Hvordan tilbringe en fyr alene alene

Innholdsfortegnelse:

Hvordan tilbringe en fyr alene alene
Hvordan tilbringe en fyr alene alene
Anonim

Noen ganger vil du kanskje bare bruke tid selv. Det spiller ingen rolle om du er helt alene, fordi alle menn trenger litt me-tid, så de kan hente seg selv og ha det bra å gjøre akkurat det de virkelig liker!

Enten din lommebok har tynn eller du er bare syk og trøtt av barer og klubber, ha det perfekte natten i, er et godt alternativ. Det er ikke bare kyllinger som kan ha disse overbærende nettene i å vaske håret og male sine negler mens de gråter over en scene fra The Notebook.

Du er ikke kjedelig eller trist hvis du bare har lyst til å sitte i en fredag kveld selv. Her er en liste over ting som kan holde deg underholdt og helt fornøyd over en natt vel verdt brukt i.

Filmer

Her er din sjanse til å se filmer som du sannsynligvis foretrekker å virkelig nyte i ditt eget selskap. Du kan leie hele Al Pacino-valget fra Scarface til Godfather, men Lovepanky foreslår at du ser Gladiator. Selv om du har sett det millioner ganger, blir denne filmen aldri gammel, og du er mer sannsynlig å ha noe til felles med Maximus (Russell Crowe) enn noen tilfeldig kylling i en bar som er mer interessert i bilen din. Alternativt kan du ligge tilbake og ha en James Bond-maraton. Natten i vil definitivt riste deg mer enn en stirry natt ute.

TV-serier

Chicks har Housewives og Carrie og Gang, blokes har Jack Bauer. Han er rask, han er vanskelig, og han er alles manns idol, så hvorfor ikke sjekke ut den første sesongen av Emmys prisvinnende '24'. Og hvis den første sesongen whizzes deg av som en drosje i Vegas, så sjekk årene 2,3,4,5 og 6! Hvis du ikke føler deg helt oppe i den amerikanske regjeringens mange timer lange maraton, så henter du den første sesongen av Def Jam Comedy som inneholder stand-up-stjerner som Bernie Mac, Eddie Murphy og Chris Tucker.

bøker

Blokes liker å lese, de bare ikke innrømme det. Glem å plukke opp en kopi av et vanlig magasin, og se på noen bøker du kan nyte med et nydelig glass vin. Milan Kundera er "Den uutholdelige likhet av å være" er et rettidig klassisk sett i Praha som snakker om ulovlig romantikk, relasjoner og liv. Alternativt, hvis du vil ha noe å få deg til å le høyt, prøv skuespilleren Steve Martin 'The Pleasure of My Company', en humoristisk monolog av en fyr som ikke kan gå til fots fortaus blant annet.

Mat

Unn deg noe velsmakende som en hjemmelaget urtepizza eller en bolle med Spaghetti Bolognese. Maten er så viktig for å gjøre kvelden din fullstendig, og er den mest primitive form for komfort. Du vil bli grundig "fullfylt" og innse mer og mer at ingenting slår et godt hjemmelaget måltid i stedet for den ekstraverdige søppel fra McDonalds. Etter måltidet, kan du bli lokket av noen ostekake eller donuts fra Crispy Crané skjønt.

Drikke

Hva er giftet ditt? Få deg en flaske Grey Goose Vodka eller nipp opp noen av Tennessees fineste Jack Daniel's whisky. Len deg tilbake og nyt bøkene dine eller filmene, legg litt is til glasset og suge i den sterke smaken av anbefalt væske. Hvis du hadde vært på en kveld, bare husk at du sannsynligvis ville ha overdrevet sprit og hadde et sårt hode neste morgen. Hangovers er druenes vrede.

Musikk

Du kan ha din egen individuelle smak i musikk, men ingenting sammenligner med å lytte til noen gode gamle klassiske melodier. Bob Dylans mesterverk album 'The Essential Bob Dylan' er den perfekte mannens natt i album. Gode ord og veldig glatt, det drikker i hånden, vil gå altfor pent. Men hvis du foretrekker noe mer oppløftende, ta tak i The Beatles eller noe langs disse linjene.

Når du har alle essensielle, lene seg tilbake og forberede deg på den perfekte mannenes natt i.

Populært emne