Hør opp, damer! Slik barberer du ditt publige område

Det kan hende du tror at barbering av kjønnsområdet ditt ville være ganske enkelt, men det er det ikke. Her er alle tingene kvinner burde vite om hvordan man barberer der nede.

Det bør være en enkel prosess. Du ville tro at du ville være i stand til å barbere ditt pubic område akkurat som du er i stand til å barbere noe annet sted på kroppen din. Men den logikken er bare så feil for så mange forskjellige grunner, det første er at din pubic-regionen er ekstra følsom sammenlignet med andre steder.

Noen mennesker har kanskje vært heldige og hadde sin mor, moster eller eldre søster, forkynne dem alle de skitne detaljene. Jeg, derimot, måtte finne ut alle ins og outs av hvordan jeg barberer kjønnsområdet mitt alene. Å si at jeg gikk gjennom en prøveperiode og feilperiode ville være en underdrivelse.

Hva alle kvinner bør vite om barbering av deres kjønnsområde

Det er egentlig ikke rakettvitenskap, men det er heller ikke sunn fornuft. Det var et mangfold av forskjellige ting jeg måtte finne ut på egen hånd før jeg fikk det akkurat. For å redde deg fra all stresset, har jeg samlet all min kunnskap sammen og oppsummert de beste tingene kvinner burde vite om hvordan man barberer sitt kjønnsområde. Forhåpentligvis kan du omgå noen av de problemene jeg har opplevd.

# 1 Damp området i en varm dusj først. For å gjøre det så smertefritt og enkelt som mulig, vil du dampe området i minst 5 minutter før du starter. Dette myker håret og omkringliggende hud, noe som gjør det lettere å få en nærmere barbering samtidig som den blir mindre smertefull.

Du kan dampe den ved å bare stå i varmtvannet i dusjen mens du shampooer, vasker kroppen din og gjør hva som helst, det er det du gjør i dusjen. Jo lenger du damper det, jo mykere blir håret.

# 2 Exfoliating hjelper mye. Når du er ferdig å dampe området, exfoliere det lett før du begynner barbering. Du kan gjøre dette med en vaskeklut, en loofa eller en eksfolierende kroppsvask som du kan ha på hånden.

Exfoliating området blir kvitt død hud som kan hindre at barberhøvelen glir jevnt over hudens overflate. Det bringer også barberhøyden nærmere overflaten, slik at den kutter håret så tett som mulig, noe som resulterer i langvarig barbering. [Les: Hvordan du ser bra ut i sengen når mannen kommer over]

# 3 Bruk en god barberhøvel. Med god mener jeg ny og skarp. Å bruke en gammel barberhøvel eller en sprø gammel barberhøvel kommer bare til å gi deg flere problemer. For det første kommer en kjedelig barberhøvel ikke til å kutte hårene av veldig rent. Dette betyr at det vil være mye riving involvert i barberingen, noe som kan forårsake irritasjon. Gamle barbermaskiner har også en tendens til å ha små biter av rustet metall på dem, noe som faktisk kan gjøre veldig små kutt på huden din. Au!

# 4 Området må være rent. Siden razors er skarpe og noen ganger kan føre til kutt, vil du sørge for at hele området har blitt renset grundig. Du vil ikke ha noen små kutt for å bli smittet og føre til større problemer, gjør du?

For dette vil du bruke en såpe som er spesielt formulert for det området av kroppen din for å sikre at du ikke kaster av kroppens naturlige pH-balanse. En ubalansert kjønnsregion er et avlsmiljø for bakterier. [Les: Hvordan få skjeden din til å lukte godt og smake enda bedre]

# 5 Barberkrem / gel er et must. Bruk aldri en barberhøvel direkte på huden din. Selv om det kan se ut som om det virker ganske bra, vil det være sannsynlig at barbering uten barberkrem forårsake alvorlig barberkniv. De fleste geler og kremer er også utformet slik at de bidrar til å heve hårene fra huden din slik at du får en enda nærmere barbering. Noen er til og med laget spesielt for sensitiv hud, noe som kan være et godt valg for skjønnhetsområdet.

# 6 Trim det på forhånd. Hvis dette er første gang du barberer dette området, eller hvis du ikke har gjort det på en veldig lang tid, må du trimme håret først. Hvis håret er for langt, kommer det til å komplisere ytterligere. For en, kan noen lengre hår bli fanget i barberhøvelen og bli trukket * ouch! * Og det kan føre til at du må gå over det samme området flere ganger, noe som kan føre til barberhud og annen hudirritasjon. Så gjør deg selv en tjeneste og ta noen saks til den før du barberer. [Les: Trim, barbere eller naturlig: Den virkelige poengsummen på bushen]

# 7 Razor brenner er nesten uunngåelig, men kremer kan hjelpe. Alle kommer sannsynligvis til å få noen form for barberhøvel, uansett hvor forsiktig de er. Heldigvis er det mange kremer der ute som er laget for å redusere effekten av barberknivbrenner. Du bør bruke disse når du kommer ut av dusjen og har tørket av området. Noen mindre stikkende når du først bruker disse kremer kan forekomme, men dette bør avta innen noen få sekunder. [Les: Hvorfor bør du ikke skamme seg for det du gjør for skjønnhet]

# 8 Ikke trykk for hardt eller barber for fort. Å skyve barbermaskinen ned veldig hardt, vil ikke hjelpe deg med å få en nærmere barbering. Faktisk kan det faktisk bare forårsake mer irritasjon i huden din. Razors er ment å gjøre jobben sin med veldig lett trykk.

Du vil heller ikke flytte barberhøvelen over huden din for fort. Hvis du går for fort, vil barbermaskinen ikke få en sjanse til å barbere alle hårene i banen. Går tregere vil sikre at mer hår blir tatt av i en enkelt sveipe, så du trenger ikke å passere over samme sted igjen og igjen.

# 9 Trekk huden din stramt. For å få mest mulig ut av barberingen, vil du ønske å trekke deg huden stramt. Dette sikrer at du får en nær barbering som varer mye lenger.

# 10 Du kan ikke gjøre det hver dag. Ikke prøv deg. VÆR SÅ SNILL. Hvis du barberer hver dag, går du i utgangspunktet bare over bar hud med en barberhøvel. Dette vil ikke føles veldig bra, og kan føre til alvorlig barberkniv. [Les: Hvordan føle seg sexy og ønskelig hele tiden]

# 11 Barbering er ikke for alle. Noen mennesker kan bare ikke barbere seg. Deres hud er superfølsom og de har i utgangspunktet barberhøvel hele tiden, selv når de bare barberer en gang i uken. Mitt råd for disse menneskene er å finne en alternativ form for hårfjerning. Voksing, laserbehandling, eller til og med hårfjerningskrem kan være gode alternativer.

[Les: Hjemme bikini voksing - Tips og triks for førstegangstimer]

Hvis du ønsker å bli kvitt det uønskede kjønnshåret, må du ta hensyn til de ovennevnte tipsene på forhånd. Alle kvinner bør kjenne disse svært viktige tingene om hvordan du barberer ditt kjønnsområde for den nærmeste, jevnste barberingen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar