Hvordan øke din metabolisme

Alle vet at stoffskiftet ditt sakter seg automatisk når du alder, ikke sant? Vel nei. Det er sant at stoffskiftet er knyttet til magert masse - og siden fallende androgennivåer betyr at muskelen blir tøffere, jo eldre er du, vil inaktive mennesker sikkert se et avslag som de bytter til å spille fem-en-side for å se på Fotballfokus. Hold nok muskler om bord, skjønt, og det er ingen grunn til at du vil se en nedtur.

Men hvor gammel er du, hva kan du gjøre for å forbedre saker? Først må du forstå hva stoffskiftet ditt gjør. I utgangspunktet er det prosessen via hvilken næringsstoffer i maten brytes ned for å brenne kroppens funksjoner - men for å komplisere ting litt, avhenger hastigheten på stoffskiftet av komplekse kjemiske meldinger som sendes til hjernen din av kroppen din, og forteller det hvor mye det er nødvendig å Fortsett.

"Hva det betyr er at hvis noen av disse kjemiske prosessene blir spisset, så gjør stoffskiftet ditt," sier Luke Leaman, ernæringsekspert og medstifter av Muscle Nerds. Så selv om du knuser det i treningsstudioet, kan fettet din stavet holde seg fast. Her er hva du trenger å vite.

Skal jeg spise seks måltider om dagen for å skyte opp stoffskiftet mitt?

Nei. Det er sant at du får en kort metabolisme økning hver gang du spiser, men størrelsen på spissen tilsvarer størrelsen på fôret. Så tre store måltider om dagen vil ha samme kumulative effekt som fem eller seks små.

"Å spise flere måltider for å stoke brannen virker ikke," sier Leaman. "Du ville være bedre i å fokusere innsatsen på næringsdefekter. En av de enkleste tingene du kan ta er metylerte B-vitaminer - metylert, noe som betyr at den allerede er brutt ned i brukbar form. Stress, høyt sukkerforbruk og mangel på søvn, alle depleterte B-vitaminer, og du trenger dem for en rekke metabolske prosesser. "

ANBEFALT: Hvordan sove bedre

Spis mer løvgrønne grønnsaker eller invester i et kvalitetssupplement.

Hva kan jeg gjøre i trening for en positiv effekt på stoffskiftet?

Ta det rolig. Det viser seg at steady state cardio innsats ikke er like ubrukelig som HIIT publikum kan ha deg til å tro. "Hvis du ikke får nok oksygen inn i systemet, kan du ikke oksidere karbohydrater eller fett på riktig måte," sier Leaman. "Det betyr at du ikke kommer til å bli magert så fort du vil - pluss alt det anaerobe arbeidet du gjør, gir deg et sympatisk nervesystem. For å få ting i balanse, legg til noen lange, langsomme kardio-anstrengelser for trening. For helse og langsiktig vekttap handler det om vektløfting og aerob arbeid. Du vil ikke kaste deg anaerobt hele tiden. "

Gå tilbake et sekund, sier du bare får mer oksygen kan hjelpe?

Ja, og det er en av de enkleste tingene du kan gjøre. "I et oksygenunderskudd er du effektivt anemisk, selv om den ikke kommer fra en jernmangel," sier Leaman. "De fleste av kroppens prosesser er oksidative, så bare å lære å puste bedre kan hjelpe dem å løpe mer effektivt. Prøv yogic puste: tilbringe litt tid å lære å puste gjennom magen i stedet for gjennom brystet - eller 4-7-8 puste, hvor du puster inn i fire sekunder, hold for syv og pust ut for åtte. Du beroliger pusten din, blir kvitt mye karbondioksid, ingen vet at du gjør det, og det vil bokstavelig talt smelte fett. Og det er gratis! "

Hva annet kan jeg gjøre det er enkelt?

Drikk mer vann. "Alle vet dette, men sjansen er at du ikke får nok," sier Leaman. "Du bør drikke minst to liter om dagen, mer hvis du trener."

Vann, pust og grønne grønnsaker. Alt jeg burde ikke gjøre?

Bestilling av "mirakel" -tilskudd fra internett. "Vetttapet DNP sikkert fungerer, men bivirkningen er at den kan drepe deg," sier Leaman. "Det brukes som et plantevernmiddel, og det kan bokstavelig talt smelte deg fra innsiden." Husk alltid, hvis noe høres for godt ut til å være sant, er det sannsynligvis. Hold deg til rådene her, så vel som å brenne fett, vil du spare penger - og kanskje til og med ditt liv.

ANBEFALT: Sannheten om vekttap piller

Kan du kjøle deg ned virkelig øke stoffskiftet ditt?

Kort sagt: kanskje. "Det har vært noen nylige dekning av hvor kaldt påvirker kroppens brune fettvev - det fettet som bidrar til å regulere kroppstemperaturen," sier Leaman. "Det som vi finner ut er at kaldt terapi - trene i kulde med så få klær som du kan håndtere - kan starte fett tap, hvis det er gjort riktig." Selv om du gjør dusjen ned et par hakk kan det hjelpe - men til mer forskning er ferdig, er de mer prøvde og testede løsningene her en surer innsats.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar