Hvordan forføre en eldre kvinne og få din fantasi til å bli sann

For mange unge menn lærer en av deres fantasier å forføre en eldre kvinne. Mange vet ikke hvordan man skal gjøre det, men det er ikke så vanskelig som du tror det er.

Hvis du er en fyr, har du sannsynligvis en liste over fantasier du vil sjekke av listen. Jeg forstår. Du tror du er den eneste med fantasier? Tenk igjen. Kanskje du vil prøve trio, ha sex på det offentlige, eller prøv BDSM. Dette er alle gyldige fantasier å prøve ut og ikke så vanskelig å oppnå. Nå vil du sikkert også vite hvordan du forfører en eldre kvinne. Det er her begrepet "MILF" stammer fra, ikke sant?

Jeg mener, det er nok en venn som har en varm mor. Fra da av, i bakhodet, drømte du om dagen du ville forføre henne. [Les: 21 glatte måter å pose deg selv en sukkermamma]

Hvordan forføre en eldre kvinne

Nå, hvis du vil forføre en eldre kvinne, er det helt mulig. Jeg vet, du kan bli overrasket, tror du vil trenge en bestemt ferdighet for å gjøre dette, men egentlig, det er ikke slik det i det hele tatt.

Nå betyr dette ikke at det kan hekte seg med hver eldre kvinne du setter på øynene på, kom igjen, ikke bli kåt. Men hvis du følger disse tipsene, vil du kunne jobbe med magien din og til slutt forføre en eldre kvinne. Det kan ta et par forsøk, fordi du vet at øvelsen er perfekt.

# 1 Tror ikke du er smartere. Her er tingen, når en fyr forfører en eldre kvinne, handler de kåt og vet-det-alle. Det kommer til å fungere for deg. Ikke prøv å nærme dem som om du er en eldre fyr fordi du ikke er det.

På slutten av dagen er du yngre og de vet det. Så, vær sikker, men oppfør deg ikke som om du har hemmelighetene i livet i hendene dine. [Les: 13 grunner til hvorfor du skal gå for et pung]

# 2 De går ikke inn i spill. Jeg vet at du har et sett med spill som du trekker ut av lommen når du vil ha en jente, men det kommer ikke til å fungere denne gangen. Disse kvinnene har sett hvert spill i boken. De har hørt hver linje så uansett hva du planlegger, slipp det. Selv om de liker å bli sjarmert og flørt med, som alle kvinner gjør, er de ikke i tankespill. Dine spill vil komme tilbake. [Les: Hvordan slutte å spille forholdsspill]

# 3 Ikke vær også framover. Som jeg sa før, liker eldre kvinner ikke spill. Men dette betyr ikke at du går opp til dem og spør dem om de vil bli lagt. Selv om du kan være mer direkte til henne i forhold til en yngre kvinne. Bare vet at det er en forskjell mellom å være fremover og være uhøflig. En stor forskjell som kan føre til at du får det du vil eller ikke. 

# 4 Vis selvtillit. Hvis du nærmer deg en hvilken som helst kvinne, uavhengig av alder, er tillit en svært viktig faktor i forførelsen. Hvis du vil vite hvordan du forfører en eldre kvinne, må du huske at hun ser etter en mann som er selvsikker. Vis henne at du er i stand til å håndtere henne, og aldersforskjellen er ikke et problem for deg. Hun kan kanskje like yngre menn, men hun vil ikke koble seg til noen som er umodne. Dette er når du viser henne at du er mer enn det gjennom samtale og selvtillit.

# 5 Ikke vær et stadium 5 clinger. Hør, dette kan brukes til enhver kvinne, aldri bry deg om hennes alder. Vis henne at du er uavhengig og ikke trengende. Å være klamrende er ikke tiltalende for kvinner. Vis henne gjennom handlinger og ord som du er en uavhengig mann. Det er greit å forlate henne i baren for litt og deretter komme tilbake til henne. Hun vil bli imponert over at du ikke driller ved siden av henne. [Les: 13 enkle måter å være mindre clingy og unngå å være et stadium 5 clinger]

# 6 Vær ærlig. De vet bullshit når de ser det. Ikke manipuler henne til å sove med deg eller lover noe du ikke kan beholde. Fortell henne hva du leter etter, om det bare er en oppkobling eller et forhold. På den måten vet du både hvor den står og hva den er. Det er en vinn-vinn for dere begge på slutten.

# 7 Sikkerhetsproblem hjelper. Eldre kvinner ser etter en forbindelse når de har sex. Selvfølgelig betyr dette ikke at de vil være i et seriøst forhold til deg, men dette betyr at de vil ha kjemi. Se, de er forbi alderen til bare å ha sex for skylden til det.

I stedet vil de ha bra sex og det betyr at de leter etter en gnist. Vær åpen og sårbar hos henne. Ha dype samtaler, bli kjent med hverandre, og opprett en tilkobling.

# 8 Vær stilig. Ikke legg inn at du hadde sex med en eldre kvinne på Facebook eller gjør en Instagram-historie ut av det. Hvis du vil ha en positiv opplevelse med en eldre kvinne, går diskresjonen langt. De vil ikke skryte om deg til sine venner fordi sex ikke er en stor avtale for dem. Hvis du føler behov for å fortelle alle om det, så synes det meg at du fortsatt er umoden. [Les: 15 måter å dømme en kvinne som en herlig herre]

# 9 Lær av henne. Hun har et par år på deg, og dette er en stor fordel for deg. Du lærer mye fra henne rett fra det andre du snakker med henne. Ta dette som en mulighet til å lære om deg selv og få mer seksuell opplevelse. Selv om dette kan være en fantasi av deg, vil du kunne bli en bedre elsker fra den.

# 10 Ta ansvaret. Ja, hun kan være eldre enn deg, men hun vil bli mektig imponert hvis du tar kontroll over situasjonen. Vær den som kysser henne, for å spørre henne om å gjøre de første trekkene. Selvfølgelig har hun det siste ordet om hun vil gå videre eller ikke, men poenget er at du gjør det første skrittet. Hvis du har gjort det så langt, forventer hun at du skal vite hva du gjør.

# 11 Forvent henne å bli opplevd. Ikke vær sjokkert på nivået med hennes erfaring. Selvfølgelig har hun erfaring, hun er eldre enn deg. Hun vil mest sannsynlig være mer avslappet og trygg i sengen.

Dette kan skremme deg i begynnelsen, men hva forventet du? Hun har mer livserfaring enn deg, så dette er hva som kommer med territoriet. Betyr det at du ikke skal tilfredsstille henne? Selvfølgelig ikke. [Les: Hvordan få en jente kåt og våt ved å sitte ved siden av henne]

# 12 Hold kjærligheten i live. Det avhenger selvfølgelig av hva du to enige om, om det bare er sex eller noe mer alvorlig. Men hvis det går ned i et forhold, så for å forføre en eldre kvinne må du holde romantikken levende. Behandle henne som om du ville noen annen kvinne. Hun liker å bli behandlet, komplimentert og gitt oppmerksomhet.

[Les: Din personlige, ikke-mislykkede veiledning for å plukke opp en MILF]

Så, tenker du fortsatt på å forføre henne? For mange menn er dette en stor fantasi. Hvis du fortsatt vil gjøre fantasien din til virkelighet, bruk disse tipsene for å forføre en eldre kvinne.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar