Slik smiler du Oftere: 6 Babysteg for å forandre livet ditt for alltid

Stresset ut hele tiden, men ingen tid for en massasje? Lære å smile oftere kan hjelpe deg å miste stress og lede et mye bedre liv. Av Sarah Rogers

Smil og latter er kraftige naturkrefter. Når vi smiler og ler, frigjør kroppene endorfiner og dopamin-naturens følsomme kjemikalier. De forbedrer våre stemninger ved å gjøre oss til å føle seg roligere og lykkeligere. Hvis det får oss til å føle oss så gode, bør lære å smile mer ofte være et oppdrag for oss alle!

Generelt gir det oss mulighet til å takle stress, finne håp, samt se problemer i et nytt lys. Kraften til smil og latter bør aldri undervurderes, da det blir en negativ tanke eller et øyeblikk til noe med mulighet og positivitet.

Smil og latter lindrer stress

I går forlot jeg kontoret under stress og undersøkte dagens hendelser. Hva gikk bra? Hva var ferdig? Hvor kan jeg forbedre? På toppen av det løp jeg også gjennom listen over to-dos hjemme. Har vi matvarer? Er vasken gjort? Har jeg gjort kredittkortbetalingen?

Hodet mitt var nær klar til å eksplodere med den mentale listen jeg besattet over. Jeg antar at jeg hadde en kjempe på ansiktet mitt fordi jeg som kjører og så over til den lille gutten på moped ved siden av meg, var ansiktet hans uvurderlig. Han tok en titt på mitt seriøse uttrykk, og glared på meg med de mest oppriktige og strenge øynene.

Nå var det en så alvorlig rynke fra en fem år gammel. Jeg må ha hatt ganske utseende. Men det som skjedde, var perfekt, etter et øyeblikk av alvor satte han seg i et gigantisk smil og begynte å le.

Jeg kunne ikke hjelpe min reaksjon. Jeg smilte straks tilbake og fnittret til meg selv. Hans uskyldige smil var så ærlig og åpen at jeg ikke kunne hjelpe, men returnere lykken han uttrykte for meg. [Les: 12 trinn for å forandre livet ditt og finne din lykke]

Og se, jeg glemte hva jeg tenkte og bare følte meg lettere. Som Charles Dickens en gang skrev, "Det er ingenting i verden så uimotståelig smittsomt som latter og god humor", og dette barnet viste seg å være så iboende sant.

For barn kommer smil og latter som en annen natur. De dveler ikke på hva som skjedde eller skjedde, og ikke obsess over hva som skal komme. De lever hvert øyeblikk og stiller aldri spørsmål eller følelser. Denne lille fyren på mitt pendlehjem fra jobb satte meg rett. Jeg skjønte at jeg må slutte å scowling og husk å smile oftere. [Les: 25 minneverdige leksjoner for å perfeksjonere livet ditt]

Slik smiler oftere - Og leder et bedre liv

For noen mennesker, smiler og ler er nesten andre natur, de gjør det ofte og genuint. For andre blir det ikke så naturlig. Vi må gjøre ekstra innsats for å smile og le oftere.

Det er flere måter å gjøre dette på. Noen inkluderer å lage smilende signaler eller den gamle teknikken til å fakse den til du gjør det.

Nedenfor er en liste over seks teknikker for å begynne å smile og le på en mer konsistent basis og virkelig føle fordelene med et genuint godt smil.

# 1 Smil øyeblikket du våkner opp. Det første etter å våkne opp, før du kommer opp fra sengen, like etter at du har åpnet øynene dine, er ... SMILE! Dette kan høres for enkelt, men det smilende første tingen om morgenen pakker en flott punch.

Hvis du smiler øyeblikket du våkner, setter du tonen for resten av dagen. Du føles umiddelbart bedre om hva dagen har i butikken. Det hjelper deg å nærme dagens utfordringer med en positiv holdning. Det gjør også underverk for å hjelpe med morgendøsighet, som smilende får deg opp og beveger seg raskt! [Les: 15 måter å være noen som alltid sier "Jeg elsker livet mitt!"]

# 2 Praksis smiler mye. Når du trener smiler blir det lettere og lettere over tid å gjøre mer naturlig. Du trener mens du ser i speilet når du gjør deg klar for dagen din. Til slutt ser smilet ditt mindre tvunget eller anstrengt, og din selvtillitshimmel raketter når du automatisk smiler til en situasjon uten å måtte tenke for mye på svaret.

Når du trener smiler, begynner du å se ting i et mer positivt lys og til slutt rewire hjernen din for å se flere situasjoner fra et positivt perspektiv, mot en stressende eller negativ. Selv om det i begynnelsen føles litt tvunget og fakket, virker det fortsatt. Bare fortsett å trene! [Les: 16 ting som må gi opp for å ha et veldig godt liv]

# 3 Lag smileyder. For å få smilere oftere, kan du ikke bare trene i speilet, men du kan også lage tegn eller påminnelser om å smile. Fortell deg selv, du skal smile hver gang du åpner døren, se en hund eller en baby, drikk en kaffe eller gå en løp.

Velg hva du vil være ditt smilesignaler, men vær sant - hvis du gjør handlingen som er en del av en kø, så bør du smile! Velg enkle ting du vil huske og fortsette å smile. [Les: 12 enkle ting du gjør for å gjøre livet ditt mye verre]

# 4 Endre perspektivet ditt. Tenk glade tanker. Ærlig, det virker. Hvis du tenker glade og positive tanker, smiler du automatisk oftere!

Hvis du finner det vanskelig å ødelegge negativ tenkning eller en pessimistisk holdning, prøv å ta seksti sekunder for å forandre ditt perspektiv. Vær stille. Prøv å ikke gi inn i tankene som kjører rundt i hodet ditt, og la kroppen din bare slappe av i en fredelig tilstand.

Fri for stress, selvtillit, arbeidstidsfrister og oppgavelister, bare fokus på å la tankene dine være tomme. Det er bare seksti sekunder, men det fungerer for å få deg til å føle deg lettere. Endre ditt perspektiv for å gi mer positivitet i dagen.

Det er litt av en rask meditasjon for å rydde hodet og få deg tilbake på sporet for å tenke på en mer optimistisk måte, og med det kommer flere smiler og latter. [Les: 19 livs sitater å motivere deg til å lede et mye bedre liv]

# 5 Smil på alle. Du tror kanskje det høres latterlig ut, men smil på alle du ser. Bare smilende på hver person du kommer over på en dag, åpner muligheter til lykke og generelt trives godt om deg selv og livet ditt.

Hvis du møter øynene med noen på pendelen din til jobb, i stedet for å raskt se bort, få øyekontakt og smil på dem. Når du samhandler med kollegaer, smil. Selv om du står overfor en situasjon eller en person som gjør at du føler deg usikker, og du bestemmer deg for å være streng og smilende, tenk bare på en positiv ting om situasjonen og velg å smile.

Du vil umiddelbart føle deg lykkeligere når du velger å smile, og du får den andre personen til å føle seg bra også. Smiler er smittsom, så hvis du smiler til alle som du ser på en dag. De sender på et smil til noen andre som betyr at mange har gått på lykke. [Les: 20 livsstilsendringer å gjøre i 20-årene for et bedre liv]

# 6 Smil mye. Smil når du er glad, når du føler deg kjærlig, når du føler deg leken, og selv når du føler deg trist eller stresset. Smilende når du føler deg bra er enkel, da det er en naturlig reaksjon på å smile når du er glad.

Å leve ut av kjærlighet tar noen ganger litt mer mod, da vi kan føle seg sjenert eller flau. Men hvis du tenker på noen du bryr deg om, eller noe du virkelig elsker, bare smil. Vær takknemlig for at du har noen eller noe å være lidenskapelig om.

Ta en anelse fra den lille femåringen som satte meg rett, eller fra noen annen lykkelig liten og husk åpent smil og latter er en fantastisk mulighet til å slutte å stresse og føle større lykke. [Les: 11 enkle måter å inspirere folk rundt deg]

Integrering smil og latter inn i dagen din øker positiviteten din, reduserer stresset ditt, og gjør at du føler deg mer komfortabel i de fleste situasjoner.

Latter og smiler gir deg ikke bare leve et lykkeligere, sunnere, mindre stressende og lengre liv, det gjør også andre mennesker til å føle seg bra også. Å passere på et smil i stedet for en scowl er mye mer gunstig for deg selv og alle rundt deg.

[Les: 14 veldig raske stressbustere å lade opp tankene dine]

Å vite hvordan du smiler mer er kanskje ikke den andre naturen til oss alle, men det er absolutt ting vi kan gjøre for å få oss til å føle oss mer komfortable når vi deler et smil med dem rundt oss!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar