Hvordan forføre en mann med ord: 15 måter å fortrylle med leppene dine

Finn det vanskelig å forføre en mann? Tenk igjen. Alt du trenger er å vite hvordan du forfører en mann med ord, og du kan få valget av søppel.

Kvinner tror alltid at for å forføre en mann, trenger du store bryster og en super tett rumpa. Jeg mener, hvis du har slike ting, bra for deg, men hvis du ikke gjør det, kan du fremdeles forføre en mann. Du trenger bare å vite hvordan du forfører en mann med ord.

Hør, jeg har ingen pupper. Virkelig, det er som noen kastet pepperoni-skiver på brystet og kalte det en dag. Men jeg får fortsatt mye oppmerksomhet fra menn, så hvis du tror du trenger bobber og rumpa, har du feil. Hvis du har dem selv, jeg kommer ikke til å lyve, hjelper det.

Hvordan forføre en mann med ord

Det du trenger er evnen til å snakke med menn. Hvis du kan gjøre det, er alt du trenger å vite teknikken for å forføre en mann med ord. Da er verden et vakkert sted. Men vær ikke en av de jentene som lærer å forføre menn og da blir en mann eater. Bare fordi folk bruker folk, betyr det ikke at du skal bli med med dem.

Hvis du ser en fyr du liker, kan du sikkert forføre ham, men ikke få ham til å føle seg som en brukt mopp på slutten av dagen. Med denne kraften må du være ansvarlig. Det er på tide å snakke.

# 1 Du kommer til å trenge tillit. Seduksjon er ikke så mye om dem som det handler om deg. Du må eie deg selv når du går inn i et rom. Menn er svært tiltrukket av selvsikker kvinner. Hvis du utmerker tillit, blir det mye lettere å forføre en mann. [Les: Hvordan være en ekte forfører uten å prøve i det hele tatt]

# 2 Du kan ikke la ham se at han er forført. Ingen vil faktisk vite at de blir forført, spesielt menn. Husk, en fyr liker å tro at han er ansvarlig, selv når han ikke er det. Så, selv om du forfører ham, kan du ikke la ham tro at du kontrollerer spillet. Dette vil ta litt tid for deg å lære, så du må øve.

# 3 Begynn med flørting. Du ønsker ikke å komme over som altfor aggressiv. Ingen, mann eller kvinner, liker noen opp i ansiktet deres. Det fører vanligvis til at folk løper den andre veien. Så nærmer deg en fyr, ikke angrep ham. Begynn med flørting. Det er ufarlig, bygger seksuell spenning, og gjør ham avslappet. [Les: Slik nærmer du en fyr du liker og forblir helt rolig]

# 4 Gi ham et kompliment. Overdriv det ikke med smiger. Kompliment ham, men hvis du overdriver det, ser det ut til for mye. Du trenger ikke å fortelle ham at han er fantastisk. Bare gi ham et enkelt kompliment om hva han har på seg, at han er morsom * hvis han egentlig er *, eller håret hans. Hold komplimenterne lyse, ikke bli for dype til det første møtet.

# 5 Se interessert i hva han har å si. Vel, ikke late som å være interessert hvis du ikke er. Ikke kast bort tiden din bare fordi han har et pent ansikt. Jeg mener, det er andre gutter som du vil finne for å være interessant og attraktivt. Hvis du er virkelig interessert i det han har å si, vil han føle seg omhyggelig.

Mange tror at forførelse er rent seksuelt, men egentlig, det meste av forførelsen er basert på ditt interessenivå i noen. [Les: Hvordan tiltrekke seg menn på en måte som de ikke kan motstå]

# 6 Du må være deg selv. Så mange mennesker prøver å være noen andre når de forfører. Du trenger ikke å handle mystisk hvis du vanligvis er høy og giggling. Vær deg.

Stol på meg, hvis du prøver å være noen andre, legger de merke til og strømposisjonen bytter til deres fordel. Du er ikke deg selv, noe som betyr at du skjuler en usikkerhet. Så, skru det som omfavner dine feil. [Les: 15 måter å oppdage selvlskelse og lykke]

# 7 Ikke vær redd for å prøve litt omvendt psykologi. Du trenger ikke å ha en grad i psykologi for å finne ut hvordan folk tenker. Noen ganger liker menn å være plaget. Det slår dem på. Så, i stedet for å komplimentere ham, gjør motsatt. Han vil finne det utfordrende at du ikke faller for ham når de fleste kvinner gjør det.

# 8 Fortell ham hva du vil ha fra ham. Ok, ikke begynn å snakke om barn og ekteskap, dette vil ikke forføre ham. Kanskje det vil, men bare få få menn blir underholdt av denne tanken.

Du kan ta dette ned på en svært seksuell vei, eller du kan holde den lys og flørtende. Men hvorfor ikke fortell ham hva du vil ha fra ham? Hvis du vil at han skal kysse dine lepper og nakke, fortell ham. Ingen kvinner forteller en mann som de møter for første gang hva de vil ha fra ham. Nyt deg selv i dette emnet etter litt flørting.

# 9 Eller, reserveres. Det er ikke en egentlig formel for å forføre noen. Det avhenger virkelig av hvordan du er som en person. Noen kvinner bruker sin sjenert som en måte å forføre en mann på, og det virker. Så, gå med det som passer deg.

Å være sjenert er ikke alltid en dårlig ting. Det legger til den myke, seksuelle atmosfæren med et snev av mysterium som menn elsker. De vil prøve å finne mer informasjon om deg. Dermed legger de arbeidet i stedet for deg. [Les: Hvordan få en mann til å jage deg - 15 måter å få ham til å falle hardt]

# 10 Ikke gi ham det han forventer. Han kan forvente at du skal fortelle ham hvor mye du liker ham eller hvordan du vil elske å være med ham. Ikke gi ham noe av det, spesielt hvis han er litt egoistisk. Du kan fortelle når en fyr vet at han er varm.

Så det beste å gjøre er å unngå feller han setter foran deg. Han kan kommentere håret eller klærne der han forventer at du skal bekrefte, ikke.

# 11 Start samtalen, la han bære den. Du trenger ikke å gjøre alt arbeidet, vet du. Du kan i utgangspunktet sette grunnlaget og la ham bygge det. Du kan skrive ham først eller nærme ham, men la ham da gjøre resten av snakket. For å forføre noen, bør du ikke snakke med øret hans. Du kan bare gi ham en linje og deretter tilbake.

# 12 Ikke slå ham ned. Det er en forskjell mellom å plage og slå ham ned. Husk at du ikke skal få ham til å føle seg som skit ved slutten av samtalen.

Du prøver å få ham til å føle seg godt om deg, ikke motsatt. Så plage ham, flørt med ham, gjør deg selv narr av ham, men du må gjøre det på en måte som ikke er truende og nedverdigende. [Les: 30 subtile, åpenbare og altfor seksuelle flørtende tips for kvinner]

# 13 Still spørsmål. Ikke vær redd for å stille spørsmål. Du ønsker å engasjere ham i samtale, og den beste måten å få en samtale på er å stille et spørsmål om ham.

Folk elsker å snakke om seg selv. Han vil elske det faktum at du vil vite mer om ham. Ikke gjør det et intervju skjønt. Spør ham et par spørsmål her og der, la han stille deg spørsmål - du vet, en faktisk samtale.

# 14 Vet hva sluttmålet ditt er. Snakker du til ham bare for å praktisere? Vil du sove med ham? Ønsker du noe mer med ham?

Du trenger ikke å vite nøyaktig hva du vil, siden ting er alltid gjenstand for endring, men å vite retningen hvor du vil at dette skal gå, vil du kunne forme samtalen i den retningen. Så, hvis du vil sove med ham, bruk mer kroppsspråk, ta på ham, du kan til og med kysse ham. [Les: Hvordan lage en fyr utrolig kåt bare ved å sitte ved siden av ham]

# 15 Ikke lyve. Du trenger ikke å fortelle dem all din personlige informasjon, men lyv ikke for ham. Det er lettere for deg å nærme hver samtale med et åpent sinn og hjerte. Nå betyr dette at du må gi hjertet ditt til ham? Absolutt ikke. Men ved å være ærlig, har du faktisk en god samtale med ham og forfører ham ved å være deg selv.

[Les: Slik forfører du helt en mann som ikke er din, og la ham bli slått]

Nå som du vet hvordan du forfører en mann med ord, trenger du mye trening. Så, hva venter du på?

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar