å være i bruk i spooning-fremtiden. Noen kvinner elsker det, noen er ikke så begeistret.

For de som elsker følelsen av en rock hard pikk mot deres bakside, fest på og nyt turen! Men de som ikke gjør det? Just justere slik at bommen din ikke rammer hans lyske, eller bytt posisjoner slik at du ligger på brystet i stedet for å gi medlemmet sjansen til å figurativt føle deg opp.

# 3 Bli knust. Du vet hva som ikke gjør skje mer intimt med partneren din? Bli knust av din kameras kroppsvekt i deres mislykkede forsøk på å knuse!

Fest din knusende knusende flop ved å justere posisjonen din slik at den lille skjeens rygg er rett mot den store skjeens mage. Eller prøv å ha den kvinnelige * eller mindre kompis * være den store skjeen. Dette vil beskytte din partner fra å føle seg som en knust potet under katten din og gjør også underverk for vondt hals!

[Les: De clueless gutta er komplett guide til å kose etter sex]

Det er mange måter å gjøre skje mer intimt, med mange helsemessige fordeler å følge! Så lenge du spiser på alle de riktige måtene og sørger for å unngå kyllinggruvene, vil du være på vei til et nærmere forhold og et sunnere liv!

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar