14 måter å vise en fyr du liker ham, og fortsatt være en tese

Du har øye på en fyr og vil fortelle ham at du liker ham, men vil ikke leke lett? Her er 14 måter å vise din hånd på, og beholde din drøm.

Så, du fant en fyr som interesserer deg. Han er varm, sexy og helt din type. Du føler at han også er interessert i deg, men når du gjør et trekk, slår han seg ned. Hva gikk galt?

Vel, for en, gutter elsker utfordringen. Når ting blir for enkle, har de en tendens til å miste interessen. Ifølge Matthew, en stolt spiller av spillet, "Jeg liker det ikke når jenter er for enkle. Jeg liker jakten, da det gjør det så mye mer verdt. "

Saken er, det er ikke bare spillerne som elsker jakten, men også gutter som aktivt søker en kvinne å være i et seriøst forhold til. Ifølge Brian, "Jeg trodde ikke at noe skulle skje mellom meg og min nåværende kjæreste, det vil si, til hun slått på sjarmen, spilte spillet og plaget meg til innsending. Jeg kunne ikke motstå henne. "[Les: Den hemmelige kunsten å tiltrekke gutta på en måte som de ikke kan motstå]

Sjarm og drøm: Slik viser du en fyr du liker ham mens du er en drille

Målet er å få ham til å gå gaga for deg. Du vil plage ham til et punkt der han ikke kan slutte å tenke på deg. Det er mange måter å gjøre dette på; alt som trengs, er litt selvbetjening fra din side, litt øvelse og voila - du vil definitivt snagge mannen du har øye på. Selv om disse tipsene ikke gjelder for alle gutta, gjelder de sikkert for de fleste. Her er 14 måter å vise en fyr du liker ham og fortsatt være en drille.

# 1 Bruk ordene dine. Sitter pent og ser ut som en prinsesse, er det ikke nok. Du må forstærke flirten hvis du vil ha den gjennom den tykke skallen som du er interessert i. Ikke gå for langt unna det kjente og hold deg til det grunnleggende, for eksempel, "Hvordan ser det nye hårklippet ditt ut?" Eller "Leter ut som at Crossfit-treningsmedlemskapet lønner seg, du er sexy dyr." [Les: 25 typer komplimenter for gutter de aldri vil glemme]

# 2 Bruk øyekontakt. Han vil sørge for å gi ham beskjed om at han liker ham, samtidig som han opprettholder drømmestatus. Det er bare noe om å se på en mann rett i øyet, og avverge blikket ditt som vil få ham til å virke opp i en frenesi. Gjør dette et par ganger ... til han får hinten.

# 3 Rør lett på ham. Neste gang du har en samtale med ham, injiserer du litt fysisk kontakt i blandingen. Alt fra lett strøk hånden hans til å forsiktig slå armen mens du ler på hans vitser, vil signalisere din interesse. Hvis du ikke er redd for å være mer fremover, er å spille footsie med ham et annet alternativ. [Les: Hvordan lage en fyr kåt bare ved å sitte ved siden av ham]

# 4 Vis ut dine eiendeler. Sørg for å gjøre en innsats for ham neste gang du er ute. Ta initiativ til å sette på noe sexy og se ditt beste ut. Hvis du har flotte ben, ikke en kjole som viser dem. Hvis du har store bryster, bruk en V-hals topp. Uansett hva du har på deg, vær sikker på at du ikke ser ut som en slus. Når han komplimenterer deg, sier du noe, "Jeg er glad for at du liker det du ser."

# 5 Skum på hans vitser. Menn elsker å føle seg spesiell, så neste gang han spretter en vits, vær sikker på å le. Når han vet at du setter pris på hans humor, vil du tjene bonuspoeng i sin bok.

# 6 Gjør ham spesiell. Heng med på hvert eneste ord og få ham til å føle at han er den eneste i rommet. Pass på å komplimentere ham og øke hans ego. Han vil sette pris på innsatsen du lager på hans vegne. Når du lykkes med å få en mann til å føle seg spesiell, er du klar.

# 7 Aktuelt interessert. Menn elsker det når du viser interesse for dem. Fra å spørre ham om hans prestasjoner, for å la ham vite at du er glad i å plukke opp hobbyene hans, blir han slått av når du er ferdig med å spørre ham alt du trenger å vite om hans liker og misliker. Husk å ikke forhøre ham, men still spørsmålene på en morsom og interessant måte. [Les: Slik forfører du en fyr som ikke er din ennå]

# 8 Bruk teknologi. Den vakre tingen om teknologi er at du kan holde ham oppmerksom på din tilstedeværelse, selv når du er fra hverandre. Hvis det brukes riktig, vil alt fra teksting til sosiale medier virke til din fordel. For eksempel pokker ham og likte hans innlegg på sosiale medier er en enkel måte å få oppmerksomheten på. Når det gjelder teksting, bare skyte ham noe enkelt som: "Hadde en flott tid i går kveld, og kan ikke vente å gjøre det igjen."

# 9 Ikke flørt med andre. Ingen liker konkurranse. Noen kan si at ved å gjøre en mann sjalu, vil han vise mer interesse for deg, men det er absolutt ikke tilfelle, spesielt hvis han har andre muligheter å velge mellom. Spill det trygt, og flør ikke med noen andre neste gang du er med ham. Men vær sikker på ikke å overdrive det ved å komme av som desperat.

# 10 Tørk ham. Injiser litt humor i din neste samtale ved å plage ham. Men husk at gutter er sensitive vesener, og det er ingen vende tilbake når du blåser hans ego. Unn deg en lekfull drilling, men vær ikke grusom.

# 11 La ham få vite at du er tilgjengelig. La ham vite at du er interessert i å tilbringe tid med ham uten å være for fremover. Hvis han er interessert, vil han hente opp de hintene du slipper. For eksempel kan du si: "Jeg elsker oppstillingen på Cluny Park musikkfestival skjer i helgen, men ingen jeg kjenner, er ivrig etter å dra dit med meg." Hvis han liker deg, vil han spørre deg ute. [Les: 9 lurefulle og morsomme måter å få en fyr til å spørre deg om]

# 12 Vær trygg. En annen måte å vise en fyr på som du liker ham, og fortsatt være en strid er å utvise tillit. Menn elsker selvsikker kvinner, da det forsterker sexklagen din. Det vil få ham til å ønske deg mer. Vil du heller danse en trygg mann eller en mousy en? Det samme gjelder for kvinner.

# 13 Vis interesse for det han liker. Vanligvis folk liker å tilbringe tid med andre som liker å gjøre de samme tingene som dem. Thatâ € ™ s hvorfor yogis gruppe sammen, turgåere tilbringer tid sammen, og drinkers hodet ut binge drikker sammen. Når du blir kjent med ham, foreslår du at du vil prøve noen av tingene han liker å gjøre. For eksempel, hvis han elsker fjellklatring, antyd at du alltid har ønsket å gi det en tur. Spør ham spørsmål om sporten, og før du vet det, inviterer han deg til å vise deg tauene.

# 14 Bli fysisk. Når du har skaffet deg en dato med ham, får du fysisk, men ikke gå helt. Du vil at han skal vite at du er interessert, mens du holder en form for mysterium og lengsel i spill. Noen gutter kan kalle denne blåballingen, men hei, du vil at han kommer tilbake for mer.

I motsetning til hva denne listen kan tyde på, er gutter ikke komplekse skapninger. Det er ingen lesing mellom linjene når det gjelder dem. Hvis du liker ham, skal du bare bevise det til ham.

[Les: 30 subtile, åpenbare og seksuelle flørtende tips som vil fungere hver eneste gang]

Enten det er ved å vise interesse for det han liker eller vise frem sine eiendeler, er det enklere å tenke på en mann mens han fortsatt er en drilleri enn du tror. Tommelfingerregelen er å aldri gi det hele bort på en gang. Lead ham på, og du vil koble ham når tiden er riktig.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar