Slik Sext En Guy: Din Komplett Guide til Sikker og Sexy Teksting

Sexting er alt raseri i å kommunisere med den spesielle personen, men du må vite hvordan du skal være trygg, men effektiv. Slik kan du sext en fyr.

Sexting kan være et veldig kraftig verktøy når det gjelder å flirte og forføre en fyr. Problemet med å vite hvordan å sext en fyr er at i denne verden fylt med teknologi hvor alt kan bli lagret og delt så lett, er det også litt skummelt og risikabelt å gjøre fordi du aldri vet hva som kan skje.

Det gir oss damer med stor beslutning. Går vi fremover og sext uansett, eller fullstendig avstår vi den form for flørting og holder oss til å snakke skittent i person i stedet? Det er et vanskelig valg å lage. Men hva om du ikke behøvde å gjøre det?

Hvorfor er sexting så populær?

Dating og å holde et forhold i live er en veldig konkurransedyktig verden. Det er så mange mennesker som prøver å veie seg inn i kjærlighetslivet ditt og ta det som er ditt at det ikke er rart at sexting har blitt populært.

Det er en fantastisk måte å holde din kjæreste oppmerksom på deg og bort fra alt annet. Og det er også en fin måte å legge til noe intimitet for de langsiktige relasjonene som mangler det fysiske aspektet i hverandre ved å være sammen. [Les: 30 varme, sexting eksempler for å starte en stygg samtale]

Hvordan sext en fyr trygt og effektivt - Alle tipsene du trenger

Ok, så vi har bestemt at sexting er definitivt en god ide for å holde intimiteten og flirten i et forhold i live, men det er fortsatt de risikoene du må tenke på hvis du vil vite hvordan du skal tekst en fyr. Du vil ikke ha godisene dine gipset over hele internett, gjør du?

Åpenbart ikke. Med det sagt, kan du fortsatt få sexten din på og gjøre den like effektiv som å sende nøgen etter nøgen til mannen din. Med disse tipsene blir risikoen minimert, og du vil definitivt holde gnisten i live.

# 1 Hold ansiktet ditt ute av bilder. Dette er det første du bør vite om hvordan du kan sext en fyr hvis du skal sende ustendige bilder. Selv om du følger alle forholdsregler, kan du likevel ende opp med å finne din naken selfie over hele Internett.

For å beskytte deg må du bare beskjære ansiktet ditt ut av de frie bildene. Dette endrer ikke noe når det blir sendt til mannen din. Han vil nyte det hele, men du reduserer risikoen for at folk vet hvem det er i det frie bildet. [Les: Advarsel! Hvordan være forsiktig når du sender skitne snapchats]

# 2 Ikke sext når du har drukket. Dette burde være den gylne regelen. Vi trenger alle å fjerne våre telefoner fra vår forståelse når vi har drukket fordi vi kan gjøre alvorlig skade uten å huske det noen ganger.

Når det er sagt, er sexting OFF LIMITS når du har drukket. Jo, det kan bidra til å roe nervene dine, slik at du kan få det sext ut, men hvis du ikke er komfortabel nok til å sext personen nøktern, så burde du ikke gjøre det i det hele tatt.

# 3 Slett bildene dine etter sending. Rett etter at du har truffet den "send" -knappen og bildet er levert til din spesielle mann, gå inn på bildene dine og slett den. Og for deg iPhone-brukere der ute, må du gå inn i mappen "nylig slettet" og slette den for en gang.

Dette sikrer at hvis du noen gang trenger å gå tilbake gjennom bildene dine for å vise noen noe, er det ingen risiko for at de ser alle dine damebiter fordi du ikke slette den frie selvjenta. Et enormt viktig tips for hvordan å sext en fyr. [Les: Hvordan sende sexy nåde selvtillit og ikke komme i trøbbel]

# 4 Få dem til å snakke. Dette er en veldig flott teknikk for deg å kunne sext trygt, og det er også veldig bra for nybegynnere, også. For å gjøre dette, bare sende dem en veldig enkel setning som: "Jeg skulle ønske du var her;)", etterfulgt av et spørsmål når de svarer.

Dette fungerer best når du bruker åpne spørsmål som er suggestive. Noe som, "Hva savner du mest om meg;)" vil gi ham et hint om å bli snill å snakke. På denne måten er du ikke den som sender alle de skitne detaljene ... han er. Men det er fortsatt sexting. [Les: 20 sexy tekstmeldinger for å starte en sexy, frekk samtale]

# 5 Gjør det bare på dine personlige enheter. Et annet virkelig, veldig viktig tips for hvordan du skal sext en fyr er å aldri, aldri, når du er på jobb og på firmaets e-post. Og bruk aldri en offentlig datamaskin eller enhet til å gjøre det heller. Det er altfor lett for folk å få tilgang, og du vil ikke ha den forlegen på hendene dine.

# 6 Arbeid opp til sexting. Hvis du bare dykker rett inn i sexting verden, vil du være vanskelig, tapt, og du vil nok ikke være veldig trygg. Det beste å gjøre for å unngå dette er å jobbe opp til sexting i stedet for å bare gå for det med en gang.

Send små, tilsynelatende uskyldige sexts, og gjør øktene dine veldig korte først. Dette vil også hjelpe deg med å måle hvordan han reagerer og hvor trygg du virkelig trenger å være med meldingene og bildene du sender. [Les: Hvordan sext den riktige måten - 16 tantalizing tips du trenger å vite]

# 7 Gjør det bare etter å ha vært personlig i person. Dette er det beste rådet jeg egentlig kan tilby deg fordi du aldri skal snakke snakk når du ennå ikke har gått turen.

Når det blir sagt, ikke sexting noen du faktisk ikke har vært fysisk intim med. For det første vet du ikke hva som ville være effektivt for å få dem alle varme for deg i utgangspunktet, og for det andre har tilliten ikke blitt bygget så langt ennå.

# 8 Hvis du ikke liker seksten, ikke send den. Hvis du føler deg veldig ubehagelig om en viss sext, og du bare ikke vil sende den, så ikke. Det er ikke en regel om hvordan du skriver en fyr som sier at du skal sende alt du skriver opp.

Hvis du ikke tror du skal sende det, eller hvis det bare er litt for personlig for din smak, bare slett det og start helt over. Du kan jobbe på en sext så lenge du vil, og du bør bare sende ting som får deg til å føle deg bra. [Les: 40 varme, lekende tekster for å holde ting varmt og kåt]

# 9 Bevis sexene dine. Dette burde være et åpenbart tips for hvordan du kan sext en fyr, men du ser så mange forbannede sex på nettet som ble til noe ... ikke sexy i det hele tatt. Og det er alt fordi noen ikke leste gjennom meldingen deres før de sendte den.

For å gjøre en sekst effektiv, må du korrekturlese den. Du kan ikke bare sende en feil og forvente at de skal holde seg i humøret. Å måtte be om avklaring vil drepe et humør raskere enn en merkelig ordnet sext. [Les: Flørtende fingre - Hvordan slå en fyr på over tekst]

# 10 Stol på hvem du er sexting. Dette er uten tvil den viktigste regelen som skal følges når man lærer å sext en fyr. Du kan aldri sende en sext og ha det trygt i en annen persons hender hvis du ikke stoler på dem selv. Du må vite at denne personen ikke skal vise andre eller le av forsøkene dine.

Stol på den personen du sender ustøte bilder til, er et must hvis du vil sext effektivt også. Å være komfortabel er det som gjør sexs meningsfylt, og at trøst må bygges på tillit.

[Les: Sexy, frøken teksting spill å ha det gøy hele natten lang]

Sexting kan legge til det spesielle noe du trenger for å varme opp ting i forholdet ditt. Men nå, når du vet hvordan du skal tekst en fyr, vil du sørge for at du gjør alt trygt.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar