Hvordan spare £ 2,771.20 i år

Fra å omfavne wonky veg til å lage din egen massasjeolje, oppdag hvordan du kan spare mer enn £ 2000 i år.

Vurder et årlig pass - spar kr 94,80

Hvis du har en favorittattraksjon i nærheten, gjør summene dine og se om det er verdt å kjøpe et årlig pass. På nasjonalt soft play-senter gambado.com koster et besøk fra £ 7,45 og et årlig pass koster £ 7 per måned, så bare en gang i måneden betyr at du vil spare. Og et pass vil gi deg fleksibiliteten til å stikke inn i en halv time når du føler deg som den, som kan være en ekte sunnhetssparer.

Pakke lunsj - spar kr 207,48

Med det gjennomsnittlige barnets måltid på et soft play-senter koster £ 3,99, sparer du mer enn £ 200 per år hvis barnet ditt spiser ut en gang i uken - og det tenker ikke engang på hvor mye du vil spare på ditt eget måltid !

Bruk en kombinasjon av bleier - spar £ 132.30

Bytte fra et merke til et supermarked-egen bleie kan spare deg opptil 15 p per bleie. Så mens du kan velge Pampers for å holde babyen tørr om natten, eller når du er ute og om, kan et billigere alternativ gjøre når du er hjemme til ettermiddagen. Du vil snart se besparelsen når babyen din kommer gjennom 3.528 bleier * i sitt første år! (* Whatprice.co.uk)

Få penger av når du bruker - spar kr 19,89

Meld deg på Superdrugs helse- og skjønnhetskort, og du får 10 prosent av totalbeløpet når du bruker £ 5 eller mer på babyartikler, både på Superdrugs My Little Star-kolleksjon og andre gjenstander i babyerommet. Selv om du bare kjøper en pakke kluter, baby sjampo, babybad og blekkkrem hver måned, sparer du nesten 20 kroner per år. Besøk superdrug.com

Kjøp en pre-elskede barnevogn - spar kr 270

Mamas & Papas selger oppussede versjoner av sin egen merkevogn til en brøkdel av prisen på helt ny. De gjennomgår strenge kontroller, så de er like trygge og rene som de som kommer rett ut av fabrikken, pluss at du får et 30-dagers fri returalternativ og produksjonsgaranti. M & B fant en Armadillo Flip XT barnestol for £ 229 i pre-elskede delen, som er mindre enn halvparten av prisen på en £ 499 ny. Besøk mamasandpapas.com

Lag din egen lekdeig - spar £ 2

Å lage en del av din egen lekdeig er langt billigere enn å kjøpe ferdige potter, og den har lengre holdbarhet også. Finn vår prøvde og testede lekedeig oppskrift her.

Gå til toddler kino screenings - spar kr 19

Ved å delta på en barnas screening på din lokale Picturehouse-kino, kan du og din partner bli fri når du kjøper en £ 3 pjokk, slik at du kan spare £ 11 hver, picturehouses.com

Gå grunnleggende på det grunnleggende - spar kr 169,00

Spar penger på praktiske nødvendigheter som potties ved å kjøpe en grunnleggende versjon. Ikea Lilla Potty koster £ 2 og gjør akkurat den samme jobben som dyrere kolleger.

Bytt fra frisk til frossen - spar kr 37,20

Hvis småbarnet ditt elsker jordbær, og du kjøper en punnet av friske hver uke, bytt til frossen istedenfor purées og legg til i yoghurt. En 350g pose frosne jordbær koster £ 2 fra Tesco, og sparer £ 3,10 per kilo.

Registrer deg for NHS Healthy Startkuponger - spar kr 322,40

Sjekk om du kan få NHS-kuponger for gratis melk, frisk frukt og grønnsaker, spedbarnsformulering og vitaminer. Du har rett til om familien din får barneskatt, inntektsstøtte, inntektsbasert arbeidssøkers godtgjørelse eller inntektsrelatert sysselsettingstillegg. Hvis du er kvalifisert, kan du, frahengig av omstendighetene, få fra £ 3,10 til £ 6,20 per uke. Søk på healthystart.nhs.uk

Embrace wonky veg - spar £ 76.44

Morrisons 'ikke-ganske store nok gulrøtter, pastinetter og poteter er akkurat den rette størrelsen for barnet ditt. De smaker ikke annerledes enn deres kolleger i normal størrelse, og du bruker bare det du trenger. En 2,5 kg pose med Wonky Veg-poteter koster £ 1,12, sammenlignet med £ 2 for den vanlige versjonen.

La batteriene ut av leker - spar kr 19,20

Kjøpte et nytt leketøy for barnet ditt? Han vil fortsatt elske å leke med det selv om du ikke setter batteriene inn. Når han kjeder seg, må du legge til batteriene for å gjøre det til et nytt leketøy! Du sparer penger på å kjøpe nye leker, og halvere batterilisten din.

Få mest mulig ut av babyens bursdag - spar kr 12,64

Bli med på min morsomsorgsklubb, og du får 20 prosent av leker for babyens bursdag. Foreldre bruker gjennomsnittlig kr 63,20 * på barnets første bursdagsgave, noe som betyr at du sparer over £ 12! Besøk mothercare.com for å finne ut mer. (* Undersøkelse av Posh Tiger og OnePoll)

Senk temperaturen - spar kr 75,20

Hvor varmt er huset ditt? Senker termostaten din med en grad vil slå 10 prosent av gassregningen. Den ideelle temperaturen for babyens rom er 18 ° C, men gjennomsnittlig britisk hjem er satt til 23 ° C. Gjennomsnittlig årlig familie drivstoffregning koster £ 752 i året, så denne bryteren vil spare penger og holde babyen din godt.

Bli med i biblioteket - spar 32,40 kr

Ved å ta bøker ut av biblioteket i stedet for å kjøpe nye, kommer barnet ditt til å høre på mange forskjellige historier, og du vil finne ut hva han liker uten å bruke penger. Barnbøker koster £ 5,40 * hver i gjennomsnitt, så hvis du vanligvis kjøper seks bøker i året, kan dette spare deg over £ 30. (* Thebookseller.com)

Last ned barnehagerymer - spar kr 479,00

Last ned favorittene dine til telefonen gratis via nurseryrhymesapp.com og få tilgang til over 80 sanger frakoblet. Den gjennomsnittlige barnehagerympen CD koster 5,99 kr, så i stedet for å kjøpe en ny CD hver sjette uke, vil du spare penger og forhåpentligvis trenger ikke å høre de samme sangene igjen og igjen!

Handle for frossen brokkoli - spar kr 9,36

Bytt til frossen brokkoli, så du kan kjøpe denne pjokkfavoritten i bulk og bruke akkurat det du trenger. Den beholder også flere næringsstoffer, da den er frosset like etter høsting.

Besøk sammenligningssider - spar £ 130.99

Hvis du lager et stort kjøp, bruk først pricespy.com for å sammenligne priser. M & B fant et Cosatto Hug bilsete for £ 224 på babys-mart.co.uk sammenlignet med £ 354.99 på littlewoods.com

Kjøp en bruktbuggy og en ny buggy liner - spar kr 270

Buggy liner er den delen som kommer i kontakt med babyen din, så kjøp liner nytt, og få din buggy ramme brukt. M & B fant en nydelig Silver Cross Surf for £ 150 på preloved.co.uk, og en kompatibel ny buggy liner for £ 30 på mothercare.com. Det er en £ 270 spare mot helt ny.

Bytt ditt rengjøringsmiddel - spar kr 118,26

Del babyens flaske lotion, og bruk den i stedet for vanlig rengjøringsmiddel for å ta av sminken din. En 500ml flaske Boots Baby Lotion koster £ 1,29, sammenlignet med £ 10 for en flaske cleanser, og det fungerer en godbit!

Skjær barnets hår selv - kr 59,61

I stedet for å ta den lille en til å få en frisyre hver sjette uke, red deg selv den gjennomsnittlige £ 9,95 kostnaden hver gang, og oppstyret, ved å trimme håret selv. The Babytrim, £ 19,99,babytrim.com, gjør det enkelt, og holder de skarpe biter trygt ut av veien.

Trekk ut elektriske gjenstander - spar kr 80

Ved å bare koble fra TV-en, telefonlader og andre elektriske gjenstander, i stedet for å forlate dem i ventemodus, kan du spare £ 80 per år på strømregningen *. For å motivere deg selv til å gjøre endringen, legg disse pengene rett inn i babyens sparekonto. (* Uswitch.com)

Åpne en Junior ISA - spar £ 122.40

Hvis du sparer penger for babyens fremtid, bør du vurdere å åpne en Junior ISA. Du kan spare opptil £ 4,080 i året uten å betale skatt på renter, som vil tjene deg £ 122,40 ekstra per år.

Lag din egen baby massasjeolje - spar kr 120,43

I stedet for å kjøpe en flaske baby massasjeolje, gjør din egen fra ditt vanlige merk av babyolje og noen få dråper Miaroma Lavender Pure Essential Oil, £ 5,19, hollandandbarrett.com

Abonner på Mother & Baby Magazine - spar kr 119,00

Spar penger og motta favorittmagasinet ditt ved å abonnere på syv utgaver om året for nesten halvparten av kostnaden. I tillegg får du en abonnementsgave også!

Ha en rask dusj - spar kr 120

Du kan spare £ 60 per person per år ved å bytte fra en fem til en tre-minutters dusj, ifølge Energy Saving Trust. Så vær rask om det og bank et bunt!

Bruk gjenbrukbare bleier og engangsforpakninger - spar kr 215,00

Dette gir bekvemmelighet og sparer penger. Ti gjenbrukbare Totsbots bleier er £ 110; Et års verdi av engangsforbindelser legger opp til £ 70.36 fra Tesco; og det koster vanligvis £ 104.29 totalt hvis du vasker bleene ved 90 ° C to ganger i uken. Ved å bruke disposables, kan du ende opp med å bruke mer enn £ 500 i babyens første år.

Bytt til reusable babyservietter - spar kr 116,00

Du kan spare mer enn £ 100 per år hvis du bytter fra disponibel til gjenbrukbare babyservietter. Et vaskbart servietter fra cheekywipes.com vil sette deg tilbake £ 39.99 i året, sammenlignetå tilbringe £ 3 per uke på tre pakker med engangsbeskytter.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar