Hvordan smash din første sykling sportiv

Innholdsfortegnelse:

Hvordan smash din første sykling sportiv - øVELSER 2023
Hvordan smash din første sykling sportiv - øVELSER 2023
Anonim

Den sportive er syklistens versjon av maraton. Det finnes alle slags sykkelhendelser, fra å drive rundt hovedstaden med RideLondon til å reise til Frankrike for en smak av Tour de France med l'Etape du Tour.

Uansett hva du planlegger på to hjul, er en liten forberedelse utvilsomt et klokt trekk. Her er de tingene du trenger å vite før du tar på deg en sportslig.

Opplæring

Hvis du allerede har en betydelig sykling pendle hver dag, trenger du kanskje ikke så mye trening som du tror. Alle andre vil ønske å bygge opp til arrangementet ved å ta på noen turer på minst 25 miles uten å stoppe før de tar tak i en 100 kilometer rute.

Du trenger ikke å øve full lengde, men det er verdt å gjøre en eller to turer som når rundt to tredjedeler av totalen. Du kan stole på adrenalin fra den store anledningen til den siste tredje.

Speid ut ruten, spesielt når det gjelder de kuperte delene. Hvis du kan finne noen lignende klatrer å trene på under trening, desto bedre.

Ikke forsøm å prøve ut noen bratte downhills samt uphills. Du trenger god teknikk og erfaring for å svinge rundt bakoverbøyene i fart.

Prøv å trene i så stor gruppe som mulig for å bli vant til følelsen av å være i en pakke. Lokale sykkelklubber er en god innsats hvis du ikke har anskaffet en last av venner til å gjøre det sportive med.

ANBEFALT: Slik sykler du i en gruppe

Pass på at du raskt kan fikse et punktert dekk. Det er en ting som blir bremset ved å måtte håndtere en punktering, men det er en annen som har hendelsen din til slutt fordi du mangler ferdighetene til å gjøre og reparere.

Øv din ernæring også. Du trenger væsker, energi geler og snacks for å opprettholde en veldig lang tur, og det er best å sørge for at du finner ting som stemmer overens med deg for å unngå problemer med fordøyelsesproblemer på dagen og i saddene.

ANBEFALT: 10 spørsmål å spørre før du går inn i sykling

The Race

Klargjør alt ditt kit dagen før. Det siste du trenger er ekstra stress om morgenen når du prøver å lage starttid.

Det er ikke bare ditt tempo du burde være kjent med. På dagen bruker du samme kit og mat du bruker i trening eller pendle for å unngå ubehagelige overraskelser - enten det er chafing eller opprørt mage.

Du kan være komfortabel nok i salen på din daglige pendling til jobb, men du trenger litt spesialpute hvis du skal overleve en sportiv. Polstret shorts vil sørge for at de timene i salen ikke blir brukt i smerte. Og det kan være verdt å investere i noen skjærekrem, hvis chafing er en bekymring. Og chafing bør alltid være en bekymring.

Mange arrangementer tilbyr rides av ulike avstander på samme grunnrute, så gjør deg kjent med den valgte personen før du går av, slik at du ikke tar feil vei underveis.

Dobbel på flaskeburene, og få en skikkelig sykkeldrakt med lett tilgangslommer til snacks. Du vil ikke bli faffing om med glidelåser.

Du vil ha et par vannflasker innen rekkevidde gjennom hele arrangementet. Vann er vanligvis i rikelig forsyning langs ruten, men å ha å stoppe hver gang du tørster vil ødelegge din tid og hindre deg i å få en god rytme, noe som vil gjøre deg mer sliten i det lange løp.

Ikke start for fort. En sykkelcomputer kan hjelpe deg med å overvåke ditt tempo for å sikre at du holder fast i en hastighet du vet at du kan vedlikeholde.

Sykling i en gruppe eller direkte bak noen andre krever mindre energi enn å gå ut på egen hånd. Sett opp når du kan, og du vil føle fordelene de siste 10 milene eller så. Bare vær sikker på at du også tar svinget på forsiden.

Ikke vær overrasket over å se andre ryttere som treffer dekk ganske ofte. Det blir krasjer. Hvis du vet at disse er en vanlig fare, forbedrer du sjansene dine for ikke å bli med på gulvet eller båren.

Hvis du er i en gruppe, men du sliter med å fortsette, ikke løp deg i bakken, og prøv å opprettholde en urealistisk hastighet. Fra trening og andre turer, bør du allerede kjenne målet ditt eller hjertefrekvensen. Du har det bedre med å klare det enn å prøve å holde tritt med raskere ryttere.

Det er ment å være hyggelig. Bare fordi noen av folkene på arrangementet tror de presser på den gule trøyen på Le Tour, betyr det ikke at det ikke er ment å være morsomt. Ikke la obsessivene diktere hvordan du nærmer deg dagen.

ANBEFALT: Tim Dons Sykkel Effektivitetstips

Perfekt din pedalkraft

En ting som egentlig er nøkkelen til å sykle er pedaling. Du kan gjøre forbedringer på sykkelen ganske enkelt ved å raffinere teknikken din, som Tom Crampton, Wattbike Marketing Manager, forklarer:

ANBEFALT: Wattbike treningsøkter for å slå på treningen din

"Det koster kroppen mye mer å pedalere med dårlig teknikk. Det er ikke effektivt. Over tid vil du ikke være i stand til å opprettholde ditt tempo, eller klatre så fort, fordi kroppen din vil trette. "

"Den største feilen er å stemple på pedaler, legger mye innsats i den første nedslaget, men så glem den foten. Slå på, slå av, hele tiden. Sykkelen akselererer og senker deretter under denne prosessen. "

"For å hindre den decelerasjonen, koble hamstring musklene og skrape pedalen gjennom på bunnen. En stor kjøretur ned, en skrape på bunnen, og når du skraper den, bringer den neste pedalen over toppen for å starte kjøringen igjen. "

Wattbike trening sykler kan evaluere teknikken din og hjelpe deg å forbedre. For å lære mer og se hvilke treningsstudioer som har Wattbikes, gå til wattbike.com.

Populært emne