Hvordan vise en jente du liker henne: 12 Subtile Moves å vinne henne over

Innholdsfortegnelse:

Hvordan vise en jente du liker henne: 12 Subtile Moves å vinne henne over
Hvordan vise en jente du liker henne: 12 Subtile Moves å vinne henne over
Anonim

Hvis du sitter i hjørnet, stirrer obsessivt og drar på din forelskelse, avslutte det! Det er på tide at du lærer å vise en jente du liker henne.

Å likte noen er mye arbeid, jeg burde vite. Alle timene du bruker, tenker på dem, dagdrømmer om at dere er to sammen, setter dem forsiktig på sosiale medier - timene flyr bare av. Men det er på tide å flytte forbi dette … og i dag er dagen. Eller ellers vil du ende opp som meg, stille og ha en forelskelse på den samme fyren i åtte år - jeg vet, du bare cringed.

Hvordan vise en jente du liker henne - 12 ting du trenger å vite

Så følg ikke ned min vei for aldri å ta et trekk. Hvis du ikke begynner å vise henne hvordan du føler deg nå, vil det aldri skje. Du trenger ikke å hoppe ut av et fly med navnet sitt skrevet på din fallskjerm for å vise at du liker henne.

Du kan være mer subtil, og likevel like effektiv. Sannsynligvis enda mer effektiv - fallskjermtingen er litt tøff. Hvis du vil at hun skal reagere, må du vise henne at du er interessert. Her er noen tips for hvordan du viser en jente du liker henne.

# 1 Gå sakte. Du vil kanskje at hun skal se at du er interessert i henne, noe som er bra, men du trenger ikke å se desperat mens du gjør det.

Faktisk, hvis du ser desperat, vil hun legge merke til - vi oppdager alltid når en fyr prøver for hardt. Så, spill det kult og gå sakte. Det er ingen rush. Det vil nok kjøre hennes nøtter som du ikke beveger deg raskere, noe som er en god reaksjon. [Les: 15 kroppsspråkstilstander en jente gir bort hvis hun liker deg]

# 2 Ta ladet. Vi vil ha gutter som er hyggelige og respektfulle, men vi vil ha gutter som kan ta ansvaret i en situasjon. Hvis vi ikke er sikre på noe, ta det første skrittet i å ta en beslutning.

I stedet for å spørre, velg tid og dag for datoen og se hennes reaksjon. Kvinner som gutter som prøver å få det de vil ha. Så, tar ansvar er en av de beste tingene du kan gjøre når du lærer å vise en jente du liker henne.

# 3 Vær flørtende. Vær flørtende! Flørt ansiktet ditt! Flørting er så morsomt, og det er en fin måte å se hvordan kjemi er mellom dere to. Ikke vær sjenert for å plage og være leken med henne. Flørting er det som skaper forskjellen mellom en venn og en fyr som hun er interessert i. Så flørt veien til hjertet hennes. [Les: Hvordan jentene flirter - 15 tegn på at hun er mer enn bare fin]

# 4 Du kan bli omhyggelig. Nå, ikke slå på henne og prøv å slikke ansiktet hennes. Du må se hvor hennes komfortsone er og hvor barrierer er. Så kan du klemme henne, ta på armen, pusse håret ut av ansiktet hennes - gjør disse subtile handlinger og se hennes reaksjon.

Da kan du sakte opp det sakte. Men bli ikke en av de gutta som prøver å presse seg på en jente - det er skummelt. [Les: Hvordan berøre en jente på en date og få henne til å ønske deg]

# 5 Aktivt lytt. Dette er et veldig viktig tips hvis du vil vite hvordan du viser en jente du liker henne. Hva er meningen med å prøve å være med noen hvis du ikke kan stå og lytte til dem? Det er ikke et godt tegn.

I tillegg vil vi ha en fyr som faktisk lytter til oss når vi snakker. Så, når hun snakker, hører faktisk på henne. Hvis du ikke ser ut til å høre på henne når hun snakker, går du etter feil jente.

# 6 Vær oppmerksom på detaljene. Du tror nok ikke at jenter legger merke til dette, men det gjør vi. Når en fyr jeg kjenner, husker noen små detaljer fra en av våre samtaler, husker jeg det. [Les: Hvordan imponere en jente - 15 atypiske hemmeligheter du trenger å vite]

På toppen av det er jeg også veldig imponert, og jeg merker at han har lyttet. I tillegg kan detaljene du husker komme til nytte når du må kjøpe henne en bursdagsgave, eller når du trenger å komme opp med en datidé.

# 7 Spill ikke vennen. Hvis du ikke vil være venn med henne, ikke late som om. Hvis du vil vite hvordan du viser en jente du liker henne, er det ikke sikkert å spille en venn. Det er ikke ekte og du ser ut som et kryp. I tillegg kommer du til ende i den ikke-eksisterende "vennssonen" som folk snakker om. Dette bringer meg til mitt neste punkt. [Les: Hvordan unngå vennsonen og få en jente til å ønske deg]

# 8 Spør henne om en dato. Vel, dette er mer grei sikkert. Hvis du spør henne ut på en dato, viser dette tydelig at du er interessert i henne som mer enn en venn. Det trenger ikke å være litt ekstravagant, det kan bare være en tur på stranden eller kaffe. Poenget er at du gjør det klart at du er interessert i henne. [Les: En gentleman's guide til vellykket spør en jente ut]

# 9 Vet når du skal trekke tilbake. Hvis dine trekk ikke får noen positiv tilbakemelding, må du gå av. Det verste du kan gjøre er å være for pushy, og så vil du skremme henne bort. Så, hvis du ser henne gå tilbake, ta en pause og gå sakte. Jenter vil ikke bli presset av gutta. De trenger tid til å utvikle følelser, etc. [Les: 10 klare tegn du trenger å ta av når du forfølger en jente]

# 10 Vær spontan. Har du ikke sett alle disse flippene? Sannsynligvis ikke fordi du er en fyr.Så, jeg kommer til å spare deg litt tid og ta deg opp til fart. Jenter som spontane gutter. Gutter som er kreative og overrasker oss - det er billetten.

Så du kan tilfeldigvis ringe henne opp og si at du har to billetter til akvariet eller til en nylig utgitt film. Point er, hun forventer ikke det. [Les: Hvordan fortelle en jente du liker henne og ikke komme over skumle]

# 11 Vær snill. Ja, jeg vet at dette høres litt barnslig ut, men egentlig, vær snill. Du trenger ikke å kysse hennes røv og dusjer henne med komplimenter, men respekt går langt.

Hvis du skjønner at du ikke kan være veldig snill mot henne, så kanskje du egentlig ikke liker henne så mye som du tror du gjør. Kanskje du bare vil gjøre med henne, noe som er greit, men prøv ikke å være noe mer med henne.

# 12 Betal for en middag hver nå og da. Jeg vet i dag det er en sjelden ting om menn betaler for regningen, men det skiller deg fra å være en venn og noen som er interessert.

Nå må du ikke betale for alt, faktisk foreslår jeg sterkt at du ikke gjør det. Men å betale for hennes filmbillett eller kjøpe henne kaffe viser at du er interessert i henne som mer enn en venn. Det er en liten investering å vise henne hva du tenker på forholdet.

[Les: Hvordan lage en jente som deg uten å spørre henne selv]

Du ville vite hvordan du skal vise en jente du liker henne, ikke sant? Nå vet du hva du må gjøre, så jeg vil ikke høre noen unnskyldninger. Bare bruk disse tipsene, og hun vil få det ganske fort.

Populært emne