Slik barberer du: De 7 største spørsmålene du har svart

Innholdsfortegnelse:

Slik barberer du: De 7 største spørsmålene du har svart - STIL 2023
Slik barberer du: De 7 største spørsmålene du har svart - STIL 2023
Anonim

Ligner ditt bad den blodsugede scenen fra The Shining etter at du har gått på jobb på stubben din? Med hjelp av barberende supremo Andrew Cannon fra Londons Ruffians Barbers, må morgenskjæringen din ikke lenger være en smerte i nakken …

Hvordan vet jeg om barbermaskinen er skarp nok?

Svar: Hvis du må spørre, er det sannsynligvis ikke. "Moderne barberkniver er ikke laget for å vare mer enn noen få barberinger," sier Cannon. Han anbefaler å kaste deg hver 2. til fem dager.

Løsning: Abonner på Shavekit (shavekit.com) for å få kvalitet razors levert til døren din for bare £ 6,95 per måned.

Er det noen måte å holde dem skarpere i lengre tid?

Svar: Vanligvis barberer regelmessig barbering av bladets levetid. "Lysstubbe er mindre sannsynlig å trekke over bladet," sier Cannon. "Det betyr mindre skade på kanten."

Løsning: Hvis du har mer enn en dags verdi for stubbe, holder en en-over med Gillette's Proglide skjegg trimmer (£ 21, boots.com) razoren nøklerfri.

Kan jeg få anstendig resultater med en elektrisk barbermaskin?

Svar: "Ja, selv om det ikke vil være så nært," sier Cannon. "Våt barbering er best for de fleste, men elektriske barbermaskiner er gode hvis skjegghårene ikke alle vokser i samme retning, slik at du ikke ender med å barbere seg mot kornet."

Løsning: Med fire kniver som tilbyr 40.000 kuttebevegelser per minutt, tilbyr Braun's Series 9-barbermaskinen (£ 199, eglobalcentral.co.uk) en hudtett barbering uten brenning.

Jeg får en nærmere barbering som går mot kornet. Er det verdt det?

Svar: Vær advart: glatthet kommer til en pris. "Det er mer sannsynlig å gi deg irritasjon og inngrodd hår," sier Cannon. I stedet begynner du med kornet, så ferdig over det, for en nær barbering uten risiko.

Løsning: Et kutte-halsblad gir den mykeste huden, men en dobbeltskåret barberkniv, som Edwin Jagger's Sheffield-stålversjon (£ 34, theenglishshavingcompany.com) er et mindre arterierisikoalternativ.

Hvordan skal jeg forberede ansiktet mitt?

Svar: Ikke bare dykk inn med barberhøvelen. "Du må fjerne forurensninger og død hud, og løsne håret," sier Cannon. "En god skrubbe forbereder stubben din, så du barberer helt ned til basen av håret."

Løsning:Ruffians Daily Facial Scrub (£ 9.95, ruffians.co.uk) exfoliates huden din og myker stubbhår, men er mild nok til å bruke hver dag.

Hvordan kan jeg forhindre barberhøvel å brenne?

Svar: Vask som ovenfor, og barber deretter med varmt vann for å holde børster mykt. "Bruk alltid en skarp barberhøvel og rengjør den mellom slag," sier Cannon. Dash på kaldt vann etterpå for å lukke porene og tørke i stedet for å gni.

Løsning:Påfør en fuktighetskrem etter barbering, som Bulldogs Sensitive Aftershave Balm (£ 5, meetthebulldog.com), men vær forsiktig. Jo mindre du berører huden din, desto bedre.

Er barberkrem bedre enn skum?

Svar: "Barberingsskum forsøker å replikere effekten av en barberkrem pisket med en børste," sier Cannon. "Men de er ikke så gode som den virkelige tingen." Å gå på grunnskolen betyr mykere børster for en nærmere, mindre hudirriterende barbering.

Løsning:Slå din stubbe baby myk ved å forberede den med Man Made London skjegg olje (£ 27, manmadelondon.com), som også holder huden din smurt for en mykere glidebryter.

Populært emne