Slik barberer du ditt pubic område trygt: En veiledning for menn

Vil du gjøre din penis utseende uendelig større? Hvem gjør det ikke? Slik barberer du kjønnsområdet * for menn * for en større, renere utseende.

Har du noen gang hørt en jente bruke begrepet "tannfarging" når man henviser til å gi en fyrhodet? Dette er sannsynligvis ikke hvordan du vil bli kjent blant vennene sine. Faktisk er det det motsatte. I utgangspunktet, hvis en jente sier at hun var "flossing", betyr hun at tennene hennes var rife med din pubic hår. * Les: Dine puber er vei, altfor lenge. *

Å gå ned på en fyr og få et gigantisk, stivt hår innebygd i tennene dine, er ikke sexy. Faktisk er det gag-o-liscious, i beste fall. Hvis du har hørt din dame, kjærlighet, snakkes om deg på denne måten, så er det på tide du lærte å barbere ditt kjønnsområde.

Er du ikke sikker på å barbere den av? Ikke svett det. Bare fordi du barberer sør for beltespenne, betyr det ikke at du må gå tilbake til dager med skallet pre-pubescence. Vi ser på fordeler og ulemper, lengder, mønstre og teknikker på hvordan du barberer ditt kjønnsområde.

Slik barberer du kjønnsområdet for menn: Det du trenger å vite!

Whoa der, cowboy. Før du hopper inn med en barberhøvel og løp, er det noen ting du bør gjøre for å prep før du går inn for å drepe! Her er 10 tips og teknikker for hvordan du barberer ditt kjønnsområde. [Les: Trim, barbere eller naturlig - den virkelige poengsummen på bushen]

# 1 Bruk en ren barberhøvel. Før du drar ned for en trim, må du sørge for at barberhøvelen er ren og at det ikke er noen hår som kommer inn mellom bladene. Også ... ikke bruk samme barberhøvel du barberer søppel med å barbere ansiktet ditt. Du vil takke oss for det senere.

# 2 Velg en barberhøvel som har et svingbart hode. Dette vil tillate en enkel, glatt barbering som vil konturere til linjene i kroppen din.

# 3 Bruk barberkrem. Når det gjelder å sette en barberhøvel mot huden din, vil barberkrem smøre huden din for en jevnere, lettere barbering, og vil desensibilisere huden din fra irritasjon. Ved å bruke barberkrem, barberolje eller lathery såpe, vil det også bidra til å forhindre smertefull barberhøvel. Bare hold den vekk fra hodet på penis, fordi ... au, barberkrem opp urinrøret brenner som en MOFO. [Prøv: Kroppstrender - plastikkirurgi for kjønnsorganene dine?]

# 4 Ta av lengden først. Enten du barberer deg selv skallet eller holder en liten design intakt, vil du bruke trimmere eller sakse til å ta lengden av den store, dårlige bushen før du går inn med en barberhøvel.

# 5 Sitt i karet. Mange menn prøver å barbere seg opp i dusjen, eller over toalettet, men den mest avslappende måten å trimme bort fuzz er i en halvfylt kar. Varmt vann vil virke med en dampende påvirkning på hårsekkene dine, og det gir deg større visjon og kontroll over hva og hvor du barberer.

# 6 Ta deg tid. Hvis du vil unngå unødvendige pubesdesigner, kutt eller en skåret sekk, anbefaler vi på det sterkeste å ta det sakte når du barberer dine andre regioner. [Sjekk ut: Hvilke kvinner vil ha i senga, men skammer seg for å be om]

# 7 Little ouches å unngå. Ikke bli fanget med et kutt ned sør! Kutt skjer, spesielt når du barberer i vanskelige, glatte, tynnhudede områder av kroppen * ahem-ballene dine! * Men det trenger ikke å være slik. Unngå smertefulle * og ekkel * inngrodde hår ved å flytte barberbladene i samme retning som hårvekst. Visst, det kan hende et lite nick her og der, men kutt og inngrodd hår kan unngås ved å barbere håret ditt med kornet.

# 8 Fortsett å skylle bladet. Pass på å skylle barberbladet ditt etter hvert slag for å forhindre hårbukning mellom knivene.

# 9 Hvordan barberer du akselen. Akselet er åpenbart basen og lengden på penis, ikke inkludert hodet. Uttrykket "aksel" i forhold til barbering minner meg ofte om hvordan denne gangen i sex-ed, en venn av meg spurte læreren: "Er det normalt å ha kjønnshår på akselen din?" Foran hele klassen . De alle lo og kalte ham et freak. * Barn er slemme, hva kan jeg si? *

Men som det viser seg, er det helt normalt! Noen ganger er puber som vinranker på et gjerde: de kryper opp alt! Uansett om du er omskåret eller ukjent, må du bare trekke huden * eller forhuden * stram og forsiktig barbere hårene bort. Lett peasy! [Les: 18 fascinerende og ukjente fakta om penis]

# 10 Lad opp høyden. Hvis du har bodd under en stein, er din pubic hagen i utgangspunktet området under magen din, rundt akselen din og over ballene dine. Dette er en av de enkleste delene å barbere seg. Bare avgjøre om du skal ha naturlig * ren barbering * eller holde noe hår rundt. For å holde håret rundt, trim ned hårene med saks eller trimmer og la det være som det er, eller avgjør en form * som en landingsstrimle *.

# 11 Slik barberer du ballene dine. Naturligvis vil ballene være litt vanskeligere enn skjønnshøyden eller akselen av penis. Den glatte huden gjør at denne virker som en farlig nemese, men ikke bekymre deg. Vi har triks. [Prøv: Sunn testikler - 7 tester for å holde ballene dine i sjakk]

I motsetning til dampende påvirkning vil varmt vann ha på hårfjerning til pubichøyden, noen sier at du bør gjøre det motsatte når du barberer ballene dine! Hvis du ønsker å få ballene dine så tett som mulig for en enkel barbering, kan du prøve å holde en kald klut eller isterning over sekken din før du tar en barberhøvel til den.

# 12 Rengjør alltid etterpå. Avhengig av hvor lenge du har ventet i mellom barberinger, kan du ha nok puber igjen på bakken for å bygge deg selv en Chihuahua. Ekkelt! Uansett om du barberer over toalettet eller i karet, må du alltid huske å rydde opp rotet av puber etterlatt.

[Neste les: Manscaping - hvilke jenter vil se på en manns kropp]

Hvis du har veiet fordeler og ulemper ved å barbere søppel ned sør og bestemmer deg for å ta tak i en barberhøvel og ta ansvar, er vi rett bak deg! Ikke bare blir det rent og ryddig der nede, men din dame kjærlighet vil definitivt takke for det. Så gå videre: bruk disse tipsene for å barbere ditt kjønnsområde og bli opptatt med barbering.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar