Slik barberer du: tips og trender fra Fabio Vivan

Innholdsfortegnelse:

Slik barberer du: tips og trender fra Fabio Vivan - øVELSER 2023
Slik barberer du: tips og trender fra Fabio Vivan - øVELSER 2023
Anonim

Skjegget har hatt sin dag. Her London Collections: Menns frisør Fabio Vivan avslører de mest populære ansiktshårtrender for 2014 og demonstrerer hvordan du kan oppnå dem hjemme.

Designerstubbe

Vivan sier "Dette utseendet er lett å vedlikeholde og vil fortsette å være populært i 2014. Det passer alle ansiktsformer, men unngår det hvis du har inkonsekvent stubbvekst over nakke og ansikt."

Få utseendet La ansiktshår vokse i omtrent tre til fire dager. Bruk en skjegg trimmer som du kan sette til en bestemt lengde for å holde den i sjakk. Unngå rene linjer med hårvekst rundt nakken, så det ser naturlig ut.

Goatee

Vivan sier "Goatee kommer til å komme tilbake i 2014. Dette utseendet er flott for både meislet, firkantede ansikter og de med et rounder-ansikt, fordi det bidrar til å legge til definisjon. Det tar litt mer tid å vedlikeholde, men kan gjøres enkelt med en elektrisk barbermaskin. '

Få utseendet La ansiktshår vokse i omtrent syv til ti dager. Trim konturen på goatee din med en lav innstilling på skjegg trimmeren for å definere sin form. Avslutt ved å bruke barbermaskinen eller barbermaskinen til å barbere området rundt goatee. Vask og vedlikehold regelmessig din goatee.

Glattbarbert

Vivan sier "Vi så mange designere bruke rene barberte modeller i sine samlinger denne sesongen, og vi vil se en gjenoppblussing hos menn som har et rent barbert ansikt i år. Dette er sannsynligvis det enkleste utseendet å gjenskape, men du må rake regelmessig for å opprettholde det, så hold barbermaskinen nær for hånden. '

Få utseendet Jeg synes det er lettest å bruke Braun CoolTec barbermaskinen for en ren barbering. Det avkjøler huden din som den kutter håret ditt for å minimere barberingsfremkalt varme og irritasjon. Oppretthold utseendet ved barbering hver to til tre dager, avhengig av hårveksten.

Populært emne