Slik lukter du godt og tiltrekker nesten alle du dypt ønske

Innholdsfortegnelse:

Slik lukter du godt og tiltrekker nesten alle du dypt ønske
Slik lukter du godt og tiltrekker nesten alle du dypt ønske

Video: Slik lukter du godt og tiltrekker nesten alle du dypt ønske

Video: Slik lukter du godt og tiltrekker nesten alle du dypt ønske
Video: Tappe ser på nrksuper.no [EDUCATIONAL] 2023, September
Anonim

Å vite hvordan du lukter bra er viktig hvis du ønsker å plukke noen opp. Slik sørger du for at du tiltrekker deg alle du liker gjennom duft alene.

Du kan bare ikke nekte at luktende bra er veldig viktig når du prøver å møte noen nye. Hvis du går inn i en date med kropps lukt eller andre ubehagelige aromaer som venter deg med hvert trinn, vil datoen din ikke like deg. Det er derfor du bør alltid vite hvordan du lukter bra.

Det kan bety forskjellen mellom en fantastisk dato eller en fryktelig. Plus, du er mer sannsynlig å få en andre dato hvis du går rundt luktende fint enn hvis du lukter forferdelig. Folk liker de som lukter hyggelig. Det gjør at de vil være rundt deg mer.

Men burde jeg ikke la mine naturlige feromoner komme gjennom?

Vi har alle hørt om feromoner og deres rolle i dating - og parring - men du kan ikke bare bli alt svett og la deg lukte motbydelig på en dato. Det er ikke hvordan feromoner jobber.

Du kan ikke bevisst lukte feromoner. De er noe du plukker opp på ubevisst, og du vil fortsatt plukke dem opp selv om den andre personen er doused i cologne eller parfyme. Det er noe hjernen din gjenkjenner selv om du ikke gjør det.

Når det blir sagt, vil hjernen din definitivt se det hvis noen lukter kroppens lukt, og det vil maskere enhver tiltrekning som feromonene jobber hardt for å skje. I sannhet er det bedre å lukte bra for noen som kan plukke den opp i stedet for å la de feromoner gjøre arbeidet. [Les: 17 aspekter av attraksjon som ikke har noe å gjøre med utseende]

Hvordan luktes godt og tiltrekker seg noen fra begynnelsen

Hvis du ser for å sørge for at din første date går bra eller til og med for å møte noen til potensielt dato mens du er ute en natt, vet du hvordan du lukter god vilje, vil du bare favorisere. Det vil hjelpe deg med å hente den spesielle personen og øke sjansene for at de blir tiltrukket av deg.

# 1 Hold deg ren. Dette burde være ganske opplagt, men du vil bli overrasket over hvor mange mennesker bare ikke har lyst på dusjing - selv når de går ut. Vanligvis er dette fordi de ikke tror de trenger etter en lang arbeidsdag. De har feil.

Selv om du har sittet i en cubicle hele dagen, skiller kroppen din fremdeles små mengder svette og lukt. Det kan legge opp og få deg til å lukte ganske uønsket. Dusj før du går ut, og dette vil gjøre at du lukter bedre med en gang. [Les: Smelling dårlig og 14 andre store svinger for jenter]

# 2 Deodorant er et must. Ikke glem dette. Alvor. Din armhule er full av svettekjertler og de er varme, fuktige omgivelser. Det betyr at de er perfekte for å fange bakterier og at bakterier er det som gir deg en fryktelig stank. Rett ut av dusjen, last opp på det slik at du unngår den ekle kroppen lukt.

# 3 Få en fin samling av cologne eller parfyme. Du trenger ikke å kjøpe super dyre ting for at det skal være effektivt. Men du vil unngå veldig billige ting. Kjøp noen mellomstore dufter og ha noen forskjellige alternativer. Dette gjør det lettere å bare spritz og gå.

# 4 Pass på at kologne eller parfyme blander seg godt med deg. Ikke alle dufter lukter det samme på huden din som i flasken. På grunn av dine egne feromoner blander duften med din naturlige duft og justerer litt på egen hånd.

For å teste hva det lukter før du går ut med det, spray det på håndleddene dine og la det sitte hele dagen. Ta en whiff etterpå, og hvis du fortsatt liker lukten, vil det fungere bra for deg. [Les: Hvordan velge den perfekte parfymen og lukte bra]

# 5 Ta hensyn til deres preferanser. Dette fungerer bare bare hvis du prøver å lukte bra for noen spesielt. Tenk på hva de liker og hva de ikke gjør. Du kjenner dem nå, og hvis de hater muskiske dufter, unngå dem. Hvis mannen din ikke er så glad i fruktige dufter, ikke bruk dem til å lukte godt.

# 6 Gni aldri duften i huden din. Mange mennesker får dette galt, og det kan ødelegge din Köln eller parfyme. Du er alltid ment å bare tørke duften og la den gå. Spray og la den gå. Gni det inn i huden din, forandrer kjemisk sminke av det, og det betyr at det lukter annerledes. Og annerledes er ikke alltid bra.

# 7 Unngå vill dufter. Du vet aldri hva folk skal like. Av den grunn, feil på siden av forsiktighet. Bruk enkle dufter som et stort flertall av folk ville elske. Hvis du har litt gal duft du personlig liker, lagre den til du vet at personen vil like den. [Les: 7 stinkende kroppsdeler som kan ødelegge flott sex]

# 8 Liker duften selv. Du kan ikke bare gå for dufter som du vet at de vil like, men du hater. Det er greit hvis du vet at en jente elsker noe rikere, søtere dufter, men hvis du hater det, så ikke bruk det. Jo mer du ikke liker en cologne eller parfyme, desto mindre sannsynlig er du å bruke den, og du vil risikere at du lukter dårlig eller skuespillet irritert fordi du ikke liker det.

# 9 Frisk opp hele kvelden. Tror ikke at en applikasjon av noen luktvarer er nok. Dette gjelder spesielt hvis du skal være ute og går fra bar til bar eller klubb til klubben. Og hvis det er dans? Du må reapply.

Bare vær oppmerksom på hvor mye du svetter og hvor lenge det har vært siden du sist brukte noe som kan bli kvitt stanken. Å holde seg frisk hele natten betyr reapplications.

# 10 Spray din bare hud i stedet for klærne dine. Mange mennesker vet ikke at de skal bruke colognes og parfymer direkte til huden deres. Realistisk bør du hoppe ut av dusjen og spritz deg selv før du legger på klær. Dette bidrar til å antennen de virkelige duftene ved å la det virke med huden din. Og du vil ikke risikere å fargelegge din skjorte. [Les: Slik sikrer du at du lukter godt over alt]

# 11 Bruk duftende såper og lotioner. Hvis du bare ikke er i cologne eller parfyme og de gir deg hodepine, velger de noen duftende såper og kremer. De er mye mer subtile og vil ikke gi deg en så åpenbar fin lukt, men de jobber fortsatt.

# 12 Hold det lys. Du vil aldri overdrive det. Å bruke for mye av en duft kan ofte være verre enn å ikke bruke det i det hele tatt. Husk at du blir vant til lukten veldig fort og ikke klar over at den er der. Gjenta aldri igjen før minst tre til fem timer har gått.

[Les: Lukter deilig og 8 andre ikke-seksuelle turneringer som vekker jenter øyeblikkelig]

Når det gjelder dating, må du virkelig vite hvordan du lukter bra for å øke sjansene dine for å lande den spesielle personen. Disse tipsene hjelper deg med å holde ting friskt og behagelig.

Anbefalt: