Hvordan forføre kjæresten din og la ham ønske seg mer

Hvis du lurer på hvordan du forfører kjæresten din og får ham alle varme og svette under kragen, ikke bekymre deg mer! Her er 16 måter å forføre mannen din på.

Hvis du vil forføre kjæresten din, må du huske at forførelsens kunst kommer lettere for noen mennesker enn andre. Noen av dere har alt som skjer, og et forførende utseende vil få ham til å skru seg så sårt, det vil bare være et øyeblikk før du sliter hverandres klær av.

For andre er det ikke så lett. Føler seg usikker og selvbevisst, vet ikke hva han liker og ikke er modig nok til å spørre *, frykt for avvisning eller følelse dumt. Det er alle grunner som kan få oss til å vende seg fra sexy forføreren til et dystende, fumlende vrak på kort tid i det hele tatt.

Hvis du er i et forhold, kan det hende du finner det vanskelig å ta på seg forføreren, særlig ettersom tiden går. Det er ikke at dine følelser for mannen din har forandret seg, men de "jeg må få deg nå" øyeblikkene blir litt mer få og langt mellom.

Selvfølgelig er dette helt naturlig, men samtidig er det godt å huske hvor fantastisk det føles å ha et flott sexliv. For ikke å nevne hvor helt og helt overrasket og takknemlig din mann vil være hvis du tar kontroll og forfører ham godt og riktig! [Les: Uhyggelige måter å plage mannen din og forlate ham hardt]

Hvordan forføre kjæresten din på 16 uforglemmelige måter

Med dette i tankene har vi kommet opp med 16 fantastiske måter å prøve å forføre kjæresten din - han vil være som kitt i hendene på ingen måte, vi er sikre på det.

# 1 Fortell ham din fantasi. Gutter elsker å høre om alle de skitne, sexy tingene vi vil at de skal gjøre med oss, så vær ikke redd for å dele dine villeste fantasier med ham.

Uansett hva du har i tankene, velg øyeblikket og hvisk det i øret. Han vil være desperat for å gjøre din seksuelle fantasi til virkelighet, så hvis du er et spill, er vi sikre på at han også vil være. Dette er et flott første skritt i å finne ut hvordan du forfører kjæresten din. [Les: 50 virkelig skitne og sexy ting å snakke om med kjæresten din]

# 2 Spør ham hans fantasi. Åpenbart, å dele og opptre hverandres fantasier er en toveiskanal, så få ham til å fortelle deg sin ultimate fantasi og deretter utføre det. Husk å holde et åpent sinn og bare gå med det. Det faktum at du er villig til å gjøre alle hans seksuelle drømmer til virkelighet, vil gi deg seriøse kjæreste brownie poeng.

# 3 Spille rundt med musikk. Har du noen gang prøvd å ha sex til musikk? Det kan virkelig endre måten du gjør det på. Musikken er veldig følelseslad og kan få deg til å føle deg glad, sint, energisk, og, du har det, også veldig sexy. [Les: Hvordan forføre en mann som ennå ikke er din]

Ulike par finner forskjellige typer musikk en tur. Noen liker å lytte til en klassisk bump n 'grind, mens andre ønsker å komme seg ned og skitne mens du sprenker punk rock musikk med fullt volum. Uansett hvor flott båten din er, er dette absolutt verdt et forsøk og kan få deg til å føle deg mer selvtillit og selvsikker.

# 4 Romantikk han. Gutter liker å bli vint og spiste noen ganger også, vet du. Pass på at du gir ham all den oppmerksomheten han fortjener, og vis ham hvor spesiell han er for deg, ved å ta ham ut for en romantisk kveld.

Det er ikke noe galt med å ha en intim kveld - bare de to - av dere heller. Lys noen lys, skru lysene ned lavt, og la romantikken ta over. [Les: 10 måter å få mannen til å stemme for uanstendig romantikk]

# 5 Kjøp sexy undertøy. Det er ingenting en fyr liker mer enn å strippe av kvinnen sin for å finne at hun har en sexy liten overraskelse for ham under.

Sexy undertøy kan bare være billetten når det kommer til å finne ut hvordan du forfører kjæresten din. Du kan gå for noe klassisk sexy som rød eller svart blonder, eller virkelig gå til byen med slips, strømper, suspenders ... listen fortsetter.

# 6 Lag øyekontakt. Selv om du ikke føler det selvsikker, hvis du ikke gjør øyekontakt med kjæresten din, blir det vanskelig å forføre ham. Øv deg trygg og sexy i speilet.

Opprettholde øyekontakt med ham, spesielt når du begynner å komme deg ned til virksomheten, kan være en seriøst forførende tur. [Les: Hvordan holde en fyr interessert i 30 super sexy måter]

# 7 Gi ham en sexy massasje. Få din fyr til å virkelig slappe av ved å gi ham full spa-behandling. Invester i litt luktende massasjeolje, sett på litt spa musikk * du kan enkelt finne noen online *, og deretter gi ham fullmassemassasje for å lindre stress og få ham til å føle seg helt trygg.

Duften, den glatte oljen, og dere vil alle jobbe sammen for å piske ham opp i en verden av forførelse på ingen tid i det hele tatt.

# 8 Reminisce. Se på gamle bilder sammen, besøk stedet du gikk på din første date, og snakk om dine favorittminner fra hverandre. Å være en utmerket forførende trenger ikke bare å være om sex.

Å huske de fantastiske tider du har delt, får deg til å føle deg sterkere og nærmere som et par - og det kan også være en god forfører! Når du lurte på hvordan du forfører kjæresten din, satser jeg på at du aldri har tenkt på denne.

# 9 Gjør deg lidenskapelig. Så ofte, hvis vi har vært i et forhold for en stund, glemmer vi hvor sexy en god gammeldags make-out-sesjon kan være.

Så hvorfor ikke forføre ham ved å minne ham om de gamle tider hvor du skulle passere sammen sammen bare på en sofa? Vi er sikre på slutten av det vil han virkelig bli forført! [Les: Hvordan klare seg med en fyr som en sexgudinne]

# 10 Ordne en kjøldato. Åpenbart er spontant sex fantastisk. Men faktisk å ordne det kan være seriøst sexy også. Hvis du lager en dato for å ha sex, vil forventningen ende opp med å kjøre deg begge vill.

Du kan til og med ordne å møtes separat i en bar først, ha et par drinker, og før du vet det, vil han dra deg tilbake til soverommet på kort tid. Stopp å være sjenert, slutte å lure på hvordan du forfører kjæresten din, og bare få på det!

# 11 Send sexy tekster. Mens han er på jobb, hvorfor ikke begynne å sende ham noen sexy tekster? Du kan bare begynne med noe som "Jeg kan ikke vente med å se deg når du kommer hjem", og deretter gå videre til mer sexy meldinger.

Du kan fortelle ham nøyaktig hva du vil at han skal gjøre med deg, og hva du vil gjøre med ham. Det vil sikkert få ham varmt under kragen. Så slutte å bekymre deg for å forføre kjæresten din og ta telefonen din nå. [Les: 20 sexy tekstmeldingseksempler for å starte en uhyggelig samtale]

# 12 Overrask ham med en tur. Det er ingenting som en improvisert bilferie eller ferie for å gjenvinne den gnisten. Så hvis du virkelig vil ødelegge mannen din, hvorfor ikke pakke posene dine og gå av på en morsom helg borte et sted, bare de to av dere? Noen ganger får du vekk fra det er alt du trenger.

# 13 Bestill hotellrom. For bare én natt, hvorfor ikke bestille et hotell og ha en natt med uheldig lidenskap? Noen ganger får du bare ut av det samme, slitne, gamle soverommet kan være alt du trenger for å gjenopplive brannen. Så hvorfor ikke gi det en tur og se hva som skjer?

# 14 Har en kamp. Makeup sex kan være den største tingen noensinne. Og mens vi ikke foreslår at du bevisst slår din mann inn i en kamp, ​​hvis det er noe du bitter om, neste gang du har det argumentet, forsøk å slå det rundt i hodet ditt. [Les: Hvordan gjøre opp med sexet sminke sex]

Det øyeblikket når du stirrer ille på hverandre? Hvorfor ikke bare få alt som raser ut i soverommet? Det er mye mer moro, og vi kan ganske enkelt garantere at du ikke vil bli irritert med hverandre lenger når den er ferdig!

# 15 Gjør ham le. Humor kan faktisk være veldig sexy. Det kan bryte spenningen og lette stemningen. For ekstra bonuspoeng, fortell en sexy vits - noe fritt og flørtende for å få deg begge til å gå.

# 16 Gjør en stripe tease. La oss innse det - noen ganger er klassikerne de beste. En god gammeldags stripetease er en fin måte å forføre mannen din på.

Pass på at du velger det perfekte antrekket - sexy lag som er lette å fjerne, og at du har på seg noe som er sjokkerende sexy under klærne dine. Ikke la han røre deg før den er over, og han vil bare be deg om mer!

[Les: Sexy stripe tease 101 - hvordan å strippe for mannen din som en proff]

Nå kan du slutte å lure på hvordan du forfører kjæresten din! Som du kan se, trenger det ikke å være skremmende. Med disse tipsene er du sikker på å la kjæresten din være seriøst fornøyd. Så hvorfor ikke gi dem en prøve i dag ?!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar