12 Virkelige søte måter å vise en jente hvor mye du elsker henne

Innholdsfortegnelse:

12 Virkelige søte måter å vise en jente hvor mye du elsker henne
12 Virkelige søte måter å vise en jente hvor mye du elsker henne
Anonim

Hvis du virkelig elsker en jente og vil at hun skal vite hvor mye du bryr deg om henne, noen ganger, alt du trenger å gjøre er å forstå hennes behov og være der for henne.

Det kommer en tid da du endelig innser at jenta som står rett foran deg, viser seg å være jenta du er ment å være med. Det er når du vet når det er kjærlighet; Men å vite det og vise det er to veldig forskjellige ting.

Når du vet at du er forelsket, kan noe skje. Du kan enten kjøre bølgene og la deg gå med å vise den personen hvor mye du elsker dem, eller du kan fryse opp fordi du ikke har noen anelse om hva som kommer neste gang.

Prosessen skjer forskjellig for alle, men en ting er sikkert: du vil ikke miste henne. For å holde henne, må du imidlertid vise henne hvordan du virkelig føler. Men hvordan gjør du det? Er det et mønster du må følge? Er det regler? Les videre for å finne ut. [Les: Den riktige måten å fortelle en jente du elsker henne uten å miste henne]

Hvordan uttrykker folk vanligvis kjærlighet til deres partner?

For å begynne, la oss diskutere generelle uttrykk for kjærlighet. Hvordan du uttrykker din hengivenhet, avhenger av hvordan forholdet ditt starter, og om du er den typen person som følger tradisjonelle mønstre i relasjoner. For å gi deg et utgangspunkt, her er noen eksempler:

# 1 Ved å gi gaver. Det kan virke som om du kjøper kjærlighet, men det er ikke alltid tilfelle. Langt før datingen ble et komplisert konsept, var menn opptatt av å gi sine utvalgte kompiser gaver som kjøtt til deres hjem eller et trofé fra en jakt. Etter hvert som tiden gikk, forblev begrepet gavegave intakt, det vil si dowry, dyre gaver fra suitors og betaler for datoer. Å gi gaver er en måte å vise at du er villig til å gå utover for den personen du elsker.

# 2 Ved å gjøre gal eller overdreven stunts. Det er vanskelig å tro at en av de største fiktive kjærlighetshandlinger i verden endte med to døde hovedpersoner * Jeg ser på deg Shakespeare *, men dette pleide å skje. Menn ville engasjere seg i dueller for å vinne en kvinnes hjerte. Noen reiste lange avstander bare for retten en kvinne de bare var hørt av. Noen tiltalte selv å kidnappe â € er â € œelopeâ € bare for å være med sin en sanne kjærlighet.

Søken etter kjærlighet var ikke så lett som å bruke Tinder. Det var mye vanskeligere å gjøre, men mye enklere å bevise når du oppnådde målet ditt. I dag ser vi fortsatt hele sangen og danser av folk som kjører gjennom flyplasser eller synger foran store folkemengder eller ansetter store folkemengder for å danse for dem. Tross alt, jo større stunt, desto større er utbetalingen som regel. [Les: 10 forskjellige måter å si "Jeg elsker deg" uten å si et ord]

# 3 Ved å jobbe hardt med forholdet ditt på lang sikt. Tradisjoner i langsiktige kulturer pleide å kreve at menn skulle tilbringe år som hevdet jentene av drømmene sine. Det var ikke som prosessen de fleste er vant til, for eksempel å gå på tre datoer eller vente til du føler en gnist. Deretter måtte du vente selv om du allerede var forelsket. I disse dager er ventetiden litt kortere, men ideen er fortsatt der: du trenger mer tid til å bevise at du er seriøs om forholdet og bevise at du kan stole på.

Heldigvis er det ikke de eneste måtene du kan vise hvor mye du elsker jenta din. Enten du velger metodene som er nevnt ovenfor for å vise kjærligheten, må du fortsatt holde fast i det som er veldig viktig: Å være åpen og ærlig om hvordan du virkelig føler.

Hvordan uttrykke din kjærlighet til jenta din

Vi har gått over hvordan kjærligheten har blitt uttrykt tradisjonelt - hva med surefire måter å uttrykke kjærlighet til den du er med nå? Disse 12 metodene er sikker på å demonstrere din tilbedelse.

# 1 Vær så nær som mulig. Har du noen gang lagt merke til at de fleste er opptatt av å tilbringe tid sammen med sine partnere? Langdistanseforhold kalles "dødens kyss" for en grunn: fordi nærhet er berusende og fremmer dypere forbindelser. Tilbring mer tid sammen med jenta din, og hold deg alltid fysisk nær ved å holde hånden eller sette armen rundt henne. [Les: 20 måter å gjøre jenta utrolig glad]

# 2 Berør henne. Det kan høres ut som en merkelig måte å vise hvor mye du elsker en person, men det er egentlig den mest primære måten å gjøre det på. Bortsett fra å holde hendene, kan du også få jenta til å føle seg elsket ved å kramme henne hele tiden eller ved å berøre ansiktet, skuldrene, armene og ryggen. Det er beroligende og viser henne du er ikke redd for å være intim med henne.

# 3 Kommuniser. Hvis du har problemer med å uttrykke deg selv gjennom dine handlinger, kan du også uttrykke deg selv ved å bruke ord. Ingen behov for poetiske taler eller rom-com linjer. Bare fortell jenta hvorfor du elsker henne. Kom forberedt med en liste hvis du er spesielt nervøs.

# 4 Spoil henne. Noen ganger må du gå utover for å vise noen du bryr deg om. Vi ber ikke om å tømme bankkontoen din. Gjør bare noe som krever litt mer innsats enn hva partneren din pleide å. Du kan spare på en stor date eller til og med en gave som hun har sett på lenge, eller komme opp med en billig, men ekstravagant piknik. Bare vær sikker på at du ikke glemmer flere viktige utgifter som regninger, besparelser og matkostnader.[Les: Hvordan lage en jente som deg selv før du spør henne ut]

# 5 Legg merke til de små tingene hun gjør. Bekreft de små tingene kjæresten din gjør nå og da. Kanskje nesen hennes sniker seg på en bedårende måte, eller hun kontrollerer hele tiden for å være sikker på at du er okay. Fortell henne at du elsker disse tingene om henne. På den måten vil hun vite at du elsker og legger merke til de små tingene også.

# 6 Si takk. Kjærlighet er ikke bare å fortelle din partner hvordan hjertet ditt føles. Det er også om å være der for henne og sette pris på hennes tilstedeværelse i livet ditt. Vær takknemlig for hennes kjærlighet og vis henne ved å si "Takk". Høringen som føles like bra som en "Jeg elsker deg." [Les: 16 måter å vise din takknemlighet for noen du elsker]

# 7 Redde henne. Når hun føler seg nede eller hvis hun har et problem, bevise at du bryr deg ved å gjøre sitt beste for å hjelpe henne ut. Selv om det er et enkelt behov som at bilen hennes går tom for gass eller får riper når hun reiser, bryr seg og redder henne.

# 8 Gjør noe hun kan gjøre for seg selv. Kjæresten din er sannsynligvis en fantastisk person som kan gi Wonder Woman et løp for pengene sine, men tar deg tid til å gjøre noe lite - noe hun kan gjøre på egenhånd - viser at du elsker og setter pris på henne. Kjør til dagligvarebutikken for å få henne tamponger når det er nesten tid for tante Flo å besøke. Ta med kaffen før hun må gå på jobb. Det trenger ikke å være en stor gest. Det trenger bare å være noe som viser henne du er villig til å hjelpe henne med alt hun trenger.

# 9 Beskytt henne. Kvinner donâ € ™ t trenge å være beskyttet, men i et forhold bør du beskytte hverandre. Gjør din del ved å være der for henne når noen prøver å såre henne. Enten det er fysisk eller emosjonelt, gjør ditt beste for å forsvare henne. Hvis hun føler at hun ikke trenger deg til å kjempe for sine kamper for henne, bare la henne få vite at du har henne tilbake, og hun vil vite at du alltid vil være der for henne. [Les: 14 små måter å få kvinnen til å føle seg spesiell og elsket]

# 10 Live i sin verden. Ikke hold deg unna henne liv og interesser. Tilbring tid med venner og familie selv når hun ikke er der. Se på jobben hennes en stund, eller tilbringe en dag med henne å gjøre sin favoritthobby. Å dele livet ditt er en av nøklene til varig lykke i et forhold, da det viser hvor mye du bryr deg.

# 11 Vis henne din verden. Sørg for at hun føler seg velkommen til å gjøre det samme for deg. Introduser henne til dine venner og familie. Fortell henne alt om dine interesser og hobbyer. Når hun ser hvor mye du vil at hun skal være en del av livet ditt, vil hun være mer enn villig til å fordype seg selv i din verden.

# 12 Si at du elsker henne med overbevisning. Betyr det med hele ditt hjerte fordi hun vil vite om det ikke er sant. Hvis du føler et overveldende rush av hengivenhet mot henne, si det uten tvil eller tøft.

[Les: 25 tegn på at en fyr virkelig elsker jenta selv om han ikke sier det høyt]

Å vise kjærlighet er ganske enkelt når du får tak i det. Selv om det kan virke skremmende i begynnelsen, med litt tid og praksis, vil du være en pro som viser * og forteller * jenta din hvor mye hun betyr for deg. Bare skjønner at det ikke er noe å holde tilbake når du føler det i hjertet ditt at du er forelsket.

Populært emne