Hvordan forføre kvinner med ord: En guide direkte fra en kvinne

Innholdsfortegnelse:

Hvordan forføre kvinner med ord: En guide direkte fra en kvinne
Hvordan forføre kvinner med ord: En guide direkte fra en kvinne
Anonim

Vil du vite hvordan du forfører kvinner med ord? Du er på rett sted. Slik gjør du henne med bare dine ord og la henne puste ut.

Kvinner er ikke så visuelle som menn. Hvor menn trenger noe å se på, trenger kvinner noe å forestille seg. Vi liker ord som gir oss alle de frækte følelsene. Det er derfor vi pleier å like romansk romaner så mye. Hvis du vil vite hvordan du forfører kvinner med ord, må du lære de riktige ordene som skal brukes.

Fordi du ikke bare kan gå opp til oss og snakke skitten. Det er ikke det samme. Vi vil helst at du aldri kommer opp til oss og begynner å fortelle oss hvor mye du vil ha oss. Det er skremmende, ikke sexy. Det er et håndverk på måten du må bruke ordene dine til å forføre oss.

Ikke alle kvinner vil like de samme tingene

Noe å huske på når du prøver å forføre kvinner, er at vi ikke alle liker de samme tingene. Ett uttrykk som kan være sexy til en kvinne, vil ikke gjøre noe til et annet. Du må virkelig bli kjent med kvinnen først.

Å vite hvordan man forfører kvinner med ord handler om å kunne bringe kvinnens fantasier til liv i hennes sinn. Og for å gjøre det må du vite hva hun liker mest. [Les: 15 ting kvinner ser etter i en mann før de blir forelsket]

Hvordan forføre kvinner med ord

Dette vil ikke være en enkel ting å lære. Du må jobbe hardt for å få det ned og få det til å lyde naturlig. Men hvis du finner ut det, vil du være takknemlig. Slik forfører du kvinner med ord og woo henne på måter du aldri trodde du kunne.

# 1 Hold stemmen din lav. Ikke vær høy og motbydelig her. Du trenger ikke å rope til hele linjen som du tror hun er vakker. Dette vil trolig bare skamme henne mer enn det ville smigre henne.

I stedet, hold stemmen din lav, som om du ikke vil at noen andre skal høre. Dette skaper en intim atmosfære. Hun må lene seg nærmere og ordene dine vil bety mer hvis hun føler seg som om de er talt som en hemmelighet mellom dere to.

# 2 Lene deg nær, men rør ikke. Igjen handler dette om atmosfæren. Det er ikke så mye de eksakte ordene du sier, men heller, hvordan du sier dem. Lene deg nær og hold den stemmen lav. Ikke rør henne, skjønt. Bare vær nær nok til å være litt mer intim enn å snakke med en venn.

Deretter lene seg over og si hva du må si. Dette gjør henne ikke bare spesielt fordi du har flyttet veldig nært, men det gjør også at ordene dine virker som de er ment for bare henne, noe som er sexy som helvete. [Les: 10 tydelig merkbare tegn på kroppsspråk attraksjon]

# 3 Bli kjent med henne dypt. Du må kjenne en kvinne litt bedre enn du kanskje tror for å forføre henne med bare dine ord. Det er fordi du trenger å vite hva hun liker. Hva finner hun sexy? Hva gjør henne spent? Å vite disse tingene vil hjelpe deg med å skreddersy det du sier, så hun blir slått på.

# 4 Still forslag til spørsmål. Men ikke gjør dem veldig åpenbart suggestive. Poenget med dette er å styre sinnet i en stygg retning uten at hun skjønner det. Hun kan fortsatt finne ut det, men likevel.

Spør ting som, "Og hva foretrekker du å gjøre på fritiden?" I en sultrig tone vil gi henne et hint. Vær forsiktig med denne metoden, men fordi det kan få deg til å virke som om du bare prøver å bli lagt. Å være åpenbar om dine intensjoner ødelegger det. [Les: Hvordan få en jente kåt og våt bare ved å sitte ved siden av henne]

# 5 Ikke snakk om utseendet hennes. Det kan virke veldig vanskelig å prøve å forføre en kvinne uten å nevne hvor flott hun ser ut, men du kan. Og faktisk blir det mer effektivt hvis du unngår å snakke utseende.

I stedet snakk om hennes personlighet. Fortell henne at hun er veldig morsom. Du kan også bare fortelle henne at hun er smart og deretter spørre henne om tankene sine på et kontroversielt tema. Dette kan ikke virke veldig forførende, men undervurder aldri kraften til å komplimentere en kvinnes sinn.

# 6 Fortell henne at du liker måten hun tenker på. Når det gjelder å komplimentere en kvinnes sinn, er dette langt det beste du kan si. Det er veldig enkelt. Etter at du er ferdig med å diskutere noe, lene deg inn og fortelle henne at du liker måten hun tenker på. Det kan ikke virke som mye, men tro meg, dette er et veldig kraftig uttrykk. [Les: Hvordan kompliment en jente og få henne til å rødme]

# 7 Fortell henne du slår på at hun kan bli feisty. Jentene liker å føle seg frøkt. Vi kan ikke like å gå om flaunting den siden av oss selv, men vi liker å føle på den frie siden. Derfor, hvis du snakker om noe hun blir lidenskapelig om, fortell henne at du slår på at hun kan bli ganske feisty.

Det er en fin måte å beundre sin lidenskapelige side på, samtidig som hun føler seg litt skitten. Hvis du sier dette på en flørtende måte, får du henne til deg selv på kort tid. [Les: 30 sassy egenskaper som gjør en jente feisty og fantastisk]

# 8 Vær morsom! Åpenbart vil du være forsiktig så du ikke er fornærmende her. Det du kanskje synes morsomt kan ikke være morsomt for henne i det hele tatt. Du kan imidlertid forføre henne med din sans for humor.

Igjen fungerer dette best hvis du kjenner kvinnen godt og vet hva hun finner morsomt. Du kan da bruke den kunnskapen til å lage noen vitser som også kan være på den frie siden hvis du er forsiktig.

# 9 Vær oppmuntrende og støttende til hennes ønsker. Hvis dere to ender opp med å snakke om hennes livsmål og drømmer, være støttende. Fortell henne at du definitivt kan se henne oppnå disse tingene. Fortell henne hun virker som den dedikerte, hardt arbeidende typen.

Selv om hun ikke er, vil hun elske å høre at du tror hun er. Dette er en annen måte å komplimentere noe som ikke er hennes utseende. Disse typer komplimenter betyr alltid mer og forfører kvinner mer enn du kanskje tror. [Les: 10 tegn på en virkelig støttende og oppmuntrende partner]

# 10 Backhanded komplimenter går langt. Dette er komplimenter hun vant, jeg vet virkelig er komplimenter med en gang. Mens hun snakker, kan du be henne om å gjenta noe fordi du bare var distrahert. Pass på at du har sett på henne hele tiden.

Du kan til og med si noe i tråd med, Åh, beklager, mine tanker var andre steder. Hva sa du ?, Hun skjønner kanskje ikke hva du mener med en gang, men hun tar opp tipsene hvis du legger til noe flørting på din linje.

[Les: 11 beveger seg for å forføre en kvinne og få henne i seng med deg]

Å vite hvordan du forfører kvinner med ord har alt å gjøre med hvor godt du kjenner den kvinnen. Hva liker hun? Når du har funnet ut henne, kan du enkelt lage de riktige ordene for å hekte henne.

Populært emne